קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 23:21
  2. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 15:51
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 52

דיווחן מיום רגיל בחיי CATS LOVER - עמוד 3

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    את החיים שלי שיניתי,
    וגם את של העולם אשנה.

סטנדאפיסט אני לא,
    ואני משרת בסיירת, לא בקריה.
    איפה, אם אפשר לשאול?
    בכללי אחי רד מהענן, מטרות מציבים בהדרגה. אתה צריך דחוף לצאת מהסרט שאתה חי בו.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח אתה אומר לעצמך "אם אנשים יקראו לי משוגע אני ישים זין... גם לאיינשטיין קראו משוגע"
    אבל אתה באמת מזיין תשכל לשווא
    תתחבר קצת יותר למציאות אתה חי בארץ הפלאות של אליסה. איזה סנטר?????????? מה אתה דפוק??????????????????????
    שמעתי את הקטע של המראה והLMS הזה זה עוד בסדר אבל סנטר יפה-דוגמן על-זיין על? תנחת
    זה שנולדת עם פרצוף תפוח אדמה ואתה עדיין בתול בגיל 20 לא אומר שאתה צריך להנחית ת'דכאון שלך על אנשים אחרים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    איפה, אם אפשר לשאול?
    בכללי אחי רד מהענן, מטרות מציבים בהדרגה. אתה צריך דחוף לצאת מהסרט שאתה חי בו.
    הוא חי בסרט שהוא ישנה ת'עולם זה נכון.
    אבל כל שאר הדברים שהוא אומר חכמים ביותר ותקשיבו לו במקום לחיות בבועה ובאשלייה שיצרתם לעצמכם עם כל הפיקאפ.

הוא אומר דברים חכמים שהוכחו ועדין מוכחים בעזרת הטבע והמדע.

אבל מה שכן הוא באמת חי בסרט כי אין שום סיכוי שהעולם ישתנה ב1000 שנה הקרובות, לא כשסוטים מטורפים עם זקן שולטים במדינה שלנו, ולא כשיש עדיין מדינות כמו איראן וסוריה, ולא כשאמריקה עדיין נמצאת ביריבות UNDERGROUND עם רוסיה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אבל כל שאר הדברים שהוא אומר חכמים ביותר ותקשיבו לו במקום לחיות בבועה ובאשלייה שיצרתם לעצמכם עם כל הפיקאפ.

אבל מה שכן הוא באמת חי בסרט כי אין שום סיכוי שהעולם ישתנה ב1000 שנה הקרובות, לא כשסוטים מטורפים עם זקן שולטים במדינה שלנו, ולא כשיש עדיין מדינות כמו איראן וסוריה, ולא כשאמריקה עדיין נמצאת ביריבות UNDERGROUND עם רוסיה.
    אני לא אציג את הטענה שלי 1000 פעם.
    אני רק אגיד שכל מה שאתם מדברים על לסת זה לא מה שהופך אותך ליפה. זה פשוט פרט אסתטי שעוזר ליופי. כמו למשל אף ישר, או שיניים ישרות.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אני לא אציג את הטענה שלי 1000 פעם.
    אני רק אגיד שכל מה שאתם מדברים על לסת זה לא מה שהופך אותך ליפה. זה פשוט פרט אסתטי שעוזר ליופי. כמו למשל אף ישר, או שיניים ישרות.
    לא אתה ולא החברים שלך איי פעם הצגתם טענה נגד,
    אין לכם שום ביסוס לדברים שלכם!

זה מדהים.
    שום ביסוס.

מאיפה לך לדעת למה נש ים נמשכות? מאיפה???
    אתה אישה? לא. אז ת'לא יודע.

אני לעומת זאת, גם לא אישה, אבל אני עושה קצת חקר קצת פה קצת שם,
    מגלה שוואלה כל הדוגמנים המצליחים בעולם - בעלי לסת וסנטר.

גם נשים וגם גברים.
    ואין אישה אחת, ברשימת ה-100 הכי סקסיות בעולם - שאין לה לסת וסנטר.

מעניין....

בכל מקרה, אין בעיה,
    תחיו באשליות שלכם עד שהן יתנפצו עוד כמה שנים שאני אשנה ת'עולם.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה

ממך ציפיתי ליותר.

