החדר של אית'ן . דיווח שטח :
-היי
-היי
-יש לך חבר?
-כן.
-רציני? כמה זמן אתם ביחד?
-ממ 3 חודשים.
-אש. אז זה לא קשר רציני. יאלה, בואי ניפגש.
-לא..לא נעים לי..
-הוא לא ידע.
-לא...
-אוקי, נעשה ככה, אני אקח את המספר שלך ואתקשר עוד חודש.
-לא.
-עוד חודשיים
-לא
-לא אתקשר בכלל
-אולי פייסבוק?
-יאללה נו.
היא הוסיפה אותי לפייסבוק והיו לנו 5 חברים משותפים. בדיוק לא היה לה קליטה לאינטרנט או משהו.
אני כזה "יואו! אבל מי ה5 חברים המשותפים???"
היא: "לא יודעת..נראה כבר בבית"
-מאיפה את?
-פתח תקווה
-וואו! את מכירה את איליה ****?
(הייתם צריכים להיות איך הפרצוף שלה משתנה)
לא נכון! אתה חבר שלו? יצאתי איתו שבוע!!!
באותו הרגע נשפכתי מצחוק, אמרתי שאני בידיוק נפגש עם איליה עוד דקה בעזריאלי, שהיא חמודה ,חיבקתי אותה והלכתי..לפגוש את החבר האהוב שלי.
זאת אגב הייתה אחת הבנות הכי כוסיות שניגשתי אליהן בכמה חודשים האחרונים .
חוץ מזה למדתי קצת נ.ל.פ (נראה לי) , איליה עשה לי סשן ממש פסיכי שהולך לשנות את החיים שלי שוב ב10 מעלות (אבל 10 מעלות מאוד משמעותיות)
בהפסקות מהנ.ל.פ ומהשיחה עם כמה חבר'ה אח"כ מחוץ לעזריאלי לקחתי עוד 2 טלפונים .
חשבתי שאני אלך לעשות קצת פיקאפ ברוטשילד, אבל בידיוק ראיתי מישהי פריקית סקסית עם פס ורוד על השיער, התחלתי איתה, היא ממש התלהבה (אני ממש מתחיל לאהוב בנות שמעשנות סמים ואני לא צוחק)
היה איזה אינסטנט דייט של חצי שעה. לא כל כך היו IOI אבל עדיין הלכתי על חצי נשיקה . לא עבד . אבל למי אכפת
שוב כל הפיקאפ שלי כמעט כל הזמן מתבצע על הדרך, כמעט תמיד, או שאני נפגש עם תלמידים או עם חברים, או לומד נלפ .
הכל בא כבדרך אגב.
התחלתי סה"כ עם איזה 8 בנות ולקחתי 2 מספרים ו2 טלפונים, די נחמד. זה מה שקורה בערך בכל יום אצלי. אבל כדי להגיע לזה הייתי צריך להתאמץ כמה חודשים .
מחר הולך להשכיר כיתה להרצאה שחבר מארגן , להתאמן קצת בחדר כושר, לשחק טניס עם חבר ילדות, לכתוב קצת בבלוג הפסיכי שפתחתי, לכתוב סיפור ו...לצום שנה שלישית רצוף .
אגב צום זה מקום פסיכי להכיר אנשים .
לילה טוב![]()

ציטוט ההודעה