כנראה שאתה צודק,אף פעם לא חשבתי על זה ככה... וזה רק איתם לא אם אחרים .
תודה רבה !!!
אתה לא מבין כמה עזרת...
כנראה שאתה צודק,אף פעם לא חשבתי על זה ככה... וזה רק איתם לא אם אחרים .
תודה רבה !!!
אתה לא מבין כמה עזרת...
|
|
אם עזרתי אני שמח.
במידה ואת מרגישה צורך להמשיך לשתף אל תהססי לפנות שוב
נערך לאחרונה על ידי Ori; 05-10-2012 בשעה 03:06.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
הצטערת בתחילת ההודעה שציטטתי על מה שעתיד לבוא . למה עשית את זה ? כדי לרכך את החוסר אמפתיות וה"תוקפנות" . זו לא "הצדקה" ? אני מניח .
להיות תקיף ? האם דרך יכולה לשנות ? כנראה זו הדרך שאתה חושב שאתה יכול להעביר דברים לאחרים ,בתוקפנות . אם הייתה מסביר את אותו הדבר בדרך אחרת ,אתה חושב שמשהו היה משתנה בהבנה של מה שאתה מנסה להעביר ?
נערך לאחרונה על ידי Owl; 06-10-2012 בשעה 16:12.
הצטערתי בדיוק מהסיבה שאני יודע שבלי פרופורציה הדברים לא יעברו בצורה הנכונה ולא יקלטו באופן בו הם נאמרו..
סלח לי אם אני מרגיש איזה רמיזה מצידך שאני מתנהג בצביעות או משהו..
בכלל לא ברורה לי הסיבה לביקורת שלך האשכול הנל ורבים כמוהו הסתיימו בכך שירדתי עם פותח האשכול לשורש הבעיה והתייחסנו אליה.
השיטה שלי הזויה בעינייך שוב זאת זכותך המלאה להתריס נגדה עבורי ועבור אנשים שיצא לי לייעץ להם היא עוזרת.
היא אולי למרעית עין לא מנחמת אבל היא פונה בצורה חד משמעית לבעיה בלי משחקים מסביב.
באופן כללי כדי לחסוך ניתוח נוסף ללמה אני בוחר דווקא בשיטה הזאת, אני עצמי אדם מאוד נעים הליכות התקיפות מתקיימת רק במצבים שיש סיבה להבהיר נקודה זה הכל.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 06-10-2012 בשעה 16:17.
לא יכול לומר שהיה לי הכבוד.
ובכלל פרקטיקה של אדם אחד היא שלו.
אני בטוח שפסיכולוג הוא שקט מאזין ואמפתי.
אני לא פסיכולוג אני אדם פשוט מהרחוב, עם ידע להעביר הלאה.
כל מי שלא אוהב את הצורה שאני מעביר את הידע הזה מוזמן לדלג על הדעה שלי בבוז.
אני לא נעלב, המטרה שלי היא לא לשנות את העולם או לכפות דעות שלי על אף אחד.
זאת הדרך שגיליתי שהיא הטובה ביותר לפנות לתשומת ליבם של אנשים בצורה אמיתית ולגרום להם לקחת בחשבון את ההצעה שלי ואת המידע שהעברתי.
ושוב אשמח מאוד להבין מה המטרה של הביקורת שלך כי אני מאוד מודה על ניתוח מעמיק של האישיות שלי.
אבל אני אשמח לדעת כאשר עושים את זה כדי שאוכל לתת לכך אישור![]()
נערך לאחרונה על ידי Ori; 06-10-2012 בשעה 16:25.
קודם כל ,לא באתי לתקוף אותך אלה להבין למה זה ככה מבחינתי . אני לא רע לאנשים שאני מנסה להבין אותם . אלה אם כן אתה יכול להעיד עליי שאני כן ואני אשנה זאת . ואתה ? לא צריך להעלב ,ממש לא . אלה אני ,לא ממך אלה מן הבושה של הביקורת הזו .
תראה ,אחת הסיבות שציטטתי היא על ההצטערות שלך ,ברור שיש עוד את הסיבה של הדרך שלך שעליה שאלתי בהודעות הקודמות שלי כאן . מנקודת המבט שלי ,ההצטערות הזו הצטיירה בעיניי כדבר שמצדק את הדרך בה אתה השתמשתה ,דרך שאני די סלדתי ממנה . הביקורת אינה ביקורת פוגעת ,חס וחלילה ,אני מצטער אם האמרה "אתה לא אמפתי" הראתה ניצן של תקופנות כי אני הרגשתי די לא בנוח ,תוקפנות האמנם יכולה להביא לתשומת לב ,כמו שאתה ראיתה,זה הביא לתגובה ממני . אני דוגל בדבר אחר ממך . הטעות שלי הייתה שאני בעצמי לא הבנתי את פשר הדרך שלך וכאן מסתיימת האי הבנה בינינו ,אני מקווה .
אני נועל פה.
Owl אם בא לך להמשיך את הדיון הצדדי שלנו אני אשמח.