קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הייתם רוצים לחיות עד גיל 350?
    על ידי crazy z בפורום חצויה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-05-2010, 08:00
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 22-03-2010, 19:55
  3. רוצים לדעת מה הפסוק שלכם???? כנסו ותבינו.....
    על ידי harielfhima בפורום יהדות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-07-2009, 18:08
  4. [דיון] "לא רוצים להרוג , רוצים לחיות"
    על ידי Bar בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-06-2007, 23:38
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 65

חושבים שLMS זה חרטא? רוצים לחיות בבועת הפיקאפ שלכם? כנסו ותראו את האמת. - עמוד 3

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

נו בסדר אבל גם אף ישר זה פרט יפה, גבות מופרדות, מצח נורמאלי. קוראים לזה תווי פנים- וזה מה שאתה קובע אם אתה יפה או לא. לא הלסת.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    לא שאני בצד של מישהו,אבל אם הייתי אומר לאחת הידידות שלי שלסת זה הסוד למשוך נשים,אני די בטוח שהן היו צוחקות עליי או לוקחות את זה בתור בדיחה.

Lms זה עוד סבבה,אבל לסת עובר את הגבול...
    תסתכל תבמונות ותחליט בעצמך

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:53.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ציטוט נכתב במקור על ידי יש לי AA צפיה בהודעה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מורחקים
    שם פרטי
    LMS
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS matters.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    יא אידיוט למה אי פעם אמרתי שסניה לא הולך עם כונפות ?? וגם סטס אידיוט שחי בסרט רע..את יגאל שטארק אני לא מכיר...
    אבל זה לא אומר שהדרך שבא אתם מסתכלים על הדברים היא נכונה .....אתם גם טועים...הרבה אנשים באמנות הפיתוי הזאת כן צודקים ויודעים על מה הם מדברים..הרבה מהם מדברים על חיבור עצמי ועל להיות כנה עם עצמך בלי לחיות בסרט, ומפה להתחיל להשתפר, גם אם זה במראה ובמעגל חברתי ובלהתגבר על פחדים. כי מה לעשות לא משנה כמה תשכנעו את עצמכם אבל כן אנשים מונעים מהפחדים שלהם וגם אם זהלא יביא להם בחורות הם צריכים להתגבר על הפחדים כי זה יגרום להם להרגיש יותר טוב וזה לא משנה אם זה יעשה אותם יותר מגניבים או לא. הם יותר יפתחו ויהיו יותר מחוברים לעצמם וירגישו טובב !!!!
    ואני מדבר בעיקרון יותר אל טיילר (אם יש לי AA זה טיילר, נכון ?) כי אתה נשמע שאתה קצת יותר מבין על מה אתה מדבר, כל השאר אתם לא מעניינים אותי.
    ולגבי זה שאמרת שאני לא מכיר אותכם וחושב סתם שאתם חנונים..זה כי אני לא צריך לפגוש אותכם במציאות, אפשר לשפוט בנאדם בקלות ע"י מה שהוא וכתב וחושב ואיך שהוא מבזבז את הזמן שלו....אם תשמע מישהו שאומר שכוס מרגיש כמו כרית מבפנים אתה תבין שהוא משקר והוא לא באמת הרגיש כוס.
    כמו שאני יודע שמי שחושב שאם הוא יראה טוב פשוט יילך לו עם בחורות בלי שהוא באמת יעשה את המאמץ ויתחיל איתן הוא אידיוט ולא באמת חווה מזה חיי חברה ואינטראקציות עם בחורות יפות...ושוב אני לא מדבר על סארג'ים או על נגים וכו... אבל שאני לדוגמה יושב עם חברים בפאב או אפילו סתם ברחוב אני כן ניגש לבחורה יפה שאני רואה אותה ואני כן צריך להתחיל איתה, וכן אני נראה טוב אין קשר בין אחד לשני, זה שאני נראה טוב רק גורם לבנות להסתכל עליי לפעמים במקומות או לגשת אליי בבושה ולשאול נגיד איזה קו עובר פה או מה השעה וכו...

