קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 23:21
  2. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 15:51
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 52

דיווחן מיום רגיל בחיי CATS LOVER

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

ברירת מחדל דיווחן מיום רגיל בחיי CATS LOVER

החדר של אית'ן . דיווח שטח :

-היי
    -היי
    -יש לך חבר?
    -כן.
    -רציני? כמה זמן אתם ביחד?
    -ממ 3 חודשים.
    -אש. אז זה לא קשר רציני. יאלה, בואי ניפגש.
    -לא..לא נעים לי..
    -הוא לא ידע.
    -לא...
    -אוקי, נעשה ככה, אני אקח את המספר שלך ואתקשר עוד חודש.
    -לא.
    -עוד חודשיים
    -לא
    -לא אתקשר בכלל
    -אולי פייסבוק?
    -יאללה נו.

היא הוסיפה אותי לפייסבוק והיו לנו 5 חברים משותפים. בדיוק לא היה לה קליטה לאינטרנט או משהו.

אני כזה "יואו! אבל מי ה5 חברים המשותפים???"

היא: "לא יודעת..נראה כבר בבית"

-מאיפה את?
    -פתח תקווה
    -וואו! את מכירה את איליה ****?

(הייתם צריכים להיות איך הפרצוף שלה משתנה)

לא נכון! אתה חבר שלו? יצאתי איתו שבוע!!!

באותו הרגע נשפכתי מצחוק, אמרתי שאני בידיוק נפגש עם איליה עוד דקה בעזריאלי, שהיא חמודה ,חיבקתי אותה והלכתי..לפגוש את החבר האהוב שלי.

זאת אגב הייתה אחת הבנות הכי כוסיות שניגשתי אליהן בכמה חודשים האחרונים .

חוץ מזה למדתי קצת נ.ל.פ (נראה לי) , איליה עשה לי סשן ממש פסיכי שהולך לשנות את החיים שלי שוב ב10 מעלות (אבל 10 מעלות מאוד משמעותיות)
    בהפסקות מהנ.ל.פ ומהשיחה עם כמה חבר'ה אח"כ מחוץ לעזריאלי לקחתי עוד 2 טלפונים .

חשבתי שאני אלך לעשות קצת פיקאפ ברוטשילד, אבל בידיוק ראיתי מישהי פריקית סקסית עם פס ורוד על השיער, התחלתי איתה, היא ממש התלהבה (אני ממש מתחיל לאהוב בנות שמעשנות סמים ואני לא צוחק)

היה איזה אינסטנט דייט של חצי שעה. לא כל כך היו IOI אבל עדיין הלכתי על חצי נשיקה . לא עבד . אבל למי אכפת

שוב כל הפיקאפ שלי כמעט כל הזמן מתבצע על הדרך, כמעט תמיד, או שאני נפגש עם תלמידים או עם חברים, או לומד נלפ .

הכל בא כבדרך אגב.

התחלתי סה"כ עם איזה 8 בנות ולקחתי 2 מספרים ו2 טלפונים, די נחמד. זה מה שקורה בערך בכל יום אצלי. אבל כדי להגיע לזה הייתי צריך להתאמץ כמה חודשים .

מחר הולך להשכיר כיתה להרצאה שחבר מארגן , להתאמן קצת בחדר כושר, לשחק טניס עם חבר ילדות, לכתוב קצת בבלוג הפסיכי שפתחתי, לכתוב סיפור ו...לצום שנה שלישית רצוף .

אגב צום זה מקום פסיכי להכיר אנשים .

לילה טוב
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תפסיק להתחיל עם בנות שיש להן חבר, זה פשוט גועל נפש.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תפסיק להתחיל עם בנות שיש להן חבר, זה פשוט גועל נפש.
    מסכים.
    ככה זה כובעים אין להם כבוד לכלום.

