נו בסדר אבל גם אף ישר זה פרט יפה, גבות מופרדות, מצח נורמאלי. קוראים לזה תווי פנים- וזה מה שאתה קובע אם אתה יפה או לא. לא הלסת.
נו בסדר אבל גם אף ישר זה פרט יפה, גבות מופרדות, מצח נורמאלי. קוראים לזה תווי פנים- וזה מה שאתה קובע אם אתה יפה או לא. לא הלסת.
|
|
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:53.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח
תגידו, כל החפירות האלו על הLMS זה בגלל ששילמתם כסף לקורסים של פיקאפ וזה אכזב אתכם? כאילו סבבה, מראה זה חשוב, אבל אתם מדברים כאילו מי שלא נראה כמו דוגמן יכול לזיין רק מכוערות, אני לא מדבר על יצורים כמו בתמונות שאתם מביאים, אבל גבר בעל מראה נורמלי (ממוצע לא יותר מזה) יכול להצליח גם עם כוסיות.
זה שלא מצליח לכם עם בנות זה לא אומר שכולם ככה, בחיים לא ראיתי מרמור כזה, או שאתם דוגמנים שהחליטו "במקרה" להיכנס לפורום פיקאפ ולהראות לכולם את האמת..
^יכול, אבל לא דרך פיקאפ.
פשוט להיות זורם ולהיות עם האנשים הנכונים וזהו...בשביל זה לא צריך פיקאפ
שזה גם אגב חלק מהLMS זה שאתה לא מספיק חכם כדי להבין את זה וחושב שצריך להתחיל עם בנות כדי להצליח איתן זה אומר שאתה כובע.
ואתה פסיכולוג גרוע. מאיפה אתה יודע שלא מצליח לנו? מאיפה אתה יודע שאנחנו לא דוגמנים? מאיפה אתה יודע כ''כ הרבה יחסית לאחד שלא פגש אותנו אפילו ואין לו אפילו מושג איך אנחנו נראים בכלל?
לעומת זאת, יש את כל ההוכחות שבעולם שאין פיקאפרים שיוצאים עם כוסיות. לא היה ולא נברא.
ואתה לוקח את זה רציני מדי, חצי מאיתנו טרולים. אמנם טרולים אבל יש הרבה יותר אמת במה שאנחנו אומרים מאשר בבלוג של סניה או אחד מהגורואים המסריחים שלך.
נערך לאחרונה על ידי יש לי AA; 06-10-2012 בשעה 22:13.
מזה דרך הפיקאפ? לי לדוגמא זה עזר, אני אמנם לא מאלה עם הכובע וכל החרטות האלו אבל הגישה של הפיקאפ עזרה לי נורא, יש גם אנשים שהפיקאפ עזר להם, לא כולם עושים סארג'ים בעזריאלי.
שמע אני מניח שאם היית מצליח עם בנות או היית דוגמן לא היית מבזבז את הזמן שלך פה, תסכים איתי שאם היית אחד מאלה לא היית נכנס לפורום הזה מלכתחילה..
ולי אין גורואים ובחיים לא קראתי בבלוג של סניה ואני בקושי יודע מי זה (למעשה כבר כמה חודשים לא קראתי חומר בתחום הזה בכלל), זה נכון שחלק מהדברים שאתם אומרים נכונים אבל עזוב אתה מודה שזה טרולינג אז מה הטעם בכלל לבזבז את הזמן פה..
נערך לאחרונה על ידי smokhing; 06-10-2012 בשעה 22:21.
טרולינג זאת אומנות ואתה טיפש מדי כדי להבין אותה.
אם היית יודע כמה אני צוחק בגלל הפורום הזה גם אתה היית יושב מספיק זמן פה. צחוק מאריך חיים..אתה לא מכיר אותי אז אל תדפוק לי תניתוחים הפסיכולוגיים המעפנים שלך
אז עשית סארג'ים במקום אחר מזה משנה..אם אתה אומר שצריך לדבר למישי כמו בעל תסמונת דאון "מה יש לך להציע חוץ מהיופי שלך" וכל החרא הזה אז אתה כובע בדיוק כמו כולם פה.
איך פיקאפ עזר לך נו אני רוצה לשמוע
נערך לאחרונה על ידי יש לי AA; 06-10-2012 בשעה 22:27.
אין לי כוח לחפור, תקרא את הפוסט שפתחתי היום ותבין, זה בעיקר גרם לי יותר ליזום, ואני לא משתמש ברוטינות..
שמע שיהיה לך בהצלחה עם הצחוקים פה, אם זה עושה לך טוב מי אני שיפקפק, אני באמת מקווה שזאת הסיבה שאתה פה..
אגב זה דוגמא לדיבור של כובע מסריח (תורידו רווחים)
http://www.f x p.co.il/showthread.php?t=11322215
אם אתם מדברים עם בחורות בצורה דומה אז אתם כובעים.
והקטע המצחיק שהוא שקרן. הוא אומר "שיחה עם כוסית". כל "כוסית" שאני מכיר הייתה חוסמת אותו אחרי שניה על השעון על הדיבור המפגר הזה. אוטיסטים מתקשרים עם הסביבה יותר טוב.
נערך לאחרונה על ידי יש לי AA; 06-10-2012 בשעה 22:55.
כי אתה טיפש
אתה שואל "כל הLMS זה בגלל קורסים ששילמתם ואכזבו אותכם"
תגיד אתה בנאדם אימבציל?
אם אני אומר שפיקאפ זה שקר למה שאני אלך לקורס ואשלם 3000 שקל כדי ללמוד את זה?
באמת אתם חושבים על הדברים שאתם מוציאים מהפה?
ולא אחייייייייייייייייייי לא
גבר ממוצע לא יכול להצליח עם כוסיות חלאס לזיין ת'שכל
כוסיות זה לא המלכת כיתה בי"א 2 בחור שנקרא "יישוב מגדלים" או משהו
כוסיות זה כוסיות
ואם כוסית בלונדינית חזות אירופאית גובה 1.80 עם עקבים תשב על הבר ותחכה לגברים היא תחכה למישהו קצת יותר גבוה ויפה ממנה ולא ל"גבר ממוצע" שזה אומר גבר עם תספורת כזאת רגילה גוף רגיל כזה קטן, עם זין 13 ס"מ וגובה 1.74.
אני מבטיח לך, באמת אני נותן לך שבועת צופים שהיא לא תסגור איתו ת'לילה.
פיקאפ. LMS. אותו דבר, מילים שונות, (אולי חוץ מהחלק של כסף). לפחות בשבילי. להיות עם סטטוס טוב, ביטחון עצמי, טיפוח, והתנהגות נכונה (שנובעת מהנ"ל)- משמע להצליח עם בנות
הסברתי את זה פה באיזה מדריך, אין לי כוח לרשום שוב, אם באלך http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=884403.
ביטחון עצמי מפתחים, בקצרה, על ידי 3 דברים עיקריים: שיפור המראה (טיפוח), שיפור הסטטוס (פיתוח מעגלים חברתיים), ועשייה של דברים שמפחידים אותך בלי סיבה (עמידה מול קהל, לדוגמה)
נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 07-10-2012 בשעה 04:00.