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

תגידו, כל החפירות האלו על הLMS זה בגלל ששילמתם כסף לקורסים של פיקאפ וזה אכזב אתכם? כאילו סבבה, מראה זה חשוב, אבל אתם מדברים כאילו מי שלא נראה כמו דוגמן יכול לזיין רק מכוערות, אני לא מדבר על יצורים כמו בתמונות שאתם מביאים, אבל גבר בעל מראה נורמלי (ממוצע לא יותר מזה) יכול להצליח גם עם כוסיות.

זה שלא מצליח לכם עם בנות זה לא אומר שכולם ככה, בחיים לא ראיתי מרמור כזה, או שאתם דוגמנים שהחליטו "במקרה" להיכנס לפורום פיקאפ ולהראות לכולם את האמת..

מורחקים
    שם פרטי
    LMS
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS matters.

^יכול, אבל לא דרך פיקאפ.
    פשוט להיות זורם ולהיות עם האנשים הנכונים וזהו...בשביל זה לא צריך פיקאפ
    שזה גם אגב חלק מהLMS זה שאתה לא מספיק חכם כדי להבין את זה וחושב שצריך להתחיל עם בנות כדי להצליח איתן זה אומר שאתה כובע.

ואתה פסיכולוג גרוע. מאיפה אתה יודע שלא מצליח לנו? מאיפה אתה יודע שאנחנו לא דוגמנים? מאיפה אתה יודע כ''כ הרבה יחסית לאחד שלא פגש אותנו אפילו ואין לו אפילו מושג איך אנחנו נראים בכלל?

לעומת זאת, יש את כל ההוכחות שבעולם שאין פיקאפרים שיוצאים עם כוסיות. לא היה ולא נברא.

ואתה לוקח את זה רציני מדי, חצי מאיתנו טרולים. אמנם טרולים אבל יש הרבה יותר אמת במה שאנחנו אומרים מאשר בבלוג של סניה או אחד מהגורואים המסריחים שלך.
    נערך לאחרונה על ידי יש לי AA; 06-10-2012 בשעה 22:13.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

מזה דרך הפיקאפ? לי לדוגמא זה עזר, אני אמנם לא מאלה עם הכובע וכל החרטות האלו אבל הגישה של הפיקאפ עזרה לי נורא, יש גם אנשים שהפיקאפ עזר להם, לא כולם עושים סארג'ים בעזריאלי.

שמע אני מניח שאם היית מצליח עם בנות או היית דוגמן לא היית מבזבז את הזמן שלך פה, תסכים איתי שאם היית אחד מאלה לא היית נכנס לפורום הזה מלכתחילה..

ולי אין גורואים ובחיים לא קראתי בבלוג של סניה ואני בקושי יודע מי זה (למעשה כבר כמה חודשים לא קראתי חומר בתחום הזה בכלל), זה נכון שחלק מהדברים שאתם אומרים נכונים אבל עזוב אתה מודה שזה טרולינג אז מה הטעם בכלל לבזבז את הזמן פה..
    נערך לאחרונה על ידי smokhing; 06-10-2012 בשעה 22:21.

מורחקים
    שם פרטי
    LMS
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS matters.

טרולינג זאת אומנות ואתה טיפש מדי כדי להבין אותה.
    אם היית יודע כמה אני צוחק בגלל הפורום הזה גם אתה היית יושב מספיק זמן פה. צחוק מאריך חיים..אתה לא מכיר אותי אז אל תדפוק לי תניתוחים הפסיכולוגיים המעפנים שלך

אז עשית סארג'ים במקום אחר מזה משנה..אם אתה אומר שצריך לדבר למישי כמו בעל תסמונת דאון "מה יש לך להציע חוץ מהיופי שלך" וכל החרא הזה אז אתה כובע בדיוק כמו כולם פה.

איך פיקאפ עזר לך נו אני רוצה לשמוע
    נערך לאחרונה על ידי יש לי AA; 06-10-2012 בשעה 22:27.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אין לי כוח לחפור, תקרא את הפוסט שפתחתי היום ותבין, זה בעיקר גרם לי יותר ליזום, ואני לא משתמש ברוטינות..

שמע שיהיה לך בהצלחה עם הצחוקים פה, אם זה עושה לך טוב מי אני שיפקפק, אני באמת מקווה שזאת הסיבה שאתה פה..

