fy_snow
de_survivor de_nuke_1337
נכתב במקור על ידי CRAISER fy_snow מעולה. נכתב במקור על ידי Nite de_survivor de_nuke_1337 ביקשתי שם של מפה אחת. שאלה הבאה ואחרונה להיום, על 2 נק': תנו לי שם של מפה, אשר תוכלו למצוא בה טלוויזיה / מסך כלשהו.
de_nuke
נכתב במקור על ידי CRAISER de_nuke איפה יש מסך ב de_nuke?
חדר רדיו
נכתב במקור על ידי CRAISER חדר רדיו אין שם מסך, הכוונה למסך ממוחשב / טלוויזיה (לעיתים גם פעיל / שניתן לשימוש).
cs_office
cs_Assault
נכתב במקור על ידי CRAISER cs_office סחטיין ;] יפה מאוד. רק לידע כללי, תוכלו למצוא גם מסכים ב cs_assault / cs_estate, ובעוד כמה מפות אחרות. ננעל, נמשיך בקרוב.
נכתב במקור על ידי Nite אני פה^^ D: נכתב במקור על ידי .Ferrari אני פה נכתב במקור על ידי -Bolt- אני פה נכתב במקור על ידי CRAISER בננה ממשיכים !! איזה נשק נקנה בעזרת לחיצה על B45 (ב Terrorists).
awp the beSt
נכתב במקור על ידי Nite awp the beSt נכון שאלה על 2 נק': תנו לי את השמות של הכניסות שיש ל Terrorist להיכנס ל A (לא כולל דרך B). רמז: יש 2.
strz long
נכתב במקור על ידי CRAISER strz long שכחתי לציין באיזו מפה, אז נכון מאוד. התכוונתי למפה de_cpl_mill, לכן זה יהיה על נק' אחת. אז השאלה הבאה, 2 נק'.: תנו לי את השמות של הכניסות שיש ל Terrorist להיכנס ל A (לא כולל דרך B), במפה de_cpl_mill.
חוקי הפורום