מאז שראיתי את הסרטונים של סניה חיי השתנו לתמיד...
מאז שראיתי את הסרטונים של סניה חיי השתנו לתמיד...
|
|
מעניין אותי לדעת עד מתי הפורום הזה יהיה מוצף ב LMS אחריי ההרחקה של טיילר,יותר מחצי הפורום הזה הולך לחזור לסארג'ים,וכולם ישכחו מהתאורייה הזאת.
מההתחלה ציינתי כבר שזה בזבוז זמן ואנרגייה על לכתוב הודעות פה ולנסות להספים את הפורום הזה עם ה LMS,וגם כל מי שהלך אחריו...
מיסטרי עשה SHOW BIZ וכניראה שזה מה שהיה שם. אבל השיטה שלו עובדת פיקס.
עכשיו יבוא לך איזה ילד סארג'ים ויגיד שחובה להתחיל מרוטינות וככה לעבור להיות "טבעי".
אותו מיתוס מפגר כמו המיתוס של "חובה לצאת לסארג'ים בשביל לזיין" בזמן שאף "טבעי" שאני מכיר לא עשה ולא עושה סארג'ים ואם תציע לו רעיון כזה הוא יצחק לך בפנים ויחשוב שאתה איזה מוזר.
וכמו המיתוס של "חובה להיות המנהיג של החבורה כדי לזיין" ועוד בולשיט על שפת גוף...
הפיקאפ לוקח ממך אמונה מגבילה אחת ומחליף אותה באחרת. בראבו כובעים שלי, בראבו.
נערך לאחרונה על ידי Avicii; 07-11-2012 בשעה 23:09.
כמו שכבר אמרתי ואני לא מתכוון לשנות את הדעה שלי. בן אדם שמרגיש וחושב על עצמו כבעל ערך נמוך, שזה כביכול חנון, או סתם בן אדם שחיי החברה שלו נוטים ל-0 הוא בן אדם שגם נראה ככה. ברגע שהוא ישנה את המראה שלו הוא אוטומטית יתחיל להרגיש יותר טוב ויתחיל להראות לכל הסובבים איתו.
תטפחו את עצמכם, תרגישו יותר טוב ויהיה לכם יותר טוב. זה ממש אלף בית.
לא נמאס לך?
אני יודע בדיוק למה החלטת להכניס לקטע של ה-LMS...התחלת עם הפיקאפ, ניסית, וזה לא עבד לך. התבכיינת ואז עברת לתאוריה המטופשת של ה-LMS, נכון? ברור. כי זה הכי קל. אם תראה טוב +יהיה לך כסף ויהיה "ערך חברתי" גבוה, אתה תשיג נשים.
השאלה הגדולה שנשאלת פה היא כזאת- אתה רוצה להיות נשוי לכוסית על או לבחורה יפה עם הרבה שכל ?