אם תמשיך בקצב הזה ידידי זה עניין של זמן עד שתחטוף מכות. כבר ראיתי כובע בלייב חוטף מכות בגלל שהוא פתח תפה יותר מדי ליד מי שלא צריך וניסה לעשות "אמוגינג" כמו גיי.
    אני מת שאיזה כובע יתחיל עם חברה של אחד החברים שלי, זה הולך להיות כיף. המזדיין יקבל AA משתק לכל החיים

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

אחי אתה נראה לי אדם די משכיל,אחד האנשים ההגיוניים הבודדים שנותרו בפורום.
    מי כמוך יודע ש"יש לי חבר" לעתים קרובות מאוד = "אין לי חבר" = SHITTEST
    זה הא' ב' של הפיקאפ .

חוץ מזה. אם היא רוצה לבגוד בו, והיחסים שלהם מגעילים, אין לי בעיה שזה יהיה איתי .

אתה יכול לקחת מספר ממישהי שיש לה חבר, בעוד שבועיים היא תתקשר אליך בעצמך ותציע להיפגש, קרה לי . אז תפסיק להתרגש מהשטויות האלה .
    תאמין לי שבנות שאוהבות את חבר שלהן לא יביאו לך את המספר שלהן ולא יסכימו להיפגש גם אם תהיה מיסטרי .

זהו אחי, אין פה אפילו ויכוח .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Cats Lover צפיה בהודעה
    אחי אתה נראה לי אדם די משכיל,אחד האנשים ההגיוניים הבודדים שנותרו בפורום.
    מי כמוך יודע ש"יש לי חבר" לעתים קרובות מאוד = "אין לי חבר" = SHITTEST
    זה הא' ב' של הפיקאפ .

חוץ מזה. אם היא רוצה לבגוד בו, והיחסים שלהם מגעילים, אין לי בעיה שזה יהיה איתי .

אתה יכול לקחת מספר ממישהי שיש לה חבר, בעוד שבועיים היא תתקשר אליך בעצמך ותציע להיפגש, קרה לי . אז תפסיק להתרגש מהשטויות האלה .
    תאמין לי שבנות שאוהבות את חבר שלהן לא יביאו לך את המספר שלהן ולא יסכימו להיפגש גם אם תהיה מיסטרי .

זהו אחי, אין פה אפילו ויכוח .
    יש ויכוח, אפילו אחושרמוטה ויכוח אבל כנראה שאתה לא מספיק חכם כדי להבין את זה אם כתבת את מה שכתבת פה..
    לא מעניין אותי אם לא טוב לה ביחסים שלה עם חבר שלה, ולא מעניין אותי עם היא עושה לי שיט טסט וכל החרא הזה שמוכרים פה בפורום...אם היא בחורה רצינית כמו שהיא מחשיבה את עצמה, שתדע להפרד מחבר שלה כמו שצריך ולהתפנות אליי, אני לא מתכוון להיות שובר יחסים כזה או בן זונה כמוך. (אני לא מנסה לפגוע, באמת שלא. פשוט זה מגעיל) אני לא מתכוון בשום דרך להתחיל עם בחורה שיש לה חבר, פה זה נגמר.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

החדר של אית'ן . דיווח שטח :

-היי
    -היי
    -יש לך חבר?
    -כן.
    -רציני? כמה זמן אתם ביחד?
    -ממ 3 חודשים.
    -אש. אז זה לא קשר רציני. יאלה, בואי ניפגש.
    -לא..לא נעים לי..
    -הוא לא ידע.
    -לא...
    -אוקי, נעשה ככה, אני אקח את המספר שלך ואתקשר עוד חודש.
    -לא.
    -עוד חודשיים
    -לא
    -לא אתקשר בכלל
    -אולי פייסבוק?
    -יאללה נו.

היא הוסיפה אותי לפייסבוק והיו לנו 5 חברים משותפים. בדיוק לא היה לה קליטה לאינטרנט או משהו.

אני כזה "יואו! אבל מי ה5 חברים המשותפים???"

היא: "לא יודעת..נראה כבר בבית"

-מאיפה את?
    -פתח תקווה
    -וואו! את מכירה את איליה ****?

(הייתם צריכים להיות איך הפרצוף שלה משתנה)

לא נכון! אתה חבר שלו? יצאתי איתו שבוע!!!

