וגם אם אני חושב שאתה גיי אחי אני מקבל אותך כמו שאתה אני אדם נורא ליברלי אחד החברים הכי טובים שלי הוא גיי שחי עם בן זוג כבר כמה שנים טובות.. אף פעם לא ראיתי בזה משהו רע, תהיה עם מי\מה שאתה אוהב אחי
וגם אם אני חושב שאתה גיי אחי אני מקבל אותך כמו שאתה אני אדם נורא ליברלי אחד החברים הכי טובים שלי הוא גיי שחי עם בן זוג כבר כמה שנים טובות.. אף פעם לא ראיתי בזה משהו רע, תהיה עם מי\מה שאתה אוהב אחי
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
|
|
היו לי פעם כמה ידידים גייז. תצחקו תצחקו אבל האנשים האלה הם מגנט של כוסיות שחלק מהן ישמחו להכיר מישו נורמלי ולא פרימיטיבי מפגר.
גייז>כובעים בכל דבר.
אחי מצד שני יש גם גייז שמגעילים את התחת במראה+התנהגות שלהם ואני מבטיח לך שיש "כובעים" כמו שאתה קורא להם שנראים הרבה יותר טוב מהם, העובדה שהם גייז לא תמיד קשורה בקטע הזה
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
לרוב זה לא המצב.
אני מדבר על גייז שפויים לא כאלה עם נטיות לדראג קווין.
אני מתערב איתכם שאם נשווה את הישראליות -כל הישראלויות בארץ- לא כולל עולות חדשות מרוסיה אמריקה וכו' וכו'
נטו ישראליות
מול ישראלים לא כולל עולים חדשים חסונים מרוסיה הולנד וכו'
אנחנו נגלה שהגבר הישראלי הוא בכמה רמות יופי מעל לאישה הישראלית.
ואני מדבר גם על מבוגרים.
זה אומר אם תיקח אישה בת 40 לעומת גבר בן 40, כמעט בכל המקרים הגברים ייראה טוב יותר הרבה יותר טוב.
ישראל זאת אחת המדינות היחידות שיש הב את זה.
יש המון מדינות עם גברים לא פחות טובים, אבל שם הנשים ברמות על, כמו נגיד הולנד.
שם רמת הגברים עצומה אבל רמת הנשים פשוט אדירה שם יש שוויון יופי ובגלל זה כל יוצאי הולנד נראים פי 10 מיוצאי ישראל.
אני בחיים לא אתיישב או לפחות אתחתן עם ישראלית כדי לא להעניק לילד שלי גנים מחורבנים של מדינת דת שלישית ואקלים על הפנים שייצור אותו ג'ינג'י כושי .
אני רוצה להמשיך את שושלת העליונים בעולם וזה אומר להכחיד כל דבר שנראה כמו מהתמונות שפרסמת למעלה הכונפות והכובעים,
או לפחות אם לא להכחיד לקבץ אותם במקום אחד שנקרא ישראל כדי שהם לא יתפשטו לשאר העולם.
הרבה זמן לא ראיתי כ''כ הרבה אמת בהודעה אחת.
אם אפילו אחד ההורים שלי היה הישראלי הממוצע הייתי מקבל גנים מסריחים של POTATO FACE\נטיה עצבנית להשמנה גם אם אני אוכל פעם ביום\עיניים מסריחות כאלה שהולכות לצדדים ואתה נראה כאילו חטפת כאפה\התקרחות בגיל 21 כמו סניה\שעירות יתר
שלא נדבר על החינוך המעפן הזה שיש פה אני מעדיף להיות יתום