ות'יודע מה? גם אם אני חי בסרט,
    יש לי חלום ואמביציה לשנות משהו, לעזור לאנשים.

למה צריך להעליב,
    למה לא להגיד "יאללה בהצלחה".

גם אם אני חי בסרט קשה,
    המטרה העיקרית שלי היא לעזור ולרוב אני מתעלם מהתגובות המעליבות האלה.

אפשר לפעמים גם לתת פידבק טוב,
    לא צריך להעליב.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 01-10-2012 בשעה 20:08.

One Shot - One Kill

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

גם לישראלי הממוצע יש חלום ואמביציה לזיין את בר רפאלי ולהיות עשיר אחרי שהוא עושה את התואר המעפן שלו בהוראה,
    ולמרות זאת הוא חייב לקבל את המציאות ולהתחתן עם כונפה שנראית כמו משאית תנובה, להוליד ילדים לוזרים כמוהו ולקבל השפלות כל החיים ולחיות מהיד אל הפה תוך כדי שאישתו עושה מהצד והסודנים בשכונת העוני שהוא גר בה גונבים לילדים שלו תאופניים.

גם לדפני ליף וכל הלוזרים המפגרים מהמחאה החברתית יש אמביציה לקבל דירה ברוטשילד על חשבון "ביבי והטייקונים",
    זה לעולם לא יקרה אני מבטיח לך והם רבים ומאורגנים יותר ממך.

יש דברים שהגורל כבר קבע ואתה לא תשנה אותם. כמו שעיוור ירצה לראות את העולם אך לעולם לא יוכל והגורל שלו הוא למות עיוור לא חשוב כמה הוא ירצה לשנות את זה.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 02-10-2012 בשעה 01:29.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    גם לישראלי הממוצע יש חלום ואמביציה לזיין את בר רפאלי ולהיות עשיר אחרי שהוא עושה את התואר המעפן שלו בהוראה,
    ולמרות זאת הוא חייב לקבל את המציאות ולהתחתן עם כונפה שנראית כמו משאית תנובה, להוליד ילדים לוזרים כמוהו ולקבל השפלות כל החיים ולחיות מהיד אל הפה תוך כדי שאישתו עושה מהצד והסודנים בשכונת העוני שהוא גר בה גונבים לילדים שלו תאופניים.

גם לדפני ליף וכל הלוזרים המפגרים מהמחאה החברתית יש אמביציה לקבל דירה ברוטשילד על חשבון "ביבי והטייקונים",
    זה לעולם לא יקרה אני מבטיח לך והם רבים ומאורגנים יותר ממך.

יש דברים שהגורל כבר קבע ואתה לא תשנה אותם. כמו שעיוור ירצה לראות את העולם אך לעולם לא יוכל והגורל שלו הוא למות עיוור לא חשוב כמה הוא ירצה לשנות את זה.
    איזה שטויות, הבעיה היא שהרבה חושבים כמוך "שום דבר לא ישנה" "יש דברים שהגורל כבר קבע" אתה מדבר פה על מצב קשה ואתה אומר וואלה לי סבבה עם זה, וגם אם לא היה לי אז מה אני אעשה? זה כבר נקבע על ידי הגורל..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Justsomeguy צפיה בהודעה
    איזה שטויות, הבעיה היא שהרבה חושבים כמוך "שום דבר לא ישנה" "יש דברים שהגורל כבר קבע" אתה מדבר פה על מצב קשה ואתה אומר וואלה לי סבבה עם זה, וגם אם לא היה לי אז מה אני אעשה? זה כבר נקבע על ידי הגורל..
    סבבה אז תן לי דוגמא איך אפשר לעשות משהו כמו מה שידידנו SPQR אמר או לגרום לעיוור לראות או לגרום לחבורה של היפים מפגרים לקבל דירה ברמת אביב על חשבון הממשלה

די לדבר שטויות יש דברים שאי אפשר לשנות וזהו. זה הגורל אתה לא יכול לשחק אותה אלוהים ולעשות ניסים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    לא אתה ולא החברים שלך איי פעם הצגתם טענה נגד,
    אין לכם שום ביסוס לדברים שלכם!

