לא ספאם ואני רציני לגמרי.
חבר'ה מה שהולך כאן לא מצחיק, אני רואה פה עדיןי טרולים גייז כאלה לא מצחיקים בשיט שמנסים להחזיר את עקרון הכובעים ועוד הרבה שטויות.
אני לא הולך לחפור פה או משהו.
מה בעצם LMS אומר ? מראה - כסף - סטטוס.
עזבו ת'כסף וסטטוס.
בואו נדבר על המראה?
אתם חושבים שאם אתם מכוערים, או שאם נלך איתכם, "ממוצעים" עם ביטחון וטיפוח ודומיננטיות בהלבלהבה אתה תצליחו להשיג כוסיות, נכון?
בואו תראו באמת את המציאות:
למי הייתם נמשכים יותר בתור נשים
לאחד כזה
או אחד כזה
בתור גברים
לאחד כזה
או
תשימו לב שהם מצולמים שניהם מאותו פרופיל ותראו איזה שינוי עצום בלסת איך הוא מביא לשינוי עצום בתפיסת הבנאדם!
מתפיסה של "ממוצע מינוס נראה רגיל שהולך להתחתן עם כונפה ולחיות איתה עד סוף החיים" ל"נראה זיין על שמסיים כל לילה עם 2 אחרות"
אז חבר'ה,
די לחיות בהשליות.
די לשחק אותה ה"פרס".
לכו תעבדו על המראה [אם אתם עדיין יכולים].
העיקר שתבינו איפה שאתם עומדים, אתם יכולים לעמוד בתקן ה"ממוצע" אבל אני לא מנסה להגיד לכם שאתם מכוערים ושתתאבדו,
אני מנסה להגיד לכם לא לתפוס מעצמכם PUA מאסטרים שיגמרו ת'לילה עם הבלונדיינת 1.80 על הבר כשאתם 1.70 עם תספורת פתריה ובלי לסת..
זה לא יקרה לא היום, לא מחר וגם לא עוד שנה.
תסמכו עלי.
תעמידו את עצמכם במקום, תקבעו איזה בחורות אתם כן יכולים ואיזה לא.
אני לא מדבר כאן ממרמור, פשוט גם היום יצא לי לראות מישהו שנדחה בידי אחת שכל בנאדם נורמלי שיראה יגיד שהיא 10 רמות מעל הליגה שלו, והוא פשוט ניגש אליה כאילו הוא מכיר אותה בשיטת ה"אני מזהה אותך" זה היה כל כך פאתטי היא פשוט אמרה לו "זאת לא אני בי" והמשיכה לסמס בפלאפון.
בשבילכם חבר'ה, כדי שבמקום שבנות ירמסו לכם ת'ביטחון אתם תדעו להעלות אותו בעזרת הבנות שכן אתם יכולים להשיג.

ציטוט ההודעה