(מנהלים - אם האשכול לא מתאים לפורום, בבקשה תעבירו אותו לפורום המתאים לכך)
שלום לכולם .
בטח עכשיו כולכם לא מבינים על מה אני מדבר... אתם אולי תחשבו שאני משקר עליכם ודברים כאלו.., אז תקראו את כל המדריך.
Adventure Lobbies - שרת איחסון בחינם למקוריים בלבד ל-5 שעות למפות, כל המידע וההסבר!
קודם כל, לפני שאני יתחיל להסביר איך מפעילים את זה וכ"ו, אני יסביר לכם מה זה בכלל, אז Adventure Lobbies אחסון בחינם ל-5 שעות למפות, אבל לא מפות שאתם בוחרים, אלא מפות שיש באתר שלהם, בין המפורסמים והגדולים ביניהם - The Walls, The Game...
עכשיו, אני יביא לכם את הלינק לאתר ויסביר לכם איך להפעיל אותו, וכ"ו.האתר - כאן! תמונה מהדף הראשי:

יופי, עכשיו נלחץ על "Make a Lobby", שזה אומר להשים את המפה והכל.
תמונה מהדף:

ללחוץ על "Maybe Next Time" - "אולי בפעם אחרת" , כי העמוד הזה רוצה להציע לכם לשלם כסף בשביל לקבל אחסון יותר טוב, וכאלו... אז פשוט העברנו אותו.
תמונה מהדף:

עכשיו, זה החלק שבו בוחרים את המפה.
הסבר קטן על הדף:
"Next Map" - לחצו על זה בשביל לבחור מפה אחרת לסרבר שלכם.
"Recomanded Player" - מספר שחקנים מומלצים למפה.
"Author" - יוצר ובונה המפה, שלו מגיעים זכויות וקרדיט על המפה.
אחר כך, בחרו את המפה שאתם רוצים, ולחצו על "Continue".
תמונה מהדף:

הסבר קטן על הדף:
"Lobby Name" - שם השרת שלכם , אתם יכולים לכתוב מה שבא לכם.
"Players, עד 6 שחקנים" - שם תכתבו את שם המשתמש של המקורי לו תתנו אפשרות להכנס לשרת - המינימום שחובה להכניס לשרת - 2 שחקנים.
ועכשיו, לחצו על "Continue", והמשיכו לדף הבא.
תמונה מהדף:

הסבר קטן על הדף:
"Max Players" - מספר השחקנים שאפשרתם להם להכנס לשרת.
"Lobby Name" - שם השרת שלכם.
"Allowed Players" - שמות השחקנים שיכולים להכנס לשרתכם.
"Modify" - להעביר לחלק הקודם , לחלק של הגדרת המפה בשרתכם.
"Create Lobby" - בשביל ליצור את השרת שלכם, ולהעביר לחלק הבא.
עכשיו, החלק האחרון, הIP של השרת.
יהיה לכם מין הודעה בקטנה כזאת, הנה ההודעה:

בעצם, בהודעה הזאת יש קישור לאשכול של המפה שבחרתם בשרתכם, אם אתם רוצים תכנסו לאשכול ההוא, או שתתעלמו מזה.
והנה הדף של הIP של השרת(לא אכפת לי להראות לכם אותו , חחח...[IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]):

את הIP שמוצג לכם, אתם נותנים אותו גם לחברים שלכם/למי שמשחק איתכם.
(שימו לב - כאשר תסגרו את הדף של הIP, השרת שלכם יסגר, כך שתצטרכו להשאיר את הדפדפן פתוח בשביל שהשרת יעבוד.)
קרדיטים:
קרדיט לי - idan072 - על המדריך , הפרסום, והכל...
קרדיט לחבר שלי - Amitkk - על שהראה לי את האתר והסביר לי עליו.(אין לו משתמש בפורום, כי הוא עוד לא מכיר אותו).
מה דעתכם על המדריך ?, ובכללי על האפשרות הזאת ?,
לדעתי - לא ממש שימושי, אבל שימושי לחובבי מפות במיינקראפט, ואלו שיש להם אינטרנט חלש מאוד, ורוצים איחסון מפות זמני.
מקווה שעזרתי לכם, אם יש לכם - הצעות/תלונות/רעיונות/הערות/הארות/כל דבר אחר, אתם תמיד מוזמנים לכתוב את זה כאן