באותו הרגע נשפכתי מצחוק, אמרתי שאני בידיוק נפגש עם איליה עוד דקה בעזריאלי, שהיא חמודה ,חיבקתי אותה והלכתי..לפגוש את החבר האהוב שלי.

זאת אגב הייתה אחת הבנות הכי כוסיות שניגשתי אליהן בכמה חודשים האחרונים .

חוץ מזה למדתי קצת נ.ל.פ (נראה לי) , איליה עשה לי סשן ממש פסיכי שהולך לשנות את החיים שלי שוב ב10 מעלות (אבל 10 מעלות מאוד משמעותיות)
    בהפסקות מהנ.ל.פ ומהשיחה עם כמה חבר'ה אח"כ מחוץ לעזריאלי לקחתי עוד 2 טלפונים .

חשבתי שאני אלך לעשות קצת פיקאפ ברוטשילד, אבל בידיוק ראיתי מישהי פריקית סקסית עם פס ורוד על השיער, התחלתי איתה, היא ממש התלהבה (אני ממש מתחיל לאהוב בנות שמעשנות סמים ואני לא צוחק)

היה איזה אינסטנט דייט של חצי שעה. לא כל כך היו IOI אבל עדיין הלכתי על חצי נשיקה . לא עבד . אבל למי אכפת

שוב כל הפיקאפ שלי כמעט כל הזמן מתבצע על הדרך, כמעט תמיד, או שאני נפגש עם תלמידים או עם חברים, או לומד נלפ .

הכל בא כבדרך אגב.

התחלתי סה"כ עם איזה 8 בנות ולקחתי 2 מספרים ו2 טלפונים, די נחמד. זה מה שקורה בערך בכל יום אצלי. אבל כדי להגיע לזה הייתי צריך להתאמץ כמה חודשים .

מחר הולך להשכיר כיתה להרצאה שחבר מארגן , להתאמן קצת בחדר כושר, לשחק טניס עם חבר ילדות, לכתוב קצת בבלוג הפסיכי שפתחתי, לכתוב סיפור ו...לצום שנה שלישית רצוף .

אגב צום זה מקום פסיכי להכיר אנשים .

לילה טוב
    אתה חייב לצלם פעם LIVE עם סאונד ווידיאו זה יהיה חזק לשמוע אותך לשמוע אותן כי בתכלס רואים שאתה לא מכריח דברים ועושה בזרימה אבל משהו חסר אחי לא יודע אולי אתה נופל על כאלה בנות, חסרה קצת אינטרקציה עם הצד השני מבין?
    אני מתכוון על כל משפט שאתה אומר בהתלהבות היא אמורה להחזיר משפט בהתלהבות ולא קר

קיצר דיווח אהוב כמו תמיד

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אתה חייב לצלם פעם LIVE עם סאונד ווידיאו זה יהיה חזק לשמוע אותך לשמוע אותן כי בתכלס רואים שאתה לא מכריח דברים ועושה בזרימה אבל משהו חסר אחי לא יודע אולי אתה נופל על כאלה בנות, חסרה קצת אינטרקציה עם הצד השני מבין?

אני מתכוון על כל משפט שאתה אומר בהתלהבות היא אמורה להחזיר משפט בהתלהבות ולא קר

קיצר דיווח אהוב כמו תמיד
    בהתחלה חשבתי שזו הודעה בנוסח מונטנה

אבל בוא ניתן לך צ'אנס .

קודם כל אני ללא ספק אצלם סרטונים שלי .

ב' אם אתה לא יודע, אתה עושה את רוב השיחה ב2-3 דקות הראשונות . היא לא תתלהב לך פתאום ולא תגיד "וואו" (לרוב) 
    ואתה עושה את כל השיחה אם באמת יש לה חבר .

רודני 
    חלאס כבר לנסות להיות דומה לטיילור ולנסות לצח אותי במשחקי אגו, תלמד כבר להתנסח
    לא מבין לגמרי תקטע שלך, אנחנו אנשים שונים כנראה אף פעם לא נבין אחד תשני. תשאר עם השיטה שלך אני אשאר עם שלי . 

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

בהתחלה חשבתי שזו הודעה בנוסח מונטנה

אבל בוא ניתן לך צ'אנס .

קודם כל אני ללא ספק אצלם סרטונים שלי .

ב' אם אתה לא יודע, אתה עושה את רוב השיחה ב2-3 דקות הראשונות . היא לא תתלהב לך פתאום ולא תגיד "וואו" (לרוב)
    ואתה עושה את כל השיחה אם באמת יש לה חבר .

.
    מצב רוח אגרסיבי..
    רילקס

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

רודני
    חלאס כבר לנסות להיות דומה לטיילור ולנסות לצח אותי במשחקי אגו, תלמד כבר להתנסח
    לא מבין לגמרי תקטע שלך, אנחנו אנשים שונים כנראה אף פעם לא נבין אחד תשני. תשאר עם השיטה שלך אני אשאר עם שלי .
    טיילר הוא הבן אדם שאני הכי שונא כאן בפורום, אז אתה אומר לי דיי לנסות להיות דומה לו? אל תיהיה טמבל.
    "תלמד כבר להתנסח" - לא רוצה, ככה אני אוהב לכתוב.
    "תשאר עם השיטה שלך אני אשאר עם שלי" - זה לא שיטה, אתה מתנהג כמו חמור. לא מתחילים עם בחורה של מישהו, זה פשוט. הלוואי שהיום הזה שאני יראה הודעה שלך במתבגרים ומתגברים "חברה שלי בגדה..פריקה" הלוואי שהיום הזה כבר יגיע..אולי אז תבין מה אתה עושה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

חחח אחי איזה פסיכי .
    נשבע לך שאני מת לפגוש אותך במציאות .

שים פתק בכותל .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחח אחי איזה פסיכי .
    נשבע לך שאני מת לפגוש אותך במציאות .

שים פתק בכותל .
    אתה מתחיל עם בחורות תפוסות ואני פסיכי..?

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה מתחיל עם בחורות תפוסות ואני פסיכי..?
    סוד = "יש לי חבר" לעתים קרובות מאוד = "אין לי חבר" = SHITTEST
    זה הא' ב' של הפיקאפ .

קרה לי שהתחלתי עם מישהי תפוסה, היא ביקשה את המספר שלי ואמרה שתתקשר אחרי שהם יפרדו, וכך אכן קרה .

בלי קשר, אני הרבה פעמים מעדיף שיהיה להן חבר כי אני רוצה להשיג כמה שיותר ידידות, סקס ונשיקות יש לי מספיק .

תפסיק להתרגש מ"חברים" .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

סוד = "יש לי חבר" לעתים קרובות מאוד = "אין לי חבר" = SHITTEST
    זה הא' ב' של הפיקאפ .

קרה לי שהתחלתי עם מישהי תפוסה, היא ביקשה את המספר שלי ואמרה שתתקשר אחרי שהם יפרדו, וכך אכן קרה .

בלי קשר, אני הרבה פעמים מעדיף שיהיה להן חבר כי אני רוצה להשיג כמה שיותר ידידות, סקס ונשיקות יש לי מספיק .

תפסיק להתרגש מ"חברים" .
    הסוד הזה שלך מעניין לי תזין, בשיא הכנות.
    אם בחורה אומרת לה "יש לי חבר" והיא לא מתכוונת לזה, כנראה שאני מכוער. אתה צריך לשים לב לזה גם. בחורה אומרת לך שיש לה חבר? למה להשאר במקום ולזיין לה תמח? "אה באמת? תוכיחי!" "וואלה? איך קוראים לו?" זה מזיין תמח ולא נותן כלום. למה להתעכב על בחורה שיש לה חבר? מה המטרה שלך? לצאת גבר? אתה יוצא קוקסינל, לא גבר.

"
    קרה לי שהתחלתי עם מישהי תפוסה, היא ביקשה את המספר שלי ואמרה שתתקשר אחרי שהם יפרדו, וכך אכן קרה ."- הבחורה הזאת שרמוטה ועצם העובדה שהבחורה מבקשת ממך מספר ברגע שיש לה חבר, זה אמור להדליק לך נורה אדומה בראש "רגע..אם אין לה בעיה לתת לי מספר כשיש לה חבר..אז מן הסתם שלא יהיה לה בעיה לתת מספר לגבר אחר כשאני יהיה החבר שלה" אבל אתה אידיוט מידי כדי להבין, סבבה..

"
    תאמין לי שבנות שאוהבות את חבר שלהן לא יביאו לך את המספר שלהן ולא יסכימו להיפגש גם אם תהיה מיסטרי ." -אז למה להתעקש ולזיין לה תמח כמו שאתה עושה?

"
    בלי קשר, אני הרבה פעמים מעדיף שיהיה להן חבר כי אני רוצה להשיג כמה שיותר ידידות, סקס ונשיקות יש לי מספיק ." - תשיג ידידות שאין להן חבר. פשוט.

"
    תפסיק להתרגש מ"חברים" ." - ביום שתפסיק להתנהג כמו אגואיסט קוקסינל אני גם יפסיק.

דרך אגב, כל הדיבור הלא יפה שלי, זה לא בגלל שאני שונא אותך או משהו..יש לך המון מה ללמד אותי, אבל יש דברים אצלך שאני לא מסוגל לסבול ואני לא מתכוון לשבת בשקט, מצטער.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

איתן מה אתה מצטדק בכלל, זה לא מעניין אם יש לה חבר או לא, אם היא זורמת איתך והיא עושה את זה במודע כנראה שהחבר הזה שלה לא נותן לה מה שהיא צריכה, הקשר בניהם לא טוב מאיזושהי סיבה, הם מפחדים להפרד, כי אף אחד לא אוהב להיות לבד. רודני מבחינתך זה אולי חטא גדול מבחינתי זה סבבה. אני מבין מאיפה זה בא לך וזה לגיטימי אבל אתה מדבר מאד בצורה לא בוגרת, והיופי בדעה זה שאתה לא חייב להסכים איתה בשביל לקבל אותה.
    את השפה הנגועה שלך אתה יכול לשמור לעצמך, התוקפנות שלך לא תביא אותך לשום מקום. כל אחד והמוסר שלו מי אתה שתשפוט. ותגובה כמו הלוואי וחברה שלך תבגוד בך ותרגיש מה זה, אז התשובה שלי אלייך הלוואי באמת, כי אם אני אגיע למצב כזה זה יגיע לי. לא יודע מה איתך אבל הייתה לי חברה מספיק זמן ותהיה בטוח שהיו לה מליון הזדמנויות לבגוד בי אבל היא לא עשתה את זה. למה? כי אני יכולתי לתת לה דברים שאף אחד אחר לא היה יכול לתת לה.
    אני יכול לחפור על זה כל כך הרבה זמן אבל אני יודע שאני מדבר עם קיר. ואם בכל זאת אתה רוצה לפתוח קצת את הראש מה שיש לי להגיד לך זה שבגידה זה אשמת שתי הצדדים, כשיש לך הרבה מה להפסיד אתה בחיים לא תבגוד. כשאתה נמצא בקשר ואתה בא ממקום של פחד, סיכויים גבוהים שהיא תבגוד בך כשאתה בא ממקום של בטחון כנראה שהיא לא תבגוד בך כי אם אתה תרגיש שיש סיכוי כזה זה מעיד גם על בעיות אחרות ואתה תזרוק אותה עוד לפני שתהיה לה הזדמנות.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא אמרתי לרגע שזה לא אשמת הבחורה ולא אשמת החבר של הבחורה..אמרתי שזה לא מעניין אותי מה הסיבות.
    אם הבחורה רצינית, היא תיפרד מהחבר שלה ורק אז תחזור אליי ותגיד "נפרדתי ממנו..אתה רוצה להכיר כמו שצריך?" וזה כבר קרה לי.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,359 | הודעות: 8,197,952 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect