אוקי, נמאס לי מכל האשכולות המוזרים האלה בפורום, ואני מרגיש שצריך לשים לזה סוף כבר...לא שזה באמת יצליח, אבל צריך להעיר פה כמה אנשים מהפורום הזה.
יש 3 סוגים של גברים בחיים:
מכוער- חרא בכל דבר בחיים שלו (חוץ מלימודים, הוא כנראה חנון) ואז ברגע שהוא מגיע לשלב בחיים שהוא רוצה להצליח עם בנות, הוא צריך לשנות את המראה שלו.
ממוצע- לא מכוער ולא חתיך, הוא נורמלי מבחינת מראה וזה האידאלי לכל בחורה. אם הוא ישולב עם אופי טוב, כל בחורה תיפול לרגליים שלו. (כן, גם בר רפאלי)
חתיך- מצליח עם המין השני, אבל יש סיכוי מאד מאד גבוה שהוא פשוט לוזר בכל תחום אחר בחיים (כמובן שיש נבדלים למיניהם [כל השחקנים בעצם]).
מכוער
http://i281.photobucket.com/albums/k...iKoTicK/me.jpg
ממוצע
![]()
חתיך- אין צורך לפרסם תמונה.
בן אדם שנראה כמו הבחור המכוער שלנו, לא צריך באמת להראות כמו בראד פיט\ ג'וני דאפ, כדי להצליח עם בנות.
מספיק שהוא יפסיק להזניח את עצמו, הוא יתחיל לאכול נכון, הוא יכנס לחדור כושר, יגלח את הסנטר המגעיל שלו, ובקיצור...יראה כמו הבחור הממצוע שלנו, הוא יוכל להשיג כל בחורה שהוא רוצה.
כן, הבחור ההמוצע בתמונה, יכול להשיג כל בחורה שהוא רוצה- הינה, אמרתי את זה.
אבל, זה מאד תלוי במילים שיוצאות לו מהפה, באיך הוא מתנהג, ואיך הוא מציג את עצמו לעולם.
לסיכום:
כל בן אדם שמשקיע בעצמו בכל תחום שהוא, יכול לצאת עם כל בחורה שהוא רוצה.
אם אתה מזניח את עצמך, אף אחד לא ירצה להיות לצידך, לא נשים ולא גברים.
תתחילו לפתח לעצמכם יעדים בחיים, מטרות, שאיפות ואז גם בלי שתרצו הנשים יגיעו אליכם, ככה זה עובד בחיים.
יש דבר אחד שאני חייב לציין- אם מישהו באמת נראה לא טוב, זתומרת, אם מכוער זה גם הגדרה יפה מידי בשביל מישהו, אז אתם צודקים, הוא צריך לעבור מהפך יותר רציני מסתם "להשקיע" בעצמו, הוא צריך לעבור ניתוח דרסטי. אבל אם בן אדם נראה סביר (גם חצ'קונים על הפנים זה סביר) אפשר תמיד לשפר ולהגיע לאחלה תוצאות.

ציטוט ההודעה