חברה, אני יודע מה אמרו לכם, אני יודע מה אתם חושבים.. אני יודע שיש ה כמה לסתות שמנסים למכור לכם שאם תאכלו בשר נא של דוב קוטב הודי ותעבדו על הסטטוס החברתי שלכם, ותעשו מלא כסף - אז תזיינו בערימות. אני יודע, בטח השקעתם כבר דיי הרבה בעניין הזה, זמן ומאמץ ואולי אפילו כסף - אז אתם בטח אומרים לעצמכם "מה הוא מבלבל בשכל", הרי אנשים לא אוהבים את האמת העירומה.. אבל חברה - עבדו עלייכם. אמרו לכם שיש לכם תקווה. אם רק תעשו X, Y ו-Z אתם תהייו מלכי המלכים. אתם לא.
רק אני יודע מה ב-א-מ-ת מושך נשים !
ובגלל שאני נחמד, אני הולך לספר לכם את זה בחינם!
דוגרי, פשוט כואב לי לראות אותכם מבזבזים את החיים שלכם על תרגילי לסת ושטויות ובסוף עוד יבוא איזה מישהו שימצא איף לקחת לכם כסף על זה...
אז אני פה כדי להציל אותכם מעצמכם !!
אנשים רעים חטפו את הדעת שלכם מבלי ששמתם לב - אבל אני אציל אותה !
אזזזזז... [תופים]
מה באמת מושך נשים ?
מה שמושך נשים זה אשך ימני גדול. זה הכל.
הרי, ידוע ש90 אחוז מהתקשורת המינית שלנו מתבססת על פרומונים - חומרים כימיים שמופרשים מהגוף ונקלטי ע"י בני המין השני. עכשיו, גילו לאחרונה שהפרומונים שמופרשים משני האשכים שונים במידה ניכרת בין אשך אחד לשני. באשך השמאלי מופרש פרומון של LMSרים INCELS שמבטאים את התסכול המיני שלהם בזה שהם עושים ספאם בפורומים תמימים - בעוד שמהימני מופרשים פרומונים של דוגמן חתיך רב-און דון-חואן אל-זיין (כמו אצלי). ואת זה חברה נשים יכולות להריח. הן כמובן לא מודעות לזה אבל זה מה שקובע עם מי הן ילכו. כל הLMS מגיע אחרי שהבנאדם כבר מוצף בבחורות כי האשך הימני שלו גדול.
זהו. זה כל הסוד...
אז חברה, מה שתעשו עכשיו זה תורידו מכנסיים, תראו איזה אשך אצלכם יותר גדול - אם זה השמאלי אז צר לי אין לכם תקווה.
תתאבדו.

ציטוט ההודעה