לילה טוב
נכתב במקור על ידי MaoReal רוץ רוץ חחח איזה קטע זה גם מה שאני אומר לך שאתה על הכוונת שלי בסנייפר
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי -Gold Star- מה קורה עומרי? <3 איזה נס קרה שבאת? <3 <3 נכתב במקור על ידי Sex Devil חחח איזה קטע זה גם מה שאני אומר לך שאתה על הכוונת שלי בסנייפר חחחח ההורים שלי כמעט התעוררו מהצחוקים שלי!!!!!
נערך לאחרונה על ידי -Smoxer-; 04-10-2012 בשעה 23:21.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי Sex Devil חחח איזה קטע זה גם מה שאני אומר לך שאתה על הכוונת שלי בסנייפר זהו שאני לא צריך לרוץ כי יש לי לאגים מטורפים , אז זה זז לי לבד !
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי -Smoxer- <3 איזה נס קרה שבאת? <3 <3 סתם שיעמם לי איך הולך? יש חדש?
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי MaoReal זהו שאני לא צריך לרוץ כי יש לי לאגים מטורפים , אז זה זז לי לבד ! חחחח סדר כבר את האינטרנט אני רוצה להעלות קרב לפוררום שאתה משחק נורמאלי
נכתב במקור על ידי -Gold Star- סתם שיעמם לי איך הולך? יש חדש? היית פעם ליאור לא ?
נכתב במקור על ידי MaoReal היית פעם ליאור לא ? כע מי אתה?
נכתב במקור על ידי -Gold Star- סתם שיעמם לי איך הולך? יש חדש? המקבץ נדבות בפוקר קודם למפקח.. בחייאת ליאור תחזור, כמו בימים הטובים <3
נכתב במקור על ידי -Gold Star- כע מי אתה? maor591 blancos maor. ksiolajidebt לא זוכר מה היה בתקופה שלך נכתב במקור על ידי Sex Devil חחחח סדר כבר את האינטרנט אני רוצה להעלות קרב לפוררום שאתה משחק נורמאלי בקרוב נסיכי
נכתב במקור על ידי -Smoxer- המקבץ נדבות בפוקר קודם למפקח.. בחייאת ליאור תחזור, כמו בימים הטובים <3 אני אהיה מחובר כמעט כל יום אל תדאג חח איך הולך לך באטרף? היית מנהל איזה 3 פורומים לא? למה פרשת אחי
נכתב במקור על ידי MaoReal זהו שאני לא צריך לרוץ כי יש לי לאגים מטורפים , אז זה זז לי לבד ! יש אפשרות לשחק ביחד בלי להיות חבר בסטים? (קדימה פרוץ)
נכתב במקור על ידי -Smoxer- יש אפשרות לשחק ביחד בלי להיות חבר בסטים? (קדימה פרוץ) אם אתה פרוץ אתה לא יכול לשחק איתי חבל כי היית קורע אותך כמו את אביב XD
נכתב במקור על ידי -Gold Star- אני אהיה מחובר כמעט כל יום אל תדאג חח איך הולך לך באטרף? היית מנהל איזה 3 פורומים לא? למה פרשת אחי עד לפני כמה שעות גם הייתי מנהל דיבורים חח ומתישיהו צריך להתקדם לא?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- עד לפני כמה שעות גם הייתי מנהל דיבורים חח ומתישיהו צריך להתקדם לא? מה קרה שהורדו אותך יעבריין
חוקי הפורום