^ נכון חלקית
האיראנים כרגע לא מסוגלים להשמיד את ישראל לדעתי, וצריך הרבה יותר מפצצת אטום אחת בשביל להשמיד את ישראל.
בנוגע לסדר עדיפויות של התקציב, נכון לחלוטין. תראו את ההטבות שאברכים מקבלים מהמדינה, אולי אחרי זה עוד תחזרו בתשובה
^ נכון חלקית
האיראנים כרגע לא מסוגלים להשמיד את ישראל לדעתי, וצריך הרבה יותר מפצצת אטום אחת בשביל להשמיד את ישראל.
בנוגע לסדר עדיפויות של התקציב, נכון לחלוטין. תראו את ההטבות שאברכים מקבלים מהמדינה, אולי אחרי זה עוד תחזרו בתשובה
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
|
|
אתה פשוט לא קורא הא? דבר ראשון החרדים לא מקבלים כמות כסף כזו גדולה זה בדיוק כמו להגיד שזורקים את המילה אירן, גם זה כמו הרבה דברים זה פרסום כדי להגיד שX הוא אחרת והוא יעשה Y כדי להביא לשינוי, הם לא מקבלים כל כך הרבה כסף והם גם לא יכולים לעבוד כי המדינה מטומטמת.
אתה ממש לא תוכל לבנות צבא מקצועי עם הכסף שתקבל, למה כמה אתה חושב שמשקיעים בהם? מיליארדים?
הרבנים זה כן בעיה אבל רק הרבנים של כל עיר, אלו שאתה רואה בבית כנסת לא מקבלים כמו הרבנים האחרים, אגב הרבנים הגדולים מקבלים כמו חייל בקבע (זה שהזכרתי קודם, 20 אלף שקל)
ברור שיש תקציב, הבעיה היא החלוקה הלא נכונה וההשקעות הלא טובות. זה שהרבנים פה מקבלים 200 אלף שקל לא יעשה שינוי, למה אתה לא אומר על כל המובטלים שאומרים אין עבודה אין עבודה הולכים למשרד תעסוקה ומקבלים תצ'ק החודשי שלהם וחוזרים הביתה, עוברים ככה זמן מקבלים עבודה עוזבים תעבודה חוזרים לקבל צ'קים לעוד תקופה, למה אתה לא אומר שום דבר על זה שבמקום לקחת את חלק מהמסתננים לעבודות שמים אותם בכלובים שעולים למדינה כל כך הרבה? יש כל כך הרבה דברים דפוקים במדינה ואתה כמו הרבה אנשים נדבק דווקא לדתיים כי זה קל, כי אתה אומר חרדי הוא גנב. אז יש עוד הרבה. ואם אתה מדבר כבר על בורות חסרי השכלה, להפיל ככה על הדתיים הכל זה חוסר השכלה.
להשמיד את מדינת ישראל? פצצת אטום? אני אשמח לדעת לאיזו מדינה במזרח התיכון שקרובה אלינו יש פצצה חוץ מאיתנו, לאף מדינה אין היכולת, ברגע שאירן תגיע לפצצה היא אולי לא תתקיף אבל זה אומר שהיא תוכל, אתה יודע מה זה תוכל? זה הרבה יותר מידי.
כל מה שכתוב פה, זה פאקטור אחד מתוך הרבה שמשפיעים עלינו בחיים.
הדבר שנותן בטחון בחיים זה= נסיון. לא מראה, ולא סטאטוס לא ישפר לך את הבטחון באופן כללי בכל התחומים.
כל תחום בחיים שתצבור בו נסיון יעלה לך את הביטחון בו.
אני אתן דוגמא הכי קלה, יהודה לוי מכיר? מכיר, בטחון יש? יש. ראית אותו משתתף במשחק ההוא בערוץ 10, שכחתי תשם, התנהג כמו הבנאדם
הכי חסר בטחון בעולם, למה זה? כי לא היה לו נסיון שם.
מראה, טיפוח אישי, סטאטוס, כסף, זה עוזר, זה לא הדבר היחיד.
נערך לאחרונה על ידי Ahene; 01-10-2012 בשעה 19:17.
שינטן, ישך AA?
תלוי למה אתה מתכוון.
אין לי בעיה לגשת. אבל רוב הסיכויים שאני יפול על כונפה ולא יצא מזה כלום, אז כבר עדיף להיות INCEL.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
איך רוב הסיכויים תיפול על כונפה, אתה זה שבוחר למי לגשת לא?
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
שינטן, אתה הרי לא מתכנן להיות INCEL כל חייך.
איך אתה הולך לרפא את עצמך ומה התוכנית שלך להפסיק להיות INCEL??
איך אני אסביר את זה..
ברור שאני בוחר למי לגשת. אבל אני לא קורה מחשבות. מישהי אקראית יכולה להיות כוסית אבל לך תדע מה הולך לה בראש.
קיצר הAA משתק אותך.
בדיוק
אני מקשיב לחברה בSHITTY ADVICE הם עוזרים לי
אגב, למה שאלת?