נכתב במקור על ידי DeadByApril YOU LET ME DOWN..יענו אתה אכזבת אותי אני יודע אנגלית כפרע.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי DeadByApril מכירים !?מאיפשהו ציטטתי את שקד..
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- רגע יא מסניף פטל: אתה לא זוכר שעשינו ועידה עם דודחם, מאיה ואדי? יודע מה בוא עכשיו לסקייפ אני מדבר עם זוהר בוא בוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי -shaked-; 06-10-2012 בשעה 23:36.
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי shine shoxs יודע מה בוא עכשיו לסקייפ אני מדבר עם זוהר בוא בוא!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחזיר אותי לשיחה!
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי shine shoxs יודע מה בוא עכשיו לסקייפ אני מדבר עם זוהר בוא בוא!!!!!!!!!!!!!!!!!! תשלם אתה על מיקרופון שעובד
אני וניקו בהתערבות TLV זה מועדון של אוחצ'ות ?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי -Smoxer- תשלם אתה על מיקרופון שעובד יודע מה רק תשמע אותי מדבר. אל תדבר אתה!!!!!
נכתב במקור על ידי shine shoxs יודע מה רק תשמע אותי מדבר. אל תדבר אתה!!!!! מחר ארבע אפס אפס סקייפ.
6800 הודעות אני רוצה להודות לאמא ולאבא שליוו אוי עד עכשיו. תאני רוצה להודות לכל אלה שתמכו בי ופרגנו בי.
נערך לאחרונה על ידי -Smoxer-; 06-10-2012 בשעה 23:43.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- מחר ארבע אפס אפס סקייפ. מה מחר שום דבר!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו או כלום!!!!!!
נכתב במקור על ידי -Smoxer- 8800 הודעות אני רוצה להודות לאמא ולאבא שליוו אוי עד עכשיו. תאני רוצה להודות לכל אלה שתמכו בי ופרגנו בי. 6800 FAILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
אני ומאוררררר בהתערבות TLV זה מועדון של אוחצ'ות ?
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי DeadByApril אני ומאוררררר בהתערבות TLV זה מועדון של אוחצ'ות ? אם מאור הולך לשם אז כן \
נכתב במקור על ידי DeadByApril אני ומאוררררר בהתערבות TLV זה מועדון של אוחצ'ות ? אכן כן.
נכתב במקור על ידי shine shoxs מה מחר שום דבר!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו או כלום!!!!!! שקד תירגע , לפני שתצטער על מה שאתה עושה
חוקי הפורום