נכתב במקור על ידי -Smoxer- תשקיע בקטגורית תכנות ואולי תעלה. ותמיד ייבש פה, אתמול זה היה חריג. רק אני מבין בתכנות O_O ילד בן 12 . חחחחחחחחחחחחחחחחחח בקושי יודע מה זה שפות ..
נכתב במקור על ידי shine shoxs מה איתי גם אתה עלית לדיבורים ! (: מזל טוב
נכתב במקור על ידי LikeANoob רק אני מבין בתכנות O_O ילד בן 12 . חחחחחחחחחחחחחחחחחח בקושי יודע מה זה שפות .. ואני בן 13 ויודע 7 שפות אז? התחלתי שהייתי בן 12 ורבע משהו כזה... אבל מי סופר?
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- ואני בן 13 ויודע 7 שפות אז? התחלתי שהייתי בן 12 ורבע משהו כזה... אבל מי סופר? תנדור אתה בן 13 ?
לילה טוב.
נכתב במקור על ידי LikeANoob תנדור אתה בן 13 ? מילה של אתאיסט.
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- לילה טוב. לילה טוב (: אולי בזכותך אני יהיה טורקיז סוףסוף נכתב במקור על ידי -Smoxer- מילה של אתאיסט. זה קשה תכנות ? ולמה החלפת ניק ?
נכתב במקור על ידי LikeANoob לילה טוב (: אולי בזכותך אני יהיה טורקיז סוףסוף זה קשה תכנות ? ולמה החלפת ניק ? אפשרי, אם יש השקעה
נכתב במקור על ידי LikeANoob לילה טוב (: אולי בזכותך אני יהיה טורקיז סוףסוף זה קשה תכנות ? ולמה החלפת ניק ? כי הניק הקודם שעמם וחזרתי למאמי המקורי <3 וזה לא קשה, צריך רק קצת שכל.
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- אפשרי, אם יש השקעה יש אל תדאג (: נכתב במקור על ידי -Smoxer- כי הניק הקודם שעמם וחזרתי למאמי המקורי <3 וזה לא קשה, צריך רק קצת שכל. אז עזוב
האשכולילה הזה חרא..
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil האשכולילה הזה חרא.. כי אתה וניקו לא פה
נכתב במקור על ידי Sex Devil האשכולילה הזה חרא.. אשכולילה זה קדוש.
נכתב במקור על ידי LikeANoob כי אתה וניקו לא פה
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אשכולילה זה קדוש. כן . .. תלמד אותי תכנות נכתב במקור על ידי Sex Devil ילד שמחר שהוא יוריד MW3 יקרע אותך
חוקי הפורום