אנחנו נישן אצל תלמידים מגרמניה, יש להם בקבוצה בן אחד וכל השאר בנות, 11 בנות,
ואצלנו יש רק עוד בן אחד וגם 11 בנות.
אני יהיה שם בערך שבוע, אז אתם מוזמנים לרשום כל מה שעולה לכם בראש.(יש לי ידע בפיקאפ, אבל עצות תמיד זורמות)
אנחנו נישן אצל תלמידים מגרמניה, יש להם בקבוצה בן אחד וכל השאר בנות, 11 בנות,
ואצלנו יש רק עוד בן אחד וגם 11 בנות.
אני יהיה שם בערך שבוע, אז אתם מוזמנים לרשום כל מה שעולה לכם בראש.(יש לי ידע בפיקאפ, אבל עצות תמיד זורמות)
R.I.P Chuck Schuldiner
|
|
תהיו זורמים ותביאו אלכוהול או משהו לעשן שימו מוזיקה ויאללה קרחנות
לא צריך להיות גאון בשביל לזיין במצב שאתם 2 בנים על 11 בנות ועוד גרמניות.
אל תתבייש ותזרום עם כל דבר שמציעים לך.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 30-09-2012 בשעה 23:56.
תזכור להגיד הרבה Wunderbar[מדהים], הם אוהבים את המילה הזאת
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
חחחח תודה, קצת עצות על היכרות ראשונית?
R.I.P Chuck Schuldiner
חוץ מליזום לא תצטרך לעשות הרבה
תאמין לי הגרמניות של החילופי תלמידים נרשמות לתוכנית הזאת רק בשביל לחוש זין נימול
יאללה, לך תבצע בהן פיתרון סופי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
איזה סמים ואיזה נעליים, אני לא מעשן לא סיגריה ולא כלום..
ציפיתי לעצות קצת יותר מפורטות חחח
R.I.P Chuck Schuldiner
אל תקשיב פה למכופכפים אתה פשוט מגשים פנטזיה שהם רצו אותה לעצמם
אין לך מה להביא אלכוהול ושטויות זה בצפר יעשו עליך חיפוש יזרקו אותך לכלבים
מקסימום שם תקנה איזה בירה לשבת עליה אבל לא משהו רציני אתה לא רוצה לקום מסריח מוודקה כשהמנהלת מול העיניים שלך נכון?
קיצר אין לך מה לעשות, לשבת בצד כמו גיי אתה לא תשב.
2 בנים 11 בנות.
הבנות עוד גרמניות ולא ישראליות זה אומר שהן נורמליות וכוסיות שזה אומר שהן ירצו להכיר אותך ות'בן השני.
מתוך ה11 בטוח לפחות 5 מינימום יירצו לעלות לך על המתקן, אתה צריך בהתחלה לתקשר עם כולן לראות מי הכי באלך עליה לראת בחזרה אם היא ביישינית או כזאת שרוצה ללקק לך ת'חור של הזין וזהו קח אותה בלילה לצד לשיחה כזאת 1 על 1 לא שיחת נפש כזאת אבל שיחה כמו שצריך ותדפוק בה ת'זין החלוד שלך.
בהצלחה