הייתי אתמול בקניון עם חברים עשינו שטויות בשביל להיכנס לוויב ואנרגיות אז עשינו שטויות קיצר נגיע לעניין קלטתי בחורה HB 9 בערך משהו כזה:
היא הסתובבה עם עוד חברה בערך משה כזה:
ואני בכלל נראה משהו כזה:
הלכתי מולה ועשיתי קפיצה כזו בשביל להבהיל אותה ודפקתי לה תמבט המפורסם הנ"ל היא נבהלה ולא ידעה מאיפה נפלתי ניצלתי את מצב הבהלה והחוסר וודאות והשתמשתי בשיטה המיוחדת שלי שתמיד עובדת Pull your cock out שכל שעלייך לעשות הוא לחשוף תזין ולשים לה אותו ביד. הבחורה המבוהלת ישר הוציאה פלאפון וראיתי שהיא חייגה 1 פה הבנתי שמשהו לא בסדר לקחתי תפלאפון והתחלתי לרוץ. היא רצה אחרי.. בזמן הריצה ראיתי שלט .W.C רצתי לכיוון ונכנסו פנימה, ושם תחשבו לבד מה קרה.
רוצים להצליח גם? לכו למקום ציבורי ותבדקו את מיקום השירותים. תחפשו מטרה.. מצאתם? כבר עברתם חצי מהדרך. קפצו ממולה ותבהילו אותה. Pull your cock out נכנס לפעולה, היא מוציאה פלאפון זה מסוכן. פה אתם חייבים להיות כמו טיגריס ולגנוב לה אותו ולהתחיל לרוץ לאט שהיא תוכל לרדוף אחריכם. אם יש לה חברה כמו החברה של זאתי הנ"ל כדאי שיהיה לכם ווינג טוב כמו שלי היה..
הווינג שלי זרק מנה פלאפאל לחברה שלה והיא רצה ככה שנשארנו שנינו לבד.. תודה לך גבר.
עד כאן הדיווח.