נכתב במקור על ידי .Dor. ממשיכים: מהם שני מאמני הקבוצות החדשות, שעלו השנה לליגת העל? עודד קטש וארז אדלשטיין ?
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- עודד קטש וארז אדלשטיין ? נכון מאוד תנו לי שם של פורוורד ששיחק לפני שנתיים (עונת 2010-2011) בהפועל ירושלים.
נכתב במקור על ידי .Dor. נכון מאוד תנו לי שם של פורוורד ששיחק לפני שנתיים (עונת 2010-2011) בהפועל ירושלים. אורי קוקיה
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo אורי קוקיה שאלה עם 2 נק': תנו לי שם של סנטר ששיחק לפני שנתיים (עונת 2010-2011) במכבי חיפה.
נכתב במקור על ידי .Dor. שאלה עם 2 נק': תנו לי שם של סנטר ששיחק לפני שנתיים (עונת 2010-2011) במכבי חיפה. רוברט רות'בארט
נכתב במקור על ידי Super Pippo רוברט רות'בארט טוב מאוד רכז אשר נבחר בשנת 2008 לסיאטל, ועד היום משחק שם (רק בשמה החדש).
נכתב במקור על ידי .Dor. טוב מאוד רכז אשר נבחר בשנת 2008 לסיאטל, ועד היום משחק שם (רק בשמה החדש). ראסל וסטברוק
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- ראסל וסטברוק מעולה. הבא: מיהי קבוצת הכדורסל אשר עודד קטש אימן הכי הרבה שנים?
נכתב במקור על ידי .Dor. מעולה. הבא: מיהי קבוצת הכדורסל אשר עודד קטש אימן הכי הרבה שנים? הפועל גליל עליון
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- הפועל גליל עליון נכון מאוד. תנו לי שם של מאמן עבר בהפועל אילת.
נכתב במקור על ידי .Dor. נכון מאוד. תנו לי שם של מאמן עבר בהפועל אילת. אפי בירנבוים
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- אפי בירנבוים טוב מאוד קובי ;] שאלה הבאה ואחרונה להיום, על 2 נק': בן ונכד של שני שחקני עבר, אשר התחיל את קריירת ליגת העל שלו בעונת 2008-2009 בעירוני רמת גן.
נכתב במקור על ידי .Dor. טוב מאוד קובי ;] שאלה הבאה ואחרונה להיום, על 2 נק': בן ונכד של שני שחקני עבר, אשר התחיל את קריירת ליגת העל שלו בעונת 2008-2009 בעירוני רמת גן. הוא עדיין בעירוני רמת גן ?
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- הוא עדיין בעירוני רמת גן ? לא ..
נכתב במקור על ידי Super Pippo רוברט רות'בארט נכתב במקור על ידי -Rivaldo- ראסל וסטברוק ממשיכים ! אימן את בני השרון לפני שנתיים, וכעת מאמן קבוצה אחרת בליגת העל.
חוקי הפורום