סניה הבין את תורת LMS והחליט לעשות צעד אמיץ ולעבור ניתוח פלסטי מסיבי.
עכשיו הוא באמת מצליח לזיין HB9 כל שבוע.
בזכות השינוי הוא כבר הוזמן לדגמן בדולצ'ה גבנה בקולקציית אביב 2013.
מINCEL
לMALE MODEL
אנחנו גאים בך סניה!
סניה הבין את תורת LMS והחליט לעשות צעד אמיץ ולעבור ניתוח פלסטי מסיבי.
עכשיו הוא באמת מצליח לזיין HB9 כל שבוע.
בזכות השינוי הוא כבר הוזמן לדגמן בדולצ'ה גבנה בקולקציית אביב 2013.
מINCEL
לMALE MODEL
אנחנו גאים בך סניה!
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 02-10-2012 בשעה 20:02.
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני פיפייייייייייי
הוא דומה לELEPHANT MAN
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח
אין אין זה למה אני חולה על האינסלס בSA
אטרף+PUAHATE=מנת יתר של צחוק בכל יום
דעו לכם שאם אני הולך לחיות לנצח זה רק בגלל זה
אולי סוף סוף מישהי תמצא לו צלי..
"חולצה יפה מוזמנת לשלי"
אלוהים ישמור הבנאדם לא יודע להתלבש, רק לפי הלבוש שלו אפשר להבין שהוא INCEL\UGLIES FUCKER
תראו את כל המפורסמים העשירים והדוגמנים איך הם מתלבשים יפה..וואלה לא חובה איזה חליפה של ארמני בעשרות אלפי דולרים אבל קצת סטייל משהו
ותראו את סניה הולך עם חולצות של הדפסים משוק הכרמל
אני אומר שמר מספרים רנדומליים הוא בעצם מספר פלאפון
תצחקו תצחקו אבל לפי הבלוג שלו הוא היה עם דוגמניות בינלאומיות !!!!י
"במהלך ה-4 שנים הללו יצא לי להיות עם דוגמניות (גם דוגמניות בינלאומיות, אני לא מדבר על מלצריות שיש להן קמפיין פעם בשנה), נכדות של מיליארדרים שכתבו עליהן במגזינים, שחקניות וסתם בחורות שוות שכולם היו בוהים בנו כאשר היינו יושבים בפאב או מועדון. המון פעמים שאלו אותי בפה פעור - "מה, יצאת איתה?!", פשוט כי לאנשים היה קשה להאמין שבחור שנראה רגיל, אין לו כסף ואין לו שום דבר כל כך מיוחד מלבד היכולות האישיות שלי כבן אדם, באמת יכול להגיע לרמות הכי גבוהות של הבחורות."
אה, או זה או שהוא חירטט את זה כדי להוציא כסף מילדים עם בעיות חברתיות. יש כאן מישהו שמכיר אותו טוב ויכול להגיד מה מהם הנכון?
לא צריך להכיר אף אחד טוב כדי לדעת מה הולך.
תסתכל עליו בסרטונים שלו זה נראה לך בנאדם שמזיין דוגמניות??? רק מההתנהגות שלו הוא INCEL אחושרמוטה שבמקרה הטוב מביא כונפות.
מי שבאמת היה עם דוגמניות "בינלאומיות" אין לו סיבה לצאת עם בחורות כאלה:
משום מה, כל התמונות שיש לו עם בחורות לא ראיתי שום "דוגמנית בינלאומית" שום "בת של מיליארדר" (כן כן בטח בת של מיליארדר תלך עם קירח בן 27 שגר עם ההורים ונוסע באוטובוס YEAH RIGHT) ושום "סתם כוסית שכולם נועצים בה מבטים". ראיתי בחורות שכל טבעי ממוצע יכול להביא במסיבה בלי למצמץ בכלל..
והאלה שכן נראות קצת טיפה יותר מהכונפה הממוצעת פה בארץ, לא מתנשקות איתו או מסתכלות עליו בצורה מינית. הן נראות כאילו כיוונו להם אקדח לראש תוך כדי התמונה.
אם זה לא כובע שקרן, אנלא יודע מזה כן.
להסתמך על הבלוג שלו בתור מקור למציאות זה כמו להסתמך על מסומם מהודו שיסביר לך איך לעשות את המליון הראשון.
פגשתי הודי מסומם. הוא גאון מה שכן אין לו שקל
נערך לאחרונה על ידי R0Y; 03-10-2012 בשעה 02:10.