קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] איך להשיג כסף אמיתי או בPAYPAL
    על ידי eshel19 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-08-2009, 19:25
  2. [מדריך] איך להשיג כסף ואז להעבירו לPaypal
    על ידי קולר בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 18-06-2007, 20:49
  3. מדריך| איך להשיג NX CASH בדרך חוקית בחינם!
    על ידי Yoman2 בפורום Maple Story
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-06-2007, 14:17
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-04-2007, 20:33
  5. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 27-12-2006, 20:37
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 10 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 147

[מדריך] איך להשיג בטחון עצמי אמיתי+דוגמאות - עמוד 3

שינטן אני מסטול מת כשאני אומר את זה ובכל זאת יש לך את ההודעות הכי לא רלוונטיות שקיימות ואני חושב שאתה אדם ממש מטומטם ויש לך בעיה של הבנת הנקרא והבנה של עיקר הרעיון
    לילה טובה

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Justsomeguy צפיה בהודעה
    אני אשמח לדעת מה התחליף לחוק הפאשיסטי והמטומטם הזה שרק מפגרים תומכים בו.

צבא מקצועי שנותן לחיילים כמה שבאמת מגיע להם? חשבת על זה?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    בזכות ה"פראיירים" האלה, אתם המשתמטים חיים. ובמקום לומר תודה ולתת מעצמכם 3 שנים, אתם צוחקים? יא אגואיסטים זבלים.
    זה דווקא ממש לא מצחיק זה עצוב.

לימדו אותי בבית לא לצחוק על אנשים עם בעיות נפשיות כי זה לא מנומס.
    אז אני לא צוחק, רק אומר דברים שהמערכת לא הייתה רוצה שתשמעו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

בקיצור הדרך להצלחה היא שיפור עצמי. זה ידוע, אבל משום מה אנשים לא מכניסים את זה לראש. לפי דעתי לכל אחד בעולם יש פחד משינוי, ובגלל זה אנחנו רואים חנונים וכובעים שלא עושים כלום עם עצמם.

אבל בוא לא נשכח שגם אם אתה נראה טוב וגם אם אתה במעגל חברתי חזק ויש לך כסף - זה לא תמיד מספיק. צריך גם בסיס ל"התחלה עם בנות", וואללה לא תמיד יש את זה. PUA זה לא חרטא, זה מפתח לך את החשיבה ונותן לך אמצעים.
    נערך לאחרונה על ידי Lynx; 01-10-2012 בשעה 14:55.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

לא שאלתי אם ישימו או לא, שאלתי לגבי תחליף לזה, לך יש תחליף להציע?
    צבא מקצועי אולי? עובד אחלה באמריקה
    הצבא לוקח הרבה אנשים שאין לו באמת מה לעשות איתם ושם אותם בתפקידים מטומטמים , משהו בסגנון של מש"ק ממטרות..
    הבנאדם נאלץ למרוח 3 שנים על פארש עם משכורת של סודני ... מבזבז לו את הזמן סתם
    ובגלל שיש מלא כאלה אז הצבא גם מבזבז מלא כסף על שטויות וחייל נאלץ להסתפק במשכורת של ילד ויאטנמי בsweatshop

ברגע שאתה מעסיק אנשים שמבחירה רוצים לעבוד אצלך במשכורת נורמאלית (זה גם ימשוך מלא אנשים כי יש משכורת טובה בלי יותר מידי תנאי קבלה)
    אז גם יש לך יותר כסף לשים על כל אחד וגם כוח העבודה שלך הוא הרבה יותר איכותי ... אבל הצבא שלנו לא יודע להתנהל ..הגוף הכי מגושם מבחינת ניהול כספים, שקיים במדינה הזאת (בתור אחד שמכיר כאלה שמתעסקים בהעברות של הכספים.. אני יודע על מה אני מדבר)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    צבא מקצועי שנותן לחיילים כמה שבאמת מגיע להם? חשבת על זה?
    ברור שחשבתי על זה, הבעיה היא שאם היינו עוברים לצבא מקצועי כמות החיילים שהייתה נמצאת הייתה קטנה + הכסף שהמדינה הייתה צריכה להשקיע על כל חייל היה גדל, ונניח שהכמות הייתה גדולה כמו עכשיו? אתה יודע איזה הבדל מטורף זה היה בתקציב של המדינה? זה היה עושה חור עוד יותר גדול ממה שיש עכשיו בחלק מהתקציבים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    צבא מקצועי אולי? עובד אחלה באמריקה
    הצבא לוקח הרבה אנשים שאין לו באמת מה לעשות איתם ושם אותם בתפקידים מטומטמים , משהו בסגנון של מש"ק ממטרות..
    הבנאדם נאלץ למרוח 3 שנים על פארש עם משכורת של סודני ... מבזבז לו את הזמן סתם
    ובגלל שיש מלא כאלה אז הצבא גם מבזבז מלא כסף על שטויות וחייל נאלץ להסתפק במשכורת של ילד ויאטנמי בsweatshop

