קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] איך להתחיל עם בחורה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 30-04-2009, 15:33
  2. [עזרה] איך להתחיל עם בחורה
    על ידי דניאל147 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-11-2008, 18:20
  3. [משפטים]איך להתחיל עם בחורה
    על ידי EggMaN בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 07-06-2008, 00:46
  4. בהמשך לאשכול איך להתחיל עם בחורה , הסיכום!
    על ידי Moshe בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 10-04-2008, 00:00
  5. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 19:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

איך להתחיל אם בחורה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תעשה את מה שאתה יכל אם מה שיש לך

ברירת מחדל איך להתחיל אם בחורה

שלב 1

שימו לב למעשים של פיקאפר מתחיל, בהתחלה מגיעה בחור ל"שטח" ומתחיל לגשת לכל בחורה איזה 50 אחוז מהבחורות לא מתחילות איתו שיחה , משהו כמו 20 אחוז נותנות לו מספר טלפון שגוי או שבורחות כמה שיותר מהר ממנו , 10 אחוז בנות שנראות על 3-4 שעדיף לא ליתקרב אליהן ו 20 אחוז מהבחורות מתחילות שיחה ואחוז קטן מהן יכל להיות וירצה להמשיך איתך שיחה או הכרות.
    מפה אנחנו עושים מסקנות שלפיקאפר מתחיל אחוז הטלפונים יסחי ל 1/10-1/20 .במקרה והמספר הזה מספק אותך אתם יכולים לצאת מהמאמר ולהמשיך לעונן . אבל אם אתם רוצים תוצאות יותר טובות אז שימו לב .

1.כוח משיכה
    למי שקרה ספרים חכמים וחושב שגבר צריך להיות "קצת יותר יפה מקוף" , תזרקו את החרטא הזה מהראש . לאף אחד זה לא סוד שלדבר אם בחור מושך הרבה יותר כיף . גם אני חושב שאתה תרצה לדבר עם דוגמית כוסית שלא יודעת כלום מהחיים(לפחוט אפשר לזיין אותה בכיף) , מאשר לדבר אם בחורה חכמה שדומה לתנין .אז מה שצריך לעשות אני ירשום פה פרטים נוספים תוכלו למצוא בפורום במאמרים אחרים

• שער
    אל תשקחו לפחוט פעם בחודש ללכת לספר , לא להתעצל לשטוף את השער , ובאמת שהתספורת קובעת הרבה דברים אפשר לראות איך המראה של הבן אדם משתנה.
    • פנים
    הפנים כמו כן צריכים להיות נקיים , תתגלח פעם ביומיים או שלוש לפחוט , למי שיש שער בין הגבות תגלחו אותו גם . למי שיש בעיה אם האור (פצעונים) תנסו ליפתר מהם .
    • שיניים
    צריך להיות ריח טוב מהפה לא משנה עד כמה אתם טובים עם היה לכם ריח מהפה אף אחד לא ידבר איתכם
    אל תשקחו ממסתיקים
    • גוף
    תנסו ללכת לחדר כושר פעם או פעמיים בשבוע לפחוט , או לנהל אורח חיים אקטיבי תאמין לי זה שווה את זה.

• בגדים
    זה לא משנה באמת מה תלבשו הכי חשוב שהבגדים היו נקיים ומסודרים

2.שפת גוףׂ(NEVERBALIKA)
    זה כבר 60% או אפילו יותר מההצלחה.

• גב ישר
    הרבה דברים תלויים ביציבות של הגב אתם אפילו לא מאמינים כמה דברים זה מוביל אחרי עצמו .
    1)גב ישר נראה ממש טוב
    2)זה מראה את הביטחון שלך
    3)אתה מתחיל להרגיש יותר ביטחון עצמי
    4)מוריד ממך לחצים פיזיים
    יתרונות לגב ישר יש המון בפסיכולוגיה , שפת גוף , בריאות .

• חיוך
    חיוך זה מצויין, זה מושך אחרי עצמו אנרגיה ענקית אם החיוך מהלב. זה נשק קטלני . לתוצאות יותר טובות תעמוד ליד מראה תחייך לעצמך ובכללי תנסו כמה שיותר לחייך .

• תנועת ידים
    אתם רוצים שבחורות יקשיבו למה שאתם אומרים? שהיא לא תשתעמם ? באותו זמן שאתם מדברים תעשו תנועות אם הידיים והכי טוב אם מה שאתם אומרים תואם לתנועת ידיים שלכם.

זה המינימום הנדרש לשלב ה1 בואו נעבור לשלב 2.

שלב 2

• הגדרה
    אחד התרוצים הכי גדולים זה " לא הצלחתי ליכנס למצב אפטיים", "אין לי מצב רוח כרגע " , "אני ממהר" בגלל זה שום דבר לא הצליח לי .מתי שתתחיל לקבל תוצאות ותהנה מהחיים האלו זה המצב שבו אתה צריך להיות ככה שאל תתעסקו בזה יותר מדי הכל היה אם הזמן .
    הכי חשוב שתמיד תהיו פוזיטיביים ותהיו רגועים . אם הבחורה הולכת ומדברת בטלפון או ממהרת לאיזה מקום עדיף לא להפריע לה
    דבר ראשון הסיכוי היה ממש נמוך . דבר שני יש מספיק בחורות יפות שלא ממהרות לשום מקום שהיו שמחות לזה שתארח לה חברה .

• גישה
    אם אתה גולש בפורום פיקאפ בטוח יש לך מליון משפטי פתיחה אני ממליץ לכם לשקוח מהם . אני בטוח שמכל המשפטי פתיחה שאתה מכיר יש המון משפטי פתיחה מצויינים שאפילו ימשכו בחורה או יכניסו אותם למצב רוח מצויין . אני מבטיח לך שללמוד משפטי פתיחה זה לא באמת מה שאתה צריך ! אם אתה אומר אותם מילה במילה הם לא יבואו אם אותה האנרגיה כמו לאותו בן אדם שהמציא אותם , אתה יכל להמציא משפטי פתיחה בעצמך זה יבוא לך אם ניסיון , אתה לא תילך ותתחיל ליזכר במשפטים שקראתה באיזה ספר. אתה פשוט צריך לא לחשוב על כלום לגשת לבחורה והמשפט הכי טוב יקפוץ לך בעצמו
    יש פתגם מאוד מפורסם שאומר : " אם אתה לא יודע מה להגיד לבחורה פשוט תיגש אליה ואתה תגלה"

• שיחה
    פה יש לכם לעזרה BREDOGENERATOR , את מה שאני רואה אני אומר ( על השיטה אני יספר במאמר אחר ) . לא רק לדבר אלא להקשיב זה גם מאוד חשוב , והכי טוב זה ליתווכח (ככה אתם ביחד משתתפים בשיחה ) . אם אתם רוצים יותר להקשיב לבחורה אז עדיף שתשאלו אותה שאלות.
    יש אנשים שאומרים שאחרי כמה דקות של שיחה עדיף לקחת את המספר של בחורה ולסגור אותה לדעתי אם לך ולבחורה יש מספיק זמן פנוי בשביל טיול , למה לא לעשות את זה ? האפקטיביות של שתי השיטות אותו הדבר.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אמממ....לא,
    הדרך הנכונה להתחיל עם בחורה היא:
    "היי, קוראים לי X,
    ואת פשוט נראת לי מעניינת..., איך קוראים לך?"

ומשם להמשיך את זה ל:"אז...את רוצה לצאת איתי?".

וזהו.

שום משחקים,
    שום רוטינות.

אם היא נמשכת אליך,
    היא תענה חיובית לבקשה,
    ואם היא לא...אז לא.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תעשה את מה שאתה יכל אם מה שיש לך

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אמממ....לא,
    הדרך הנכונה להתחיל עם בחורה היא:
    "היי, קוראים לי X,
    ואת פשוט נראת לי מעניינת..., איך קוראים לך?"

ומשם להמשיך את זה ל:"אז...את רוצה לצאת איתי?".

וזהו.

שום משחקים,
    שום רוטינות.

אם היא נמשכת אליך,
    היא תענה חיובית לבקשה,
    ואם היא לא...אז לא.
    אני מעדיף להיות ספונטני
    אם מה שאתה אומר עובד לך אז מצויין ))

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חחחח קודם כל זה לא נכון. אם הבחורה לא "דומה לתנין" אבל לא דוגמנית (שתיראה נורמאלי) ויש לה שכל, יהיה לי הרבה יותר כיף לדבר איתה מאשר אם דוגמנית ריקה שאין בה כלום.
    השאר אני פשוט לא מסוגל לקרוא בגלל השגיאות כתיב. תעבוד על זה חבר./

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    חחחח קודם כל זה לא נכון. אם הבחורה לא "דומה לתנין" אבל לא דוגמנית (שתיראה נורמאלי) ויש לה שכל, יהיה לי הרבה יותר כיף לדבר איתה מאשר אם דוגמנית ריקה שאין בה כלום.
    השאר אני פשוט לא מסוגל לקרוא בגלל השגיאות כתיב. תעבוד על זה חבר./
    אני לא כל כך בטוח בזה האמת...
    אם אני יציע לך לדבר במועדון עם ידידה שלך שאתה מכיר אותה ויש לה אחלה אופי, היא בחורה חכמה, מבריקה ואינטליגנטית, ואז אני יציע לך ללכת ולהתחיל עם איזה פצצה בלונדינית על עקבים עם חצאית מינית ששמה על עצמה 5 קילו איפור שאתה מת לפרק...יהיה לך ברור או לפני שתיגש לכוסית שהיא כנראה לא סופר חכמה אבל עדיין אתה תתרגש כמו ילד קטן ותנסה כמו לא יודע מה להרשים אותה...

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני לא כל כך בטוח בזה האמת...
    אם אני יציע לך לדבר במועדון עם ידידה שלך שאתה מכיר אותה ויש לה אחלה אופי, היא בחורה חכמה, מבריקה ואינטליגנטית, ואז אני יציע לך ללכת ולהתחיל עם איזה פצצה בלונדינית על עקבים עם חצאית מינית ששמה על עצמה 5 קילו איפור שאתה מת לפרק...יהיה לך ברור או לפני שתיגש לכוסית שהיא כנראה לא סופר חכמה אבל עדיין אתה תתרגש כמו ילד קטן ותנסה כמו לא יודע מה להרשים אותה...
    ברור שמראייה ראשונה אתה תמיד בוחר בכוסית. מה לעשות, בכללי הייתי מדבר איתהכי אם היא ידידה שלי כנראה שאני אוהב אותה והכל ויהיו לי עוד הרבה הזדנויות לדבר איתה.

אבל אני מדבר על מצב כזה: אתה מדבר עם שתי בחורות- אחת שווה וממש כיפית, זורמת, מהנה, מצחיקה. כיף לדבר איתה. השנייה, יותר שווה, אבל מה טיפשה כמו נעל, ללא חוש הומור, עם קול צפצפני ומעצבן.... במי תבחר? אם ביותר שווה... אז יש לך חתיכת אגו. כמובן שאני לא מדבר על איזה פרה מעניינת, אני מדבר על בחורה שנראית טוב.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

נו ברצינות אחי..אתה לא יכול לתת כזאת השוואה. זה כמו שאני ישאל אותך - מה אתה מעדיף? פורש בוקסטר או פורש בוקסטר עם דלקן? נו בחייאת..זה לא עובד ככה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

זו בדיוק ההשוואה שמדובר עליה.
    אם, כמו שיש פה חבורה שאומרת "Looks are everything", היית בוחר בבחורה היותר שווה, גם אם בקצת. בגלל זה אני אומר- בחורה צריכה להיות מטופחת ולהיראות טוב. זה מספיק. זה יספיק לה בשביל להשיג כל גבר, כמו שכל גבר שיראה טוב ויטפח את עצמו יוכל להשיג כל אישה.
    כל בונוס של מראה מעל להיראות וב- זה רק בונוס- זה עוזר אבל לא הכרחי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

סתם משהו שאני שם לב אליו,
    בכל המדריכים האלה של איך להראות טוב אומרים להיות מגולח.
    מה רע בזיפים? שזה נראה מוזנח? יעני אם מישהי תראה בחור שלבוש ונראה טוב אבל יש לו זיפים זה יוריד לה?

חוץ מזה אחלה מדריך רק שבאמת כדאי לך לתקן את השגיאות כי יהיה קשה לאנשים לקחת אותך ברצינות. קח את זה כהערה בונה!

תלוי איזה זיפים ולכל בנאדם גודל אחרת... אם זה לא גודל לצדדים כמו גועל נפש וזה נשאר סבבה אז בסדר

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי BPositive צפיה בהודעה
    סתם משהו שאני שם לב אליו,
    בכל המדריכים האלה של איך להראות טוב אומרים להיות מגולח.
    מה רע בזיפים? שזה נראה מוזנח? יעני אם מישהי תראה בחור שלבוש ונראה טוב אבל יש לו זיפים זה יוריד לה?

חוץ מזה אחלה מדריך רק שבאמת כדאי לך לתקן את השגיאות כי יהיה קשה לאנשים לקחת אותך ברצינות. קח את זה כהערה בונה!
    אם זה יפה תשאיר, לא לא. אין פה איזה תורה חח

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אם זה יפה תשאיר, לא לא. אין פה איזה תורה חח
    נראה לך גם הייתי מתגלח למרות שאני חושב שיפה לי זיפים פחחח.
    פשוט מוזר לי שרושמים את זה כתנאי.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כשאומרים מגולח מתכוונים מסודר. אם יש לך זקן שיהיה יפה ומסודר, ולא פרוע ולא מסודר.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 02-10-2012 בשעה 15:59.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect