נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 02-10-2012 בשעה 23:52.
|
|
אמרתי ואני אומר שוב. יש תפקידים לא יעילים ולא חשובים שאותם יש לשלוח לשירות לאומי. חייל בגולני לדוגמא- תפקיד חשוב. הצלם של החוגר זה תפקיד פחות חשוב.
מה שירות לאומי? יש מספיק סודנים ותאילנדים בארץ שיעשו את זה משום מה רק בארץ יש דבר כזה שנקרא "שירות לאומי"
כי הבינו שיש פה פראיירים אז החליטו לנצל אותם עד הסוף...
תראו כמה עובדים זרים ביבי הטמבל הזה הכניס לפה יאללה שיתחיל להעסיק אותם בשטויות האלה
שירות לאומי זה לתאילנדים
מכבי אש\מד''א? אתם רציניים או שאתם מסתבלטים? באמת נראה לכם שכל אחד מתאים למקומות כאלה? אתם תראו דברים אוגריש סטייל כל פאקינג יום זה יותר טראומתי מלהיות לוחם במלחמת לבנון.
תראו פעם אחת שריפה בחיים שלכם שאנשים נשרפים למוות ותראו פעם אחת אנשים עם איברים בחוץ אתם תחזרו בכם, ילדים טיפשים. כי אין לכם מושג מזה "מד''א ומכבי אש". אחרי שתעברו את מה שעוברים שם אתם תחזרו לרס''ר שלכם בדמעות ותמשיכו לטחון בורקסים בקריה.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 03-10-2012 בשעה 00:14.
^ ואני שמח שאתה לא אחראי על הבטחון של ישראל, אחרת לא היינו פה כבר ממזמן
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
נו מה חשבת אחי, הם צריכים תירוץ הגיוני למה דירה בשכונת התקווה עם כושים מסריחים פה עולה כמו דירת פנטהאוז בקומה 30 עם בריכה וחדר כושר (במדינה מתוקנת כן?)
ולמה מכונית מסריחה כמו מזדה 3 עולה פה כמו פרארי חדשה מהניילונים בארה''ב
לא צריך ראש פתוח.. צריך לחשוב מעבר ל"מערכת". מעבר לימי תעמולה שהבצפר לוקח אותך אליהם. מעבר לכל הסיפורי גבורה (רק לי זה נראה מוזר שמישהו עם כוויות דרגה 9 רץ לשדה הקרב?) והבולשיט שמחדירים לך לראש.
תעלה את הסטנדרטים גבר. אבל אני מבין מאיפה אתה בא. כשאתה מסתכל על אנשים מהמדינה הזאת אתה מאבד תקווה.
איך ישראל תושמד כוסעמק?
מה אתה מנהיג ערבי? מהאלה שיוצאים למלחמות ובתאכלס מקבלים בתחת אחרי זה?
60 ומשהו שנים הם חופרים שישראל תושמד.. וכנראה יש להם גם חברה מבפנים.
מה מפחיד אותך? ארגון טרור שהוא ארנב ליד צה"ל? מדינות שעסוקות בלזיין את עצמן?
איזה איום בטחוני יש עלינו כבר?
אז תסביר לי מזה שירות לאומי
הינה התחומים שאפשר לשרת בהם בשירות הלאומי
השירות הלאומי בישראל פועל במגוון תחומים, בין השאר:עם הזמן התפתח השירות הלאומי וכיום ניתן לשרת בתחומים שונים ומגוונים, החל מעבודה פקידותית ועד עבודה חינוכית וחקלאית. השינוי נובע גם מהפעלת עמותות שונות הפועלות לקידום השירות בקרב כלל האוכלוסייה בארץ, בין היתר "האגודה להתנדבות בעם", בת עמי ואחרות.
- תגבור כוח ההוראה והסיוע בבתי ספר ובגני הילדים.
- סניפי תנועות נוער
- העברת שיעורי יהדות לבית ספר חילוניים.
- עזרה בבתי חולים ובמרפאות.
- טיפול באנשים עם מוגבלויות פיזיות, נפשיות או שכליות.
- סיוע חברתי לאזרחים ותיקים במסגרת פרויקט "והדרת פני זקן"
- איוש מוקדים טלפוניים ואמבולנסים בארגון מגן דוד אדום.
- עבודות פקידותיות במשטרת ישראל והשב"כ.
- שירות ב'גופים הירוקים' (רט"ג, קק"ל, החברה להגנת הטבע ונאות קדומים) בהדרכה, חינוך ופיקוח בנושאי טבע וסביבה.
- במוקדי הביטחון ביו"ש במסגרת "צופות יש"ע".
- הדרכת טיולים.
- עבודה משרדית או פקידותית במקומות מגוונים, ביניהם קופת חולים, בית המשפט ועמותות שונות.
- שירות לאומי בתפוצות.
משך השירות הלאומי יכול להיות שנה אחת או שנתיים, וניתן להפסיקו בכל עת. עם זאת, על מנת לקבל את מלוא תנאי השחרור (כגון מענק שחרור), יש לשרת שנה אחת מלאה. השירות הלאומי אינו מבוצע בפועל על ידי המדינה, אלא על ידי 7 עמותות שהוסמכו לכך על ידי משרד ראש-הממשלה. עם זאת, המדינה מפעילה סמכויות פיקוח ותכנון אסטרטגי מקיף לכל נושא השירות, באמצעות מנהלת השירות האזרחי-לאומי.
תגיד, אתה כל הזמן מדבר על זה שאתה עושה סמים, ובפעם האחרונה שבדקתי סמים עולים כסף, ולא מעט.
איך זה מסתדר עם התיאוריה שלך ועם מה שאתה ממליץ פה לאנשים לעשות? או שסמים תורמים לך למעמד אז זאת השקעה?
1. אני שונא ילדים
2. אני שונא צופים
3. אני שונא דוסים
4. עבודה של תאילנדים
5. כנ''ל
6. כנ''ל..יאללה באו למדינה תפסו פוזות שיתחילו ללכת לשירות לאומי גם כן כל הסודנים והתאילנדים האלה..אנחנו לא צריכים לעשות תעבודה שלהם
7. ידידה שלי הייתה בזה והיא רצתה להתאבד לפחות 10 פעמים
8. אני שונא מלשנים ומעדיף לעבוד בשביל הנאצים ולא בשביל השוטרים
9. יש לי הרגלים מגונים ואני משליך בדלים מהחלון ושקיות של במבה אחרי המאנצ'יז..לא נראה לי יתאים
10. מזה ישע וביוש מה התחלנו לדבר כמו פרחות?
11. עושה לי אסוציאציות לצופים וכל מיני זבל של חנונים כאלה
12. קיצר סנג'ר שיש באותו מקום אנשים שעושים את אותה עבודה בדיוק ומרוויחים פי 5 יותר ממך..וואלה מצאו פראייר
13. מזה תפוצות
קיצר זה נשמע מזה משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםם ברמות אבל
כבר עדיף להתגייס לקריה ולדפוק סיבובי דאווין בעזריאלי כל השירות שלך