ברגע שאתה מעסיק אנשים שמבחירה רוצים לעבוד אצלך במשכורת נורמאלית (זה גם ימשוך מלא אנשים כי יש משכורת טובה בלי יותר מידי תנאי קבלה)
    אז גם יש לך יותר כסף לשים על כל אחד וגם כוח העבודה שלך הוא הרבה יותר איכותי ... אבל הצבא שלנו לא יודע להתנהל ..הגוף הכי מגושם מבחינת ניהול כספים, שקיים במדינה הזאת (בתור אחד שמכיר כאלה שמתעסקים בהעברות של הכספים.. אני יודע על מה אני מדבר)
    אל תשווה את ישראל לארצות הברית, ואם אתה משווה תשווה גם את התקציב שיש למדינות, אין מספיק כסף להחזיק צבא מקצועי, לא יהיו מספיק אנשים שירצו. צבא מקצועי זה לא צבא שאין בו יותר מידי תנאי קבלה, זה הקטע שיש - הוא מקצועי, לא הולכים לקבל עכשיו סתם אנשים.

גם אם אתה מוריד עכשיו את כל התפקידים שבאמת לא משפיעים אתה נשאר עם כמות עצומה של חיילים שמתפקדים בתפקידים שהם כן חשובים, עכשיו תיקח אותם ותן להם משכורת כמו של חיילים באמריקה, עוד לפני שתגיע מלחמה לא יהיה מאיפה להביא ת'כסף, אלה אם כן אתה רוצה שהחינוך הדפוק בארץ יהיה עוד יותר דפוק.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

אל תשווה את ישראל לארצות הברית, ואם אתה משווה תשווה גם את התקציב שיש למדינות, אין מספיק כסף להחזיק צבא מקצועי, לא יהיו מספיק אנשים שירצו. צבא מקצועי זה לא צבא שאין בו יותר מידי תנאי קבלה, זה הקטע שיש - הוא מקצועי, לא הולכים לקבל עכשיו סתם אנשים.

גם אם אתה מוריד עכשיו את כל התפקידים שבאמת לא משפיעים אתה נשאר עם כמות עצומה של חיילים שמתפקדים בתפקידים שהם כן חשובים, עכשיו תיקח אותם ותן להם משכורת כמו של חיילים באמריקה, עוד לפני שתגיע מלחמה לא יהיה מאיפה להביא ת'כסף, אלה אם כן אתה רוצה שהחינוך הדפוק בארץ יהיה עוד יותר דפוק.
    יש יותר מידי אנשים שלא צריך אותם בצבא ... כמות עצומה של אנשים
    תעיף אותם = יש לך כסף למה שאתה רוצה

זה לא אני אמרתי, הייתה על זה פעם סדרה בערוץ 2 עם כמה חלקים על הצבא
    ואנשים שדווקא כן מבינים אמרו שצבא מקצועי זה עדיף

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

יש יותר מידי אנשים שלא צריך אותם בצבא ... כמות עצומה של אנשים
    תעיף אותם = יש לך כסף למה שאתה רוצה

זה לא אני אמרתי, הייתה על זה פעם סדרה בערוץ 2 עם כמה חלקים על הצבא
    ואנשים שדווקא כן מבינים אמרו שצבא מקצועי זה עדיף
    = יש לך כסף למה שאתה רוצה? למה כמה הם מקבלים 300 שקל? אתה חושב שזה מה שיעשה את ההבדל כמה מאות אלפי שקלים? אם אתה מדבר על משכורת מקצועית אתה מדבר פה על משכורת של כאלה שנשארים בקבע בצבא, זה יכול להגיע ל20 אלף שקל לבן אדם ישראל לא יכולה להחזיק ככה וגם להישאר עם צבא חזק שיתפקד טוב.

השינוי שצריך לעשות בצבא באמת להוריד את אותם תפקידים מפגרים ולהעביר אותם לשירות לאומי או משהו.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

= יש לך כסף למה שאתה רוצה? למה כמה הם מקבלים 300 שקל? אתה חושב שזה מה שיעשה את ההבדל כמה מאות אלפי שקלים? אם אתה מדבר על משכורת מקצועית אתה מדבר פה על משכורת של כאלה שנשארים בקבע בצבא, זה יכול להגיע ל20 אלף שקל לבן אדם ישראל לא יכולה להחזיק ככה וגם להישאר עם צבא חזק שיתפקד טוב.

השינוי שצריך לעשות בצבא באמת להוריד את אותם תפקידים מפגרים ולהעביר אותם לשירות לאומי או משהו.
    זה לא כמה מאות אלפי שקלים .. יותר בכיוון של מיליונים
    ועזוב את זה.. הצבא לא יודע להתנהל עם כסף

והבעיה בצבא היא לא רק המשכורת ... כל הת"ש זה התעללות פשוט
    אין שינה, בקושי יש חופש, מקומות שיש בהם חרא אוכל, יחס של כפוף למערכת ... זה עוד הרבה דברים
    אם נדבר על הבעיות שבצבא/ בהרבה מערכות פה במדינה אפשר לדבר שנים וזה לא יגמר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

זה לא כמה מאות אלפי שקלים .. יותר בכיוון של מיליונים
    ועזוב את זה.. הצבא לא יודע להתנהל עם כסף

והבעיה בצבא היא לא רק המשכורת ... כל הת"ש זה התעללות פשוט
    אין שינה, בקושי יש חופש, מקומות שיש בהם חרא אוכל, יחס של כפוף למערכת ... זה עוד הרבה דברים
    אם נדבר על הבעיות שבצבא/ בהרבה מערכות פה במדינה אפשר לדבר שנים וזה לא יגמר
    זה נכון אבל זה פשוט לא משהו שאפשר לשנות כרגע, במיוחד לא עכשיו.
    וזה לא רק שהצבא לא יודע להתנהל עם הכסף שלו זה בכל התחומים ככה, זה מה שקורה שהשלטון הוא לא רק של הנבחרים אלה גם העשירים שולטים.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אתה מדבר כאילו ישראל היא עניה.

היא יכולה להחזיק צבא מקצועי יופי.

איך?
    תקצצו מהדוסים המסריחים, קחו להם ולרבנים את הכסף שהם עושים ותעבירו לצבא

רק מזה אפשר לבנות פה צבא מקצועי
    ואנלא מדבר על הערבים והמתנחלים...

קיצר כסף לא חסר זה שהמדינה מפגרת שמתנהלת כלכלית יותר גרוע מהאזרחים שלה (שזה שיא בפני עצמו) לא אומר ש"אין לה תקציב"

או שסתם נוח להם שזה המצב..גמאני הייתי מעדיף עובדים בעסק שלי שיקבלו שכר של 300 שקל ולא של 20 אלף.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה

איך?

קיצר כסף לא חסר זה שהמדינה מפגרת שמתנהלת כלכלית יותר גרוע מהאזרחים שלה (שזה שיא בפני עצמו) לא אומר ש"אין לה תקציב"

או שסתם נוח להם שזה המצב..גמאני הייתי מעדיף עובדים בעסק שלי שיקבלו שכר של 300 שקל ולא של 20 אלף.
    ישראל מנהלת תקציב בצורה נוראית, ולכן אין לה כסף להשקיע בעוד דברים - הדברים היחידים שהיא כן משקיעה בהם זה בצבא וזה רק בגלל שארצות הברית מביאה לנו 3 מיליארד בשנה או שנתיים אבל רק אם נקנה ממנה נשק..

המדינה לא יכולה להחזיק צבא מקצועי, משכורת לטייס יכולה להגיע לסכומים ענקיים, ובמיוחד אם אתה נפטר מכל התפקידים המטומטמים אז אתה נשאר רק אם תפקידים חשובים שהאנשים אמורים לקבל הרבה כסף.

והינה התירוץ המושלם, "הדוסים המסריחים" אתה יודע מה הבעיה? לא הדוסים המסריחים, אלה החילונים המטומטמים, המפלגות של החרדים הם החזקות ביותר, תראה לי עוד מפגלה שעומדת כל כך חזק על שלה, היא מחזיקה תממשלה בביצים שם ביחד עם העשירים.

אגב בנוסף לזה אם מדברים כבר על דתיים וצבא, זה לא שהדתיים יכולים ללכת לעבוד אני מקווה שאתה יודע, מדינת ישראל החליטה, לא עושים צבא? לא יכולים לעבוד אלה רק להתפלל, המדינה דופקת את עצמה לא קבוצה מסויימת.
    נערך לאחרונה על ידי Justsomeguy; 01-10-2012 בשעה 16:47.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה

איך?

חוץ מהמשפט האחרון שלך אני מסכים עם כל מה שאמרת
    מבחינת מעסיק נורמאלי זה לא ככה כי עדיף לך אנשים שבאמת רוצים לעבוד ואתה יכול לדרוש מהם כי אתה משלם להם כמו שצריך

אבל מבחינת מערכת?
    עדיף את החיילים של ה300 שקל כי יש למערכת עוד מניעים
    בוא רק נגיד שאם היו מרוויחים 20 אלף בצבא .. זה לא היה פוגע לרוב האנשים בLMS

אני חושב שהקטע הכי גאוני בכל הסיפור זה איך שגרמו לרוב האנשים להאמין שתנאי השירות הנוכחיים הם לגיטימיים לגמרי .. פשוט עצוב .. עובדים עלינו בעיניים
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 01-10-2012 בשעה 16:54.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ישראל מנהלת תקציב בצורה נוראית, ולכן אין לה כסף להשקיע בעוד דברים - הדברים היחידים שהיא כן משקיעה בהם זה בצבא וזה רק בגלל שארצות הברית מביאה לנו 3 מיליארד בשנה או שנתיים אבל רק אם נקנה ממנה נשק..

המדינה לא יכולה להחזיק צבא מקצועי, משכורת לטייס יכולה להגיע לסכומים ענקיים, ובמיוחד אם אתה נפטר מכל התפקידים המטומטמים אז אתה נשאר רק אם תפקידים חשובים שהאנשים אמורים לקבל הרבה כסף.

והינה התירוץ המושלם, "הדוסים המסריחים" אתה יודע מה הבעיה? לא הדוסים המסריחים, אלה החילונים המטומטמים, המפלגות של החרדים הם החזקות ביותר, תראה לי עוד מפגלה שעומדת כל כך חזק על שלה, היא מחזיקה תממשלה בביצים שם ביחד עם העשירים.

אגב בנוסף לזה אם מדברים כבר על דתיים וצבא, זה לא שהדתיים יכולים ללכת לעבוד אני מקווה שאתה יודע, מדינת ישראל החליטה, לא עושים צבא? לא יכולים לעבוד אלה רק להתפלל, המדינה דופקת את עצמה לא קבוצה מסויימת.
    מכפת לי מי עומד ומי צריך ויאגרה בשביל לעמוד

תעיפו את הדוסים המסריחים ואת המתנחלים לים מצידי וכבר המדינה מתקדמת לעבר עתיד כלשהו תראו כמה כסף משקיעים על הפרזיטים האלה רק מהכסף הזה אני בונה לעצמי צבא מקצועי
    בארה''ב הדוסים עובדים? שיעבדו גם פה

רבנים נוסעים פה על יגואר דגם 2015 ומקבלים משכורות של מנכ''ל ואתם מדברים איתי על אין תקציב...יש תקציב להכל המערכת משקרת לכם ומדי פעם דוחפת את אירן לתמונה כדי שתפחדו כי אם באמת היו רוצים להשמיד את ישראל היו עושים את זה מזמן. פצצת אטום אחת וכל המדינה נמחקת מהמפה כלא הייתה ושום אלוהים ושום כיפת ברזל לא יעזרו פה. זה שהישראלים בורים וחסרי השכלה שמאמינים לשטויות של הממשלה הזאת זה בעיה שלהם.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect