נכתב במקור על ידי .Dor. עברנו שאלה. שים לב. אבל גליל זה לא נכון
קרוסלה
ספוילר:
נכתב במקור על ידי .Ferrari אבל גליל זה לא נכון זה אותו הדבר.. נכתב במקור על ידי -Bolt- קרוסלה טעות. רמז: מקום חשוך.
אתה יודע מזה קרוסלה? זה שאתה יורד במידל ולפני הדלת שליד הCT אתה פונה שמאלה ואז עולה במדרגות ואז אתה בקייב
black to the mdl to duoble door's
נכתב במקור על ידי -Bolt- אתה יודע מזה קרוסלה? זה שאתה יורד במידל ולפני הדלת שליד הCT אתה פונה שמאלה ואז עולה במדרגות ואז אתה בקייב קרוסלה זה לא מקום, אלא טקטיקת משחק. וניתן לעשות אותה בכל מיני מקומות, ובכל מיני שיטות.
נכתב במקור על ידי Nite black to the mdl to duoble door's לא הבנתם נכון את השאלה.. יש מקום חשוך, שניתן דרכו לחתוך מה Low Middle ל B. מה שמו?
נכתב במקור על ידי -Bolt- אתה יודע מזה קרוסלה? זה שאתה יורד במידל ולפני הדלת שליד הCT אתה פונה שמאלה ואז עולה במדרגות ואז אתה בקייב דרך החושך זה יותר מהיר וזה בדוק^^
תשובה לשאלה : יורד במידל ולפני הדלת שליד הCT אתה פונה שמאלה ואז עולה במדרגות ואז אתה בקייב
cave?
נכתב במקור על ידי -Bolt- תשובה לשאלה : יורד במידל ולפני הדלת שליד הCT אתה פונה שמאלה ואז עולה במדרגות ואז אתה בקייב נכתב במקור על ידי Nite cave? זאת התשובה שחיפשתי. (הייתי מקבל גם Low Cave). שאלה הבאה: תנו לי שם של מפה, אשר יש בה "ונטה / ונטות"
נכתב במקור על ידי .Dor. זאת התשובה שחיפשתי. (הייתי מקבל גם Low Cave). שאלה הבאה: תנו לי שם של מפה, אשר יש בה "ונטה / ונטות" דה ניוק. ומי ניצח בשאלה הקודמת
נכתב במקור על ידי -Bolt- דה ניוק. ומי ניצח בשאלה הקודמת מעולה. ו Nite. הבא: מהו הנשק אשר מסוגל לירות יריות בשלישיות? (Burst)
glock \ famas
נכתב במקור על ידי Nite glock \ famas ביקשתי רובה, נכון מאוד. שאלה הבאה: הדרך בין הרמפה ל B - מה שמה? de_inferno
חוקי הפורום