|
|
תקשיב זה לא רק קשור לג'יגה הרצים, זה תלוי בעיקר בליטמניה וזה, לפי מה שהבנתי, והנה עובדה שהאייפון 5 מביא ביצועים טובים יותר בכל הסרטונים ביוטיוב והשוואות של אנשים שמבינים, אפילו אם זה בקצת.
תקשיב אני לא יודע להסביר לא יודע להגיד לך למה ואיך ואבל אין מה לעשות שלרוב אנשים iOS יותר נוח פשוט ככה לא יודע למה בסדר? אתה לא יכול לריב עם זה, אולי לך זה פחות נוח מאנדרואיד, אבל אתה נחשב במיעטוים בדעה הזאתי, כי אפילו חובבי האנדרואיד הכי גדולים יגידו לך שiOS יותר נוח וקל לתפעול בשורה התחתונה, אפילו שהם יותר אוהבים אנדרואיד, וזה בגלל הקוד הפתוח והרומים והרוטים כנראה...
עזוב מספיק לריב על זה. לעניין, מה אתה אומר כמה הONE X + יעלה כשיצא לארץ?
נערך לאחרונה על ידי avinoam134; 04-10-2012 בשעה 11:39.
ואו תודה =]
אתם במקרה ראיתם את הסרטונים?
נערך לאחרונה על ידי avinoam134; 04-10-2012 בשעה 12:14.
אני אישית לא, ראיתי סרטונים אחרים, ד"א אני יכול להמליץ לך על מכשיר אחר שהוא אמנם לא כ"כ ברמה של השלישייה הזאת אבל הוא די מעולה,
Xperia Arc S, יש לו תצוגת מסך מרהיבה ולא היה משחק אחד שלא רץ לי על ה-ARC הרגיל, ד"א יש לשניהם תוסף מעולה שמשפר את איכות הצגת התמונות והסרטונים (משחקים בין השאר)...
מועבר לפורום סלולרי.
לפי דעתי, IOS יותר טוב מאנדרואיד. יש יותר אפליקציות, המערכת מותאמת במיוחד למכשירך, כך שנגיד ויש לך מכשיר אנדרואיד, לפחות 10% מהאפליקציות לא תומכות במכשירך. לחבר שלי יש גלקסי Ace Plus והוא לא יכול להוריד וואטסאפ, וויז ועוד המון אפליקציות. אך במערכת ה-IOS תוכל להוריד כל אפליקציה שאתה רוצה ללא קשר למכשירך. IOS יותר נוחה מבחינת ממשק משתמש. פעם ראיתי בטלוויזיה איש, שביום בהיר אחד החליט לקנות אייפון. כאשר הביא את האייפון הביתה, הביא את האייפון לילדו בגיל 3 שנים ולילדו בן החצי שנה ומאותו הרגע שניהם ידעו כיצד לתפעל אותו.
אז נכון. גם ל-IOS יש חסרונות. המפות של אפל לא יודעות אפילו מה זה פתח תקווה. אבל אני מבטיח לך שגם לאנדרואיד יש חסרונות. אף דבר לא יכול להיות מושלם.
אז לסיכום, הכל זה עניין של בחירה אישית. האם אתה מעדיף ביצועים על פני קלות שימוש? האם אתה מעדיף עיצוב על פני מצלמה? או אולי על פני מעבד? זוהי הבחירה שלך. אתה תעשה מה שאתה רוצה. אף אחד לא יכריח אותך לקנות אייפון או לקנות גלקסי S3. זוהי הבחירה שלך לחלוטין.
תסתכל שנייה ימינה.............................................................................אמרתי ימינה!
בולשיט אח שלי אנדרואיד מותכת מסך (לרוב לא צריך כי הכל מותאם לרזולוציה של המכשיר שלך) אז זה לא משנה רק שיוריד apk וזהו והם עושים בזה עבודה מעולה והוא בכלל מדבר על מכשירים כמו htc וגלקסי שבהם הכל עובד יפה
אנדרואיד מתמודדת עם מאות מכשירים וכולם בגדלים שונים וצבעים שונים מערכות שונות והיא מתמודדת מעולה ios מתמודדת עם אייפון ואייפד
וגם אותם היא לא עושה כמו שצריך (אייפד 9.7 אינטש למה יש רק 4 אפליקציות בשורה?? בדיחה)
ios היא מערכת יבשה בלי הגדרות לכל מי שיש אנדרואיד יודע שהיא יותר טובה מios \
דוגמא:לי היה אייפוד אמרתי איזה מכשיר יפה כמה הגדרות ממש התלהבתי ממנו אחרי זה הביאו לי במתנה טאבלט אמרתי מה זה החרא הזה ואחרי שלוש דקות אמרתי וואו איפה הוא(אנדרואיד) הייתה כל החיים שלי
ברור שילד יכול לתפעל אייפון כי זה מערכת שאנשים עם שכל של בני 3 מה לעשות
אתה כבר לא בן שלוש
לגוגל מפס אין חסרונות
וככה גם לאנדרואיד אל תזרוק סתם דברים שלא בחנת עדיין
צודק זאת באמת בחירה שלו
נערך לאחרונה על ידי sharonklas; 05-10-2012 בשעה 01:18.
האמת שזה לא כלכך נכון, בעיקר לא במכשירי דגל של חברות כמו הHTC 1X או הSGS3, כל אפליקציה חדשה לאנדרואיד מותאמת לרזולוציות שלהם ולרזולוציות של המכשירים האחרים הנפוצים בשוק.
במכשירי דגל בודדות האפליקציות שלא יתאימו למכשיר שלך ואלו שלא יתאימו הן כנראה מאוד ישנות.
לגבי ממשק המשתמש אפשר לדמות באנדרואיד את הממשק של האייפון אחד לאחד באמצעות לאנצ'רים למיניהם ולדעתי האישית הממשק הנוח ביותר הוא זה שבא מובנה עם אנדרואיד 4/ 4.1 ובא גם עם לאנצ'רים כמו Apex ונובה.
לגבי הביצועים לאייפון אין מתחרה כי המערכת מותאמת אחד לאחד לרכיבים אבל זה אותו הדבר עם מחשבי מק.
לפותח האשכול, לגבי משחקים יש את שירות PlayStation suite למכשירי הHTC כך שתוכל להריץ משחקי PSP על המכשיר, יש את המעבד Tegra 3 של Nvidia שחברות כמו Gameloft יוצרות משחקים שמותאמים במיוחד לו, צריך לבדוק אחד לייד השני (אייפון וHTC) אבל יש משהו אחד שלא ניתן לוויכוח, הOne X+ הוא בין מכשירי המשחקים הטובים ביותר.
נערך לאחרונה על ידי Chaos.; 04-10-2012 בשעה 18:02.
כן אבל האם הוא חזק יותר מהאייפון 5? (למשחקים כבדים וכו')
לא לא אני לא מעוניין בעוד מכשירים. רק להשוות בין ה-2
עקב העברת שני הנושאים לפורום סלולרי הנושאים שולבו, אני המשיכו את הדיון כאן באופן רגיל, תודה.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music