שלב 1
שימו לב למעשים של פיקאפר מתחיל, בהתחלה מגיעה בחור ל"שטח" ומתחיל לגשת לכל בחורה איזה 50 אחוז מהבחורות לא מתחילות איתו שיחה , משהו כמו 20 אחוז נותנות לו מספר טלפון שגוי או שבורחות כמה שיותר מהר ממנו , 10 אחוז בנות שנראות על 3-4 שעדיף לא ליתקרב אליהן ו 20 אחוז מהבחורות מתחילות שיחה ואחוז קטן מהן יכל להיות וירצה להמשיך איתך שיחה או הכרות.
מפה אנחנו עושים מסקנות שלפיקאפר מתחיל אחוז הטלפונים יסחי ל 1/10-1/20 .במקרה והמספר הזה מספק אותך אתם יכולים לצאת מהמאמר ולהמשיך לעונן . אבל אם אתם רוצים תוצאות יותר טובות אז שימו לב .
1.כוח משיכה
למי שקרה ספרים חכמים וחושב שגבר צריך להיות "קצת יותר יפה מקוף" , תזרקו את החרטא הזה מהראש . לאף אחד זה לא סוד שלדבר אם בחור מושך הרבה יותר כיף . גם אני חושב שאתה תרצה לדבר עם דוגמית כוסית שלא יודעת כלום מהחיים(לפחוט אפשר לזיין אותה בכיף) , מאשר לדבר אם בחורה חכמה שדומה לתנין .אז מה שצריך לעשות אני ירשום פה פרטים נוספים תוכלו למצוא בפורום במאמרים אחרים
• שער
אל תשקחו לפחוט פעם בחודש ללכת לספר , לא להתעצל לשטוף את השער , ובאמת שהתספורת קובעת הרבה דברים אפשר לראות איך המראה של הבן אדם משתנה.
• פנים
הפנים כמו כן צריכים להיות נקיים , תתגלח פעם ביומיים או שלוש לפחוט , למי שיש שער בין הגבות תגלחו אותו גם . למי שיש בעיה אם האור (פצעונים) תנסו ליפתר מהם .
• שיניים
צריך להיות ריח טוב מהפה לא משנה עד כמה אתם טובים עם היה לכם ריח מהפה אף אחד לא ידבר איתכם
אל תשקחו ממסתיקים
• גוף
תנסו ללכת לחדר כושר פעם או פעמיים בשבוע לפחוט , או לנהל אורח חיים אקטיבי תאמין לי זה שווה את זה.
• בגדים
זה לא משנה באמת מה תלבשו הכי חשוב שהבגדים היו נקיים ומסודרים
2.שפת גוףׂ(NEVERBALIKA)
זה כבר 60% או אפילו יותר מההצלחה.
• גב ישר
הרבה דברים תלויים ביציבות של הגב אתם אפילו לא מאמינים כמה דברים זה מוביל אחרי עצמו .
1)גב ישר נראה ממש טוב
2)זה מראה את הביטחון שלך
3)אתה מתחיל להרגיש יותר ביטחון עצמי
4)מוריד ממך לחצים פיזיים
יתרונות לגב ישר יש המון בפסיכולוגיה , שפת גוף , בריאות .
• חיוך
חיוך זה מצויין, זה מושך אחרי עצמו אנרגיה ענקית אם החיוך מהלב. זה נשק קטלני . לתוצאות יותר טובות תעמוד ליד מראה תחייך לעצמך ובכללי תנסו כמה שיותר לחייך .
• תנועת ידים
אתם רוצים שבחורות יקשיבו למה שאתם אומרים? שהיא לא תשתעמם ? באותו זמן שאתם מדברים תעשו תנועות אם הידיים והכי טוב אם מה שאתם אומרים תואם לתנועת ידיים שלכם.
זה המינימום הנדרש לשלב ה1 בואו נעבור לשלב 2.
שלב 2
• הגדרה
אחד התרוצים הכי גדולים זה " לא הצלחתי ליכנס למצב אפטיים", "אין לי מצב רוח כרגע " , "אני ממהר" בגלל זה שום דבר לא הצליח לי .מתי שתתחיל לקבל תוצאות ותהנה מהחיים האלו זה המצב שבו אתה צריך להיות ככה שאל תתעסקו בזה יותר מדי הכל היה אם הזמן .
הכי חשוב שתמיד תהיו פוזיטיביים ותהיו רגועים . אם הבחורה הולכת ומדברת בטלפון או ממהרת לאיזה מקום עדיף לא להפריע לה
דבר ראשון הסיכוי היה ממש נמוך . דבר שני יש מספיק בחורות יפות שלא ממהרות לשום מקום שהיו שמחות לזה שתארח לה חברה .
• גישה
אם אתה גולש בפורום פיקאפ בטוח יש לך מליון משפטי פתיחה אני ממליץ לכם לשקוח מהם . אני בטוח שמכל המשפטי פתיחה שאתה מכיר יש המון משפטי פתיחה מצויינים שאפילו ימשכו בחורה או יכניסו אותם למצב רוח מצויין . אני מבטיח לך שללמוד משפטי פתיחה זה לא באמת מה שאתה צריך ! אם אתה אומר אותם מילה במילה הם לא יבואו אם אותה האנרגיה כמו לאותו בן אדם שהמציא אותם , אתה יכל להמציא משפטי פתיחה בעצמך זה יבוא לך אם ניסיון , אתה לא תילך ותתחיל ליזכר במשפטים שקראתה באיזה ספר. אתה פשוט צריך לא לחשוב על כלום לגשת לבחורה והמשפט הכי טוב יקפוץ לך בעצמו
יש פתגם מאוד מפורסם שאומר : " אם אתה לא יודע מה להגיד לבחורה פשוט תיגש אליה ואתה תגלה"
• שיחה
פה יש לכם לעזרה BREDOGENERATOR , את מה שאני רואה אני אומר ( על השיטה אני יספר במאמר אחר ) . לא רק לדבר אלא להקשיב זה גם מאוד חשוב , והכי טוב זה ליתווכח (ככה אתם ביחד משתתפים בשיחה ) . אם אתם רוצים יותר להקשיב לבחורה אז עדיף שתשאלו אותה שאלות.
יש אנשים שאומרים שאחרי כמה דקות של שיחה עדיף לקחת את המספר של בחורה ולסגור אותה לדעתי אם לך ולבחורה יש מספיק זמן פנוי בשביל טיול , למה לא לעשות את זה ? האפקטיביות של שתי השיטות אותו הדבר.

ציטוט ההודעה