זה מדהים.
    שום ביסוס.

מאיפה לך לדעת למה נש ים נמשכות? מאיפה???
    אתה אישה? לא. אז ת'לא יודע.

אני לעומת זאת, גם לא אישה, אבל אני עושה קצת חקר קצת פה קצת שם,
    מגלה שוואלה כל הדוגמנים המצליחים בעולם - בעלי לסת וסנטר.

גם נשים וגם גברים.
    ואין אישה אחת, ברשימת ה-100 הכי סקסיות בעולם - שאין לה לסת וסנטר.

מעניין....

בכל מקרה, אין בעיה,
    תחיו באשליות שלכם עד שהן יתנפצו עוד כמה שנים שאני אשנה ת'עולם.

ממך ציפיתי ליותר.

ות'יודע מה? גם אם אני חי בסרט,
    יש לי חלום ואמביציה לשנות משהו, לעזור לאנשים.

למה צריך להעליב,
    למה לא להגיד "יאללה בהצלחה".

גם אם אני חי בסרט קשה,
    המטרה העיקרית שלי היא לעזור ולרוב אני מתעלם מהתגובות המעליבות האלה.

אפשר לפעמים גם לתת פידבק טוב,
    לא צריך להעליב.

גם לך אין ביסוס. אתה אומר שלסת יפה = פרצוף יפה. ואתה מוכיח את זה על ידי כך ש"לכל פרצוף יפה יש לסת יפה" אם היה לך טיפה הבנה בלוגיקה היית מבין שהסקת המסקנות שלך היא שגויה.
    זה כמו להסיק ש-
    אם ידוע שלכל ארנב קוראים מיץ פטל
    אז כל מי ששמו מיץ פטל הוא ארנב.

אני אומר לך שלכל הדוגמנים יש לסת וסנטר כי זה דבר יפה. לומר שברגע שיש לך לסת אתה הופך ליפה זה פשוט טיפשי. אני גם לא מכיר דוגמנים עם גבות מחוברות, עם שיניים עקומות, ועם אף עגול. Prove me wrong.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

סבבה אז תן לי דוגמא איך אפשר לעשות משהו כמו מה שידידנו SPQR אמר או לגרום לעיוור לראות או לגרום לחבורה של היפים מפגרים לקבל דירה ברמת אביב על חשבון הממשלה

די לדבר שטויות יש דברים שאי אפשר לשנות וזהו. זה הגורל אתה לא יכול לשחק אותה אלוהים ולעשות ניסים
    אתה מדבר שטויות, אני לא יודע אם אתה זוכר אבל עד לפני כמה חודשים על פלאפון היית משלם 300 שקל על 200 דקות שיחות וכו' היום מה אתה משלם? 90 שקל ואתה מדבר כמה שבא לך. עד לפני כמה זמן היית משלם על אינטרנט המון היום אותו הדבר, מי עשה את זה? אלוהים? לא עשה את זה חבר כנסת שבאמת עושה משהו, יש עוד כמה כאלה אבל מה לעשות אם אתה לא עושה פרובוקציות לא ישמעו עליך הרבה. אולי אותך זה לא מעניין כרגע וגם אותי אבל הבדל בין 300 שקל ל90 שקל לחודש זה הבדל ענק, לכל כך הרבה אנשים זה עשה הבדל. אגב גם לפני זה היית מחוייב לשלוש שנים לאותה חברה, גם את זה אותו שר ביטל ושוב חסך המון, הינה זה גם נראה כאילו זה הגורל ואין אפשרות לשנות את זה אבל שינו. מה לעשות שרוב האנשים שבכנסת במדינה שאתה חיי הם מושחתים והעובדה שאתה אומר אין אפשרות לשנות אז בוא לא נלך אפילו לנסות להשפיע זה הדבר שגורם לזה להישאר ככה, עכשיו גם תגיד מה יעשה שינוי של איש אחד אם אני אצביע או לא? שום דבר אבל אם חצי מאלה שחושבים כמוך היו מצביעים כן היה שינוי וכן היו קורים דברים, אבל מה לעשות שהרבה חושבים כמוך כמו שאמרתי וזה כמה שקורה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אתה מדבר שטויות, אני לא יודע אם אתה זוכר אבל עד לפני כמה חודשים על פלאפון היית משלם 300 שקל על 200 דקות שיחות וכו' היום מה אתה משלם? 90 שקל ואתה מדבר כמה שבא לך. עד לפני כמה זמן היית משלם על אינטרנט המון היום אותו הדבר, מי עשה את זה? אלוהים? לא עשה את זה חבר כנסת שבאמת עושה משהו, יש עוד כמה כאלה אבל מה לעשות אם אתה לא עושה פרובוקציות לא ישמעו עליך הרבה. אולי אותך זה לא מעניין כרגע וגם אותי אבל הבדל בין 300 שקל ל90 שקל לחודש זה הבדל ענק, לכל כך הרבה אנשים זה עשה הבדל. אגב גם לפני זה היית מחוייב לשלוש שנים לאותה חברה, גם את זה אותו שר ביטל ושוב חסך המון, הינה זה גם נראה כאילו זה הגורל ואין אפשרות לשנות את זה אבל שינו. מה לעשות שרוב האנשים שבכנסת במדינה שאתה חיי הם מושחתים והעובדה שאתה אומר אין אפשרות לשנות אז בוא לא נלך אפילו לנסות להשפיע זה הדבר שגורם לזה להישאר ככה, עכשיו גם תגיד מה יעשה שינוי של איש אחד אם אני אצביע או לא? שום דבר אבל אם חצי מאלה שחושבים כמוך היו מצביעים כן היה שינוי וכן היו קורים דברים, אבל מה לעשות שהרבה חושבים כמוך כמו שאמרתי וזה כמה שקורה.
    האמת שמה שבאמת עשה את זה זה התחרות החופשית בטלפון. והאמת שזה לא קשור למה שטיילר דיבר עליו, הוא דיבר על מנהגים של בני אדם. זה דבר שקשה מאוד וכמעט בלתי אפשרי לשנות, בטח לא בתקופת זמן קצרה.

אני רוצה לראות מישהו גורם לכל אנשים העולם להפסיק להאמין בה', להפסיק התקלח או אפילו להפסיק להשתמש במעלית. זה לא יקרה.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחחח הגיע הזמן לא? בארה''ב זה קיים מאז ומעולם הקטע של השיחות והאינטרנט.

עכשיו הגיע הזמן להפיל את חברת החשמל וכל המונופול המסריח הזה ולשלם כמו שאתה משלם על חשמל גז ומים בארה''ב. רמז - חשבון של חשמל בלבד של חודש אחד בארץ שווה ערך ל5-7 חשבונות חשמל מים וגז ביחד בארה''ב. כן כן מה שקראת גמאני לא האמנתי לזה עד שראיתי את זה ממקור אמין מספיק. איך זה יכול להיות????

הגיע הזמן שהמדינה הפרימיטיבית הזאת תתקדם, תעיף מפה את המתנחלים והדוסים (או שיעבדו לפחות), תוריד מחירים למחירים שפויים (בעיקר נדל''ן ומכוניות, זה פשוט שוד לאור יום המחירים פה) ותעשה פה מיסוי נורמלי ולא של 50% ואולי אז יהיו פה ניצוצות של מדינה מערבית תקנית. כרגע זה סתם עוד חור במזה''ת עם מיסים גבוהים שכולם הולכים לדוסים ולמתנחלים.

לא שאכפת לי, כן? אני במקום לבנות גן עדן עובר לגן עדן שבנו בשבילי.

מה שכן אם אתה חושב שתעשה הפגנות עם כמה שמאלנים והיפים מסריחים אתה תקבל דירה ברוטשילד על חשבון הממשלה אתה חיבס רציני.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חחחח הגיע הזמן לא? בארה''ב זה קיים מאז ומעולם הקטע של השיחות והאינטרנט.

עכשיו הגיע הזמן להפיל את חברת החשמל וכל המונופול המסריח הזה ולשלם כמו שאתה משלם על חשמל גז ומים בארה''ב. רמז - חשבון של חשמל בלבד של חודש אחד בארץ שווה ערך ל5-7 חשבונות חשמל מים וגז ביחד בארה''ב. כן כן מה שקראת גמאני לא האמנתי לזה עד שראיתי את זה ממקור אמין מספיק. איך זה יכול להיות????

הגיע הזמן שהמדינה הפרימיטיבית הזאת תתקדם, תעיף מפה את המתנחלים והדוסים (או שיעבדו לפחות), תוריד מחירים למחירים שפויים (בעיקר נדל''ן ומכוניות, זה פשוט שוד לאור יום המחירים פה) ותעשה פה מיסוי נורמלי ולא של 50% ואולי אז יהיו פה ניצוצות של מדינה מערבית תקנית. כרגע זה סתם עוד חור במזה''ת עם מיסים גבוהים שכולם הולכים לדוסים ולמתנחלים.

לא שאכפת לי, כן? אני במקום לבנות גן עדן עובר לגן עדן שבנו בשבילי.

מה שכן אם אתה חושב שתעשה הפגנות עם כמה שמאלנים והיפים מסריחים אתה תקבל דירה ברוטשילד על חשבון הממשלה אתה חיבס רציני.
    באמריקה יש עדיין כמה חברות גדולות ששולטות בשוק שכן עושות חוזים, לגבי אינטרנט לא יודע ומה זה משנה כמה זמן זה קיים? העיקר שזה שינוי.
    נו ברור, אתה חושב שאתה מחדש לי משהו? אתה חושב שמה שאתה אומר מחדש למישהו משהו פה? זה כזה ברור שאנחנו חיים במדינה שלוקחת מהתושבים שלה כל כך הרבה, אבל למה זה אתה חושב? כי יש קשר בין הון לשלטון, ולמה זה? כי אנשים עם דעה כמו שאתה אמרת לא חושבים על שינוי, מעדיפים להגיד שלא יהיה שינוי בחיים ועל הזין שלי אבל מצד שני מדברים פה על כמה שהמצב חרא, אם אותם אנשים כן היו מצביעים כן היה שינוי, כן היו ירידות מחירים וכן היית רואה מצב יותר טוב אבל מה זה משנה לך? על הזין שלך נכון?

אף פעם לא אמרתי שאני רוצה דירה ברוטשילד וגם הם אף פעם לא רצו דירות ברוטשילד, תיכף תגיד שהם אוכלים סושי כל היום גם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

האמת שמה שבאמת עשה את זה זה התחרות החופשית בטלפון. והאמת שזה לא קשור למה שטיילר דיבר עליו, הוא דיבר על מנהגים של בני אדם. זה דבר שקשה מאוד וכמעט בלתי אפשרי לשנות, בטח לא בתקופת זמן קצרה.

אני רוצה לראות מישהו גורם לכל אנשים העולם להפסיק להאמין בה', להפסיק התקלח או אפילו להפסיק להשתמש במעלית. זה לא יקרה.
    אני אשמח אם תסביר לי למה זה לא קשור לדיון שלי ושלו? הוא אומר פה שאין אפשרות להביא לשינוי יש דברים שהגורל קבע ואי אפשר לשנות, הבאתי את הדוגמה של הפלאפונים - שינוי דרסטי שלפני כמה שנים פשוט אמרו שככה נמשיך לחיות עם 300 שקל חשבון פלאפון. לא דיברתי פה על שינויים תרבותיים.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני אשמח אם תסביר לי למה זה לא קשור לדיון שלי ושלו? הוא אומר פה שאין אפשרות להביא לשינוי יש דברים שהגורל קבע ואי אפשר לשנות, הבאתי את הדוגמה של הפלאפונים - שינוי דרסטי שלפני כמה שנים פשוט אמרו שככה נמשיך לחיות עם 300 שקל חשבון פלאפון. לא דיברתי פה על שינויים תרבותיים.
    אבל מדובר על שינויים חברתיים... זה השינוי ש SPQR הזה רוצה לעשות... שינוי בנורמה חברתית (נישואין וחיי זוגיות)... וחתיכת נורמה חברתית הוא בחר לעצמו לשנות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,200 | הודעות: 8,199,793 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect