קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]מה תראו היום בערב (יום הבוחר).
    על ידי mcy בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-02-2009, 15:43
  2. [משפטים]מחיי היום יום
    על ידי .Eliran. בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-05-2008, 22:11
  3. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 08-10-2007, 07:37
  4. הימורי היום : יום רביעי ה-21.9
    על ידי Shaked בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 09:20
  5. תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 20:23
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

[לא דיון!] עדויות מחיי היום יום למה טיילר ומק"ט מזיינים תמוח

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

ברירת מחדל [לא דיון!] עדויות מחיי היום יום למה טיילר ומק"ט מזיינים תמוח

אז ככה, אני קורא וקורא את הבולשיט ששני החברה האלה שופכים פה, ובא לי למות כשאני רואה שאנשים אשכרה מקשיבים להם. בואו תשמעו קצת סיפורים ממקור ראשון:

קייס סטאדי 1:
    יש לי חבר שנקרא לו לצורך העניין ארתור. בחור רוסי שקט גדול ממני באיזה שנה, בתור ילד קטן ודי שקט ועדין, בעיירת פיתוח בדרום הפרוע, הוא היה, מה שנקרא.. ילד כאפות. אבל, אחרי שהוא התחיל ללמוד בבאר שבע הוא התחיל להתחבר יותר עם כל הפריקים הסקייטרים של הקרייה, המעגל החברתי שלו השתנה ופתאום תכונות כמו הבנה במוזיקה וטיפה של שכל מעל לממוצע - לא הפכו אותו לחנון - אלא לבחור סבבה ומגניב ומעניין.
    כל זה היה לפני שנים. שנים לפני שהכרתי אותו אפילו.
    כשאני הכרתי אותו הוא כבר היה סטונר שמנגן על התופים כל היום ומשחק במחשב. ניחשתם נכון - לא זיין גדול. נהפוכו - בנאדם שכמעט מפחד מאינטראקציות עם בחורות. שנה הכרתי אותו לא יצא לנו לצאת לשום מקום היינו יושבים על המחשב אני הייתי יוצא הוא היה הולך להמשיך לשחק במחשב בבית. היו פעמים שהייתי בטוח שהוא הומו. אבל - יום בהיר אחד, זה היה היומהולדת שלו כמדומני,החלטנו שהיום עושים משהו והוא בעיניין. ארגנו חברים, ישבנו אצלי, היו די הרבה חברה גם גברים גם נשים, ופתאום הסטלן הדבוק שחשבתי שלא יכול לסגור נשיקה עם HB2, שתה שתי כוסות וודקה מסריחות והתחיל לעוף שם על כל החדר לקחת לי את הבחורות..! א. כי הן היו רוסיות והוא ברוסית אפילו רוסים מתלהבים מהשפה שלו. ב. כי השינוי הקיצוני מחשיש שמדביק אותך וגורם לך לחשוב ולהרהר על כל דבר, לאלכוהול שפשוט מוציא את הטמבל שבך שפשוט יורק מה שיש לו להגיד בלי שניית מחשבה. וג. כי הוא באמת בנאדם מעניין יש לו שכל הוא מבין במוזיקה יש לו חוש הומור הוא יודע לדבר יפה, אבל ביישן !!!

קייס סטאדי 2:
    חבר אחר, נקרא לו קובי. קובי מאז ומתמיד היה ילד שמן. וכשאני אומר שמן, אני מתכוון שמןןן. משהו כמו 150 קילו היה הבחור מתי שהתגייס. שמן ! אמאמה - בגלל שהבחור גדל בשכונה ד', ולמד במקיף ד', חנון הוא לא היה.. תמיד הסתובב עם ערסים, תמיד בחבורות ענקיות, בנים בנות שותים מעשנים הולכים מכות - חבורות של ערסים בני 16 לא צריך להרחיב. עכשיו, בגלל שהסביבה הזאת לא בדיוק סביבה מאוד, אממ, סלחנית בוא נגיד, הבנאדם היה חייב לפתח איזו יכולת להישאר רלוונטי בחברה האלה. הוא הרי לא יכול להתחרות איתם במאצ'ו - הוא פאקינג פאטאסס, אבל - הוא כן היה יותר חכם מרובם. ויותר שנון. והוא פיתח כישרון מיוחד במינו לקרוע אותך מצחוק בלי שום קשר לחיים. האסוציאציות שלו זה הדבר הכי מפגר שראיתי. הוא פשוט בנאדם שקורעע אותך מצחוק. דלקה של אסיד איתו זה כאבים בלחיים בבוקר מרוב שנתקע לך הצחוק כל הלילה קרקרת. בקיצור, עם הזמן הוא התחיל לעשן יותר - והתחיל לרזות המון. כיום, הוא בן 25 משהו כזה, שוקל אולי 85 משהו כזה. ירד המון, אבל עדיין לא שחיף (הוא לא גבוה מאוד). הבחור שמנמן.. אבל מצחחיייקק!! זה, נשאר לו.. תשמע אני לא רוצה להשמע מגעיל אבל כשהכרתי אותו והוא סיפר לי את זאת זיינתי וזאת הייתה חברה שלי אנד סו און.. ל חשבתי הוא חרטטן. אבל אני מכיר אותו שנים כבר אני יודע מי הוא ואני חייב לומר שהתבדיתי. הבחור מזיין. ולא - הוא לא מזיין רק דוגמניות אבל ראיתי אותו בעיניים שלי מזרים כוסיות רצח !!! הסיבה היחידה שהוא לא מזיין רק כאלה זה כי עדיין תקועים לו בראש אנשים כמוכם שמוכרים לו ניתוחים פלסטיים ושאיבות שומן וקיצורי קיבה ואימוני לסת - כשכל מה שהוא צריך זה בטחון בצורת קצת וודקה רדבול !!!!!!!!!!!!! וכן, זה קרה, ראיתי את זה קורה - זאת לא תיאוריה של כובעים אלה דברים שקרו, וקורים כל הזמן..

ואלה רק שני מקרים מני רבים. סתם דוגמאות קטנות למה באמת מושך בחורות. בגלל זה כשקראתי את כל ה"חארטה" של הפיקאפ כמו שאתם טוענים שזה, זה דווקא נשמע לי מאוד מאוד הגיוני. ברור - שכשאתה מתעסק בזוטות כמו לבוא ב90 מעלות או 45 מעלות ובאיזו מידה הפה צריך להיות מעוקל כלפי מעלה - אז זה בולשיט ואתה מבזבז את הזמן במקרה הטוב או עושה מעצמך צחוק במקרה הרע. אבל זה לא אומר שזה לא משנה בכלל. זה פשוט לא העיקר. העיקר הוא להיות מעניין. להיות דומיננטי. להיות אסרטיבי. להיות בטוח בעצמך, אבל גם מודע לעצמך. ז"א שהבחור הזה מהיפה והחנון שחושב שהוא קסנובה, לא נחשב!! הוא לא בטוח בעצמו, הוא חיי בסרט! יש הבדל עצום!!!

וכן - אם אתה דוגמן מסלול מטר 90 עם סיקספאק בבטן וחזה של קרנף, ולסת של קרוקודיל ועיניים כחולות - אתה לא צריך את כל זה בכלל ! אתה פשוט מזיין ..!

זה לא אומר שכל שאר "פשוטי העם" נועדו לחיים של INCEL.
    צאו מהסרט הזה !

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

במעגלים חברתיים כמו שציינת כולם מזיינים. זה ידוע אתה לא מחדש לי כלום. אם אתה רוצה הדמייה למשהו אז הדבר הכי קרוב לזה יהיה "שבט פוליגמי".
    בתור אחד שבעצמו היה במעגלים כמו שאמרת של ערסים, של פריקים סטונרים וכו' אני יודע על מה אתה מדבר. שם באמת כל מה שצריך זה קצת כוסות של וודקה רדבול, מוזיקה טובה והופה אתה במיטה עם כוסית.

אבל שכחת משו אחד שאף אחד מפה לא יודע איך להגיע אליהם...ובמקום זה הם מעדיפים לפתוח סטים עם כובעים.

ועכשיו שאלה רלוונטית יותר:

איך זה שאני קולט 64643525643 אנשים בכל מסיבה שאני יוצא אליה שותים כמו חמורים, באים בראש טוב בהכי בטחון שיש, קורעים את הרחבה ובאמת כל העיניים אליהם והם חוזרים הביתה להביא ביד???

תסביר לי את זה. I DARE YOU.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

דרך אגב חשוב לי להדגיש דבר אחד - מה שטיילר טוען בבסיס ששינוי מהותי תהנהגות לא ניתן להשיג בסדנא של שלושה ימים - זה נכון. אם אתה חנון שמפחד מאנשים - יקח לך הרבה זמן לשנות את זה. אבל זה לא אומר שאי אפשר - והקשר לנתונים גופניים כמו נפח שרירי לסת הוא שולי !

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

שרירי לסת זאת בדיחה של בתולים. לסת=מבנה עצמות. לדוגמא, לי יש לסת חזקה באמת. בתמונות שלי מגיל 5 ובתמונות עכשיו זה אותו פאקינג מבנה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

טיילר, זה שהם שותים זה לא מה שיגרום להם לזיין. אני דיברתי על שני אנשים שחיים בסרט שהם לא יכולים לזיין, אבל כשהם שותים הם פתאום שוכחים את העובדה הקטנה הזאת ומזיינים. תקרא לזה איך שאתה רוצה, אני קורא לזה בטחון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

או יותר נכון חוסר בטחון.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

או יותר נכון אלכוהוליסטים.

עכשיו אני מסתובב עם מעגל של אלכוהוליסטים רוסים-ילדים עשירים. כאלה שבאים למסיבות עם אוטו בנזונה, מדליקים את הבוקסה מאחורה, מתחילים לשתות כמו חמורים ונכנסים לקרוע תרחבה.

עכשיו...אם אנחנו נופלים על מקום שבו יש לנו שם ידידות או חברים עם ידידות או קשרים בקיצר באמת יוצא לנו מזה משהו.
    אם לא, מקסימום נשיקה או איזה מזמוז ואני כבר אמרתי פה שבשביל זה לא שווה אפילו לצאת מהבית.

אם אנחנו סתם בישיבה בחוץ על שתיה, חומר וכמה ידידות ב95% מהפעמים יוצא מזה משו.

...תסביר את זה.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 30-09-2012 בשעה 13:43.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

א. מה הקשר אלכוהוליסטים אני אומר לך ארתור הזה לא שותה כמעט אף פעם לא יוצא כמעט אם כבר אז הוא סטונר מחוק לא אלכוהוליסט - אבל בפעמים היחידות שהוא שותה הוא נהייה קסנובה.

ב. אם הגעת למצב שאתה מתחרמן במועדון עם מישהי שהכרת לפני עשר דקות - המצב שלך לא כזה רע, גם אם זה לא הוביל לכלו - ואין לי שוםצל של ספק שאתה דיי בקלות יכול להביא אותה גם הביתה. אם לא כל אחת ואחת, אז אחת משתיים או אחת משלוש.. זה לא משנה - אתה תזיין.
    נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 30-09-2012 בשעה 13:47.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    או יותר נכון אלכוהוליסטים.

עכשיו אני מסתובב עם מעגל של אלכוהוליסטים רוסים-ילדים עשירים. כאלה שבאים למסיבות עם אוטו בנזונה, מדליקים את הבוקסה מאחורה, מתחילים לשתות כמו חמורים ונכנסים לקרוע תרחבה.

עכשיו...אם אנחנו נופלים על מקום שבו יש לנו שם ידידות או חברים עם ידידות או קשרים בקיצר באמת יוצא לנו מזה משהו.
    אם לא, מקסימום נשיקה או איזה מזמוז ואני כבר אמרתי פה שבשביל זה לא שווה אפילו לצאת מהבית.

אם אנחנו סתם בישיבה בחוץ על שתיה, חומר וכמה ידידות ב95% מהפעמים יוצא מזה משו.

...תסביר את זה.

זה בדיוק הסיבה שאני אומר שסטטוס וביטחון עצמי הם הדברים הכי חשובים. מראה וכסף? אחר כך. הם משנים, אבל הם פרט שולי ביחס לסטטוס וביטחון עצמי, שהם הדבר המושך באמת.

דווקא במה שהוא רשם אני מסכים איתו, אתה אולי חושב שאתה יכול לזיין במועדון אם אתה לא מכיר אף אחד אבל האמת היא שזה קשה רצחח ובדרך כלל מוציאים נשיקה או מזמוז... אלא אם כן קורה לך משהו כמו שקרה לי ולחבר... הבאנו 2 בנות לחדר במלון =]] הן חשבו שאנחנו טחונים כי הזמנו גם בקבוק לפני ושתבין לכל אחד חדר משלו במלון.. כל אחד עם בחורה ואחת שם יותר כוסית מהשניה... אחד הלילות זה היה.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 30-09-2012 בשעה 21:06.

אחי במק''ט התכוונת להוא שאוהב תמונות של גברים? כי אם כן שברת אותי מצחוק חחחח

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    אחי במק''ט התכוונת להוא שאוהב תמונות של גברים? כי אם כן שברת אותי מצחוק חחחח
    אין רע בתמונות של גברים.

לאדע מה איתך, אני מעדיף את הגברים שהוא מפרסם על הנשים שמופיעות בפייסבוק של הכובע הממוצע.

NO GAY THO.

לא אמרתי שיש רע בתמונות של גברים
    אבל אני לא נמשך לגברים מינית לא משנה כמה אני אנסה, אז אם תשאל אותי מכוערת או גבר? מכוערת

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    לא אמרתי שיש רע בתמונות של גברים
    אבל אני לא נמשך לגברים מינית לא משנה כמה אני אנסה, אז אם תשאל אותי מכוערת או גבר? מכוערת
    אני מעדיף לזיין דוגמן תחתונים מאשר אחת כזאת:

הם יותר מטופחים ויותר נשיים מהישראלית הממוצעת שנראית כמו טנק.
    ככה שאני לא יוצא גיי כמו שאתה חושב....

כן אבל יש להם בולבול

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect