נכתב במקור על ידי Hit ממשיכים : גביע הפיזיקה: פלייאוף
נכתב במקור על ידי .Dor. גביע הפיזיקה: פלייאוף תשובה נכונה, זכית בנקודה. שאלה הבאה : הזיז את מחוגי השעון לשעה 12:00, כל שעון מזיז גם את השעון או השעונים אשר צמודים אליו
נכתב במקור על ידי Hit ממשיכים : גביע הפיזיקה: פלייאוף עריכה: בטעות נתקע לי אותו דבר.. שעות מראה 12
נערך לאחרונה על ידי .Dor.; 28-09-2012 בשעה 17:02.
נכתב במקור על ידי Hit ממשיכים : טעות שלי .
נערך לאחרונה על ידי elvadodo13; 28-09-2012 בשעה 17:56.
לכניסה לאתגר הטריוויה של פורום ספורט כללי לחצו כאן לכניסה לפורום ספורט כללי לחצו כאן
נכתב במקור על ידי .Dor. גביע הפיזיקה: פלייאוף עריכה: בטעות נתקע לי אותו דבר.. שעות מראה 12 תשובה נכונה, זכית בנקודה. שאלה הבאה : צאו לתחרות ריצה על הרצפה ועל התקרה, מי שיחזיק מעמד עד הסוף ינצח. רווח לשינוי כיוון כוח הכבידה
נכתב במקור על ידי Hit תשובה נכונה, זכית בנקודה. שאלה הבאה : מירוץ גרביטציה
נכתב במקור על ידי .Dor. מירוץ גרביטציה תשובה נכונה, זכית בנקודה. שאלה הבאה : בשביל שהיצור הצהוב יצליח לעבור את כל השלבים, הוא יצטרך להתפצל לשני יצורים שונים. חיצים לתנועה, רווח לפיצול
נכתב במקור על ידי Hit תשובה נכונה, זכית בנקודה. שאלה הבאה : איפה נעלמת? :] נצחון כפול
נכתב במקור על ידי .Dor. איפה נעלמת? :] נצחון כפול אני כאן עכשיו, הסר דאגה מלבך תשובה נכונה, זכית בנקודה. שאלה הבאה : אותו מקום, 40 פעמים. מצאו את הדרך לברוח
נכתב במקור על ידי Hit אני כאן עכשיו, הסר דאגה מלבך תשובה נכונה, זכית בנקודה. שאלה הבאה : לברוח 40 פעם
נכתב במקור על ידי .Dor. לברוח 40 פעם תשובה נכונה, זכית בנקודה. נמשיך מחר, חג שמח.
ממשיכים : לוחם אחד מתעורר בבוקר ומגלה כי הוא לא העבריין הכי מבוקש בעיר, עזרו לו להחזיר אליו את הבכורה. חיצים לתנועה, DFG לפעולות
נכתב במקור על ידי Hit ממשיכים : הכי קשוח בעיר
נכתב במקור על ידי elvadodo13 הכי קשוח בעיר תשובה נכונה, זכית בנקודה. שאלה הבאה : התחילו עם ספרטקוס את המסע אל החופש, הלחמו ברומאים צמאי הדם והוכיחו כי אתם הגלדיאטורים האמיצים ביותר בממלכה
נכתב במקור על ידי Hit תשובה נכונה, זכית בנקודה. שאלה הבאה : ספרטקוס: ההתחלה
חוקי הפורום