נכתב במקור על ידי -Smoxer- עד לפני כמה שעות גם הייתי מנהל דיבורים חח ומתישיהו צריך להתקדם לא? איך להתקדם אם ירדת מניהול?
נכתב במקור על ידי PureToxic איך להתקדם אם ירדת מניהול? אולי הוא מתקדם אחורה? לא חשבתה על זה מהההה????????
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי -Gold Star- מה קרה שהורדו אותך יעבריין פרשתי.. חח אבל עדיין בטורקיז. וד״א איפה אליאב? 23שעות הוא מחובר ודווקא עכשיו לא? :/ בטח בפוקר חח
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
כשאנשים מתיזים על עצמם מהבשמים בסופר פארם הכל סבבה , אבל שאני מוריד תחתונים ומודד קונדומים ישר כולם מתעצבנים ומשטרה וכל החרא הזה
נכתב במקור על ידי PureToxic כשאנשים מתיזים על עצמם מהבשמים בסופר פארם הכל סבבה , אבל שאני מוריד תחתונים ומודד קונדומים ישר כולם מתעצבנים ומשטרה וכל החרא הזה עלוב תנסה עוד אחד
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי -Smoxer- פרשתי.. חח אבל עדיין בטורקיז. וד״א איפה אליאב? 23שעות הוא מחובר ודווקא עכשיו לא? :/ בטח בפוקר חח לא יודע גם אני לא שמעתי ממנו יש לך סקייפ?
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי Sex Devil אולי הוא מתקדם אחורה? לא חשבתה על זה מהההה???????? אני כבר חודש משקיע בשיל להתקדם אחורה ואני לא מצליח כוס עמק נכתב במקור על ידי MaoReal עלוב תנסה עוד אחד אני לא אוהב אותך
נערך לאחרונה על ידי PureToxic; 04-10-2012 בשעה 23:34.
נכתב במקור על ידי -Gold Star- לא יודע גם אני לא שמעתי ממנו יש לך סקייפ? אני דרך האייפוד :/ מחר בארבע או שלוש תתחבר אני עדיין עם אותו אחד.
נכתב במקור על ידי PureToxic אני כבר חודש משקיע בשיל להתקדם אחורה ואני לא מצליח כוס עמק אני לא אוהב אותך זה בגלל שאני מזרחי ?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אני דרך האייפוד :/ מחר בארבע או שלוש תתחבר אני עדיין עם אותו אחד. אתה תמיד דרך האייפוד או הטאבלט חח סבבה
נכתב במקור על ידי MaoReal זה בגלל שאני מזרחי ? כן..
נכתב במקור על ידי PureToxic אני כבר חודש משקיע בשיל להתקדם אחורה ואני לא מצליח כוס עמק אני לא אוהב אותך נו ? ולא פניתה אלי? ממחר נתחיל בשיעורים להידרדרות !
נכתב במקור על ידי -Gold Star- אתה תמיד דרך האייפוד או הטאבלט חח סבבה בערב זה זמן האיכות שלי איתם אחרת הם נעלבים.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- בערב זה זמן האיכות שלי איתם אחרת הם נעלבים. מסכנים ..
נכתב במקור על ידי Sex Devil נו ? ולא פניתה אלי? ממחר נתחיל בשיעורים להידרדרות ! תודה אחי אפשר ליראות את תוכנית האימונים?
חוקי הפורום