מורחקים
    שם פרטי
    LMS
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS matters.

אגב זה דוגמא לדיבור של כובע מסריח (תורידו רווחים)

http://www.f x p.co.il/showthread.php?t=11322215

אם אתם מדברים עם בחורות בצורה דומה אז אתם כובעים.
    והקטע המצחיק שהוא שקרן. הוא אומר "שיחה עם כוסית". כל "כוסית" שאני מכיר הייתה חוסמת אותו אחרי שניה על השעון על הדיבור המפגר הזה. אוטיסטים מתקשרים עם הסביבה יותר טוב.
    נערך לאחרונה על ידי יש לי AA; 06-10-2012 בשעה 22:55.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי smokhing צפיה בהודעה
    אין לי כוח לחפור, תקרא את הפוסט שפתחתי היום ותבין, זה בעיקר גרם לי יותר ליזום, ואני לא משתמש ברוטינות..

שמע שיהיה לך בהצלחה עם הצחוקים פה, אם זה עושה לך טוב מי אני שיפקפק, אני באמת מקווה שזאת הסיבה שאתה פה..
    כי אתה טיפש
    אתה שואל "כל הLMS זה בגלל קורסים ששילמתם ואכזבו אותכם"
    תגיד אתה בנאדם אימבציל?
    אם אני אומר שפיקאפ זה שקר למה שאני אלך לקורס ואשלם 3000 שקל כדי ללמוד את זה?

באמת אתם חושבים על הדברים שאתם מוציאים מהפה?

ולא אחייייייייייייייייייי לא
    גבר ממוצע לא יכול להצליח עם כוסיות חלאס לזיין ת'שכל
    כוסיות זה לא המלכת כיתה בי"א 2 בחור שנקרא "יישוב מגדלים" או משהו
    כוסיות זה כוסיות
    ואם כוסית בלונדינית חזות אירופאית גובה 1.80 עם עקבים תשב על הבר ותחכה לגברים היא תחכה למישהו קצת יותר גבוה ויפה ממנה ולא ל"גבר ממוצע" שזה אומר גבר עם תספורת כזאת רגילה גוף רגיל כזה קטן, עם זין 13 ס"מ וגובה 1.74.

אני מבטיח לך, באמת אני נותן לך שבועת צופים שהיא לא תסגור איתו ת'לילה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

פיקאפ. LMS. אותו דבר, מילים שונות, (אולי חוץ מהחלק של כסף). לפחות בשבילי. להיות עם סטטוס טוב, ביטחון עצמי, טיפוח, והתנהגות נכונה (שנובעת מהנ"ל)- משמע להצליח עם בנות

מורחקים
    שם פרטי
    LMS
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS matters.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    פיקאפ. LMS. אותו דבר, מילים שונות, (אולי חוץ מהחלק של כסף). לפחות בשבילי. להיות עם סטטוס טוב, ביטחון עצמי, טיפוח, והתנהגות נכונה (שנובעת מהנ"ל)- משמע להצליח עם בנות
    LMS IS THE TRUTH THEN
    וזה ממש לא אותו דבר, זה כמו להגיד שטבעיים ופיקאפרים הם אותו דבר.

ומזה "התנהגות נכונה"? ואיך אתה מפתח את ה"בטחון העצמי"?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי יש לי AA צפיה בהודעה
    LMS IS THE TRUTH THEN
    וזה ממש לא אותו דבר, זה כמו להגיד שטבעיים ופיקאפרים הם אותו דבר.

ומזה "התנהגות נכונה"? ואיך אתה מפתח את ה"בטחון העצמי"?
    הסברתי את זה פה באיזה מדריך, אין לי כוח לרשום שוב, אם באלך http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=884403.
    ביטחון עצמי מפתחים, בקצרה, על ידי 3 דברים עיקריים: שיפור המראה (טיפוח), שיפור הסטטוס (פיתוח מעגלים חברתיים), ועשייה של דברים שמפחידים אותך בלי סיבה (עמידה מול קהל, לדוגמה)
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 07-10-2012 בשעה 04:00.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,724 | הודעות: 8,204,317 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect