נכתב במקור על ידי DeadByApril שקד אחד העבריינים עבריין מין לא סתם
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נהיה פה משעמם
נכתב במקור על ידי PureToxic קום קום! עכשיו תבקש סליחה חתיכת פושטק אני לא אחד מהחברס שלך נכתב במקור על ידי DeadByApril Shut The Fuck Up Ass Hole Suck My Dick If You Dont Like My Shit אני אתרגם לך את זה סתום תפה שלך טמבל אתה יכול למצוץ לי תזין.. עלק סליחה פחח יא הומו
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי זוהר נהיה פה משעמם בגללך ! הכל בגללך!
לילה טובבבב..!!!
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Zdenek Zeman לילה טובבבב..!!! יונייי ! איך בצבא גיבור ?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Zdenek Zeman לילה טובבבב..!!! WHO THE FUCK ARE YOU?!
נכתב במקור על ידי Sex Devil WHO THE FUCK ARE YOU?! אני בן אדם נכתב במקור על ידי MaoReal יונייי ! איך בצבא גיבור ? וואללה אעאשש... מה איתך אחי?
נכתב במקור על ידי Zdenek Zeman לילה טובבבב..!!! אני אוהבבבבבבבבבבבבבבבב
נכתב במקור על ידי Zdenek Zeman אני בן אדם וואללה אעאשש... מה איתך אחי? מעולה פה כדורגל השתנה בלעדך אתה יודע מי אני נכון חחחח ?
נכתב במקור על ידי DeadByApril אני אוהבבבבבבבבבבבבבבבב ניקוווווו אוהב אותך אח יקר. נכתב במקור על ידי MaoReal מעולה פה כדורגל השתנה בלעדך אתה יודע מי אני נכון חחחח ? אתה באמת שואל את זה? ברור שאני יודע. לההה הוא לא השתנה הוא השתפר בהרבה, אני עוקב מדי פעם גם דרך הפלא'.. אני רואה שיש שיפור משמעותי שם.
רגע בדיקה מנהל?
תשובה ^ כן, שני פורומים.
נכתב במקור על ידי זוהר תשובה ^ כן, שני פורומים. ואללה התפקיד שלך הבא בתור
נכתב במקור על ידי Zdenek Zeman ניקוווווו אוהב אותך אח יקר. אתה באמת שואל את זה? ברור שאני יודע. לההה הוא לא השתנה הוא השתפר בהרבה, אני עוקב מדי פעם גם דרך הפלא'.. אני רואה שיש שיפור משמעותי שם. ת'אמת לא ממש סופר פיפו ירד ומקס עלה לפיקוח ככה שנשאר שם רק מנהל אחד (אוהד ברצלונה ) חחחחח סתם אחי , טוב שבאת לביקור
חוקי הפורום