קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הייתם רוצים לחיות עד גיל 350?
    על ידי crazy z בפורום חצויה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-05-2010, 08:00
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 22-03-2010, 19:55
  3. רוצים לדעת מה הפסוק שלכם???? כנסו ותבינו.....
    על ידי harielfhima בפורום יהדות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-07-2009, 18:08
  4. [דיון] "לא רוצים להרוג , רוצים לחיות"
    על ידי Bar בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-06-2007, 23:38
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 65

חושבים שLMS זה חרטא? רוצים לחיות בבועת הפיקאפ שלכם? כנסו ותראו את האמת. - עמוד 4

מורחקים
    שם פרטי
    LMS
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS matters.

תגדיר "טיפוח". כל אחד מגדיר את זה שונה והרוב טועים בענק.
    הם חושבים שאם הם הלכו לחנות בגדים ועשו תספורת גלח מסריחה ושמו בושם הם "מטופחים". וזה מזה לא.

טיפוח ברמה לוקח לפחות חצי שנה במינימום, שנה בממוצע. וזה בלי ניתוחים עוד.
    נערך לאחרונה על ידי יש לי AA; 07-10-2012 בשעה 04:06.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי יש לי AA צפיה בהודעה
    תגדיר "טיפוח". כל אחד מגדיר את זה שונה והרוב טועים בענק.
    הם חושבים שאם הם הלכו לחנות בגדים ועשו תספורת גלח מסריחה ושמו בושם הם "מטופחים". וזה מזה לא.

טיפוח ברמה לוקח לפחות חצי שנה במינימום, שנה בממוצע. וזה בלי ניתוחים עוד.
    כתבתי שם: "
    . להתלבש יפה (לא בהכרח מותגים- אני למשל לובש גופיות כי זה יפה לי), להריח טוב, להתאמן ולהתנפח, לאכול בריא (לא לוותר על מאכלים טעימים!), להשתזף, לא להיות שמן, לא להיות שעיר במקומות לא נכונים, להיות מסופר יפה"

יש אנשים שמתאים להם גאלח. כל אחד שיהיה מה שיפה לו ומגניב לו ונוח לו. אין הרבה אנשים שהם כל כך מכוערים שהם צריכים ניתוח.

מורחקים
    שם פרטי
    LMS
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS matters.

מזה "להתלבש יפה"?
    יש כובעים שלובשים חולצות של "רוצה למצוא צלי" ולובשים כובע סניה ונעליים של ניו באלנס. מבחינתם זה גם יפה. אל תשכח שיש דבר כזה שנקרא חוש אופנה...

צריך קצת יותר "בשר". ההגדרות האלה כלליות מדי.
    והכוונה בגלח הייתה לאו דווקא לגלח. אלא לעובדה שהם לא מגוונים עם השיער ולא מנסים דברים יפים וחדשים. תספורת כמו של ZYZZ לדוגמא זה משו שיכול ממש להוסיף לך בכמה מהמקרים. וזה הרבה יותר יפה מסתם תספורת של ישראלי ממוצע. אולי לצבוע לצבע אחר? (בעיקר אם אתה ג'ינג'י, ג'ינג'ים זה מכוער)

אני פריק של מייקאוברים פשוט, יש לי קטע עם לקחת קיצוניות אחת ולהפוך אותה לקיצוניות שניה. אני ואיזה חבר עשינו את זה עם איזה אחד משיעמום, עכשיו הבנאדם השתנה 180 מעלות. מראה חיצוני בכמה מהמקרים יכול להפוך אותך מכלום לאחד שבחורות (כאלה שסניה והכובעים רק מאוננים עליהן) מתחילות איתו בפייס לבד. אני עד לכ''כ הרבה מקרים כאלה שאני פשוט לא יכול להתעלם מזה.

אחרי שינויים דרסטיים כאלה הבטחון שלך עולה לבד לשמיים. ועם זה באים המעגלים החברתיים והבחורות וזהו.

אבל לזה קוראים LMS ידידי או לפחות LMS תקין ולא החרטא של המתוסכלים בSHITTY ADVICE.
    נערך לאחרונה על ידי יש לי AA; 07-10-2012 בשעה 04:20.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

מזה "להתלבש יפה"?
    יש כובעים שלובשים חולצות של "רוצה למצוא צלי" ולובשים כובע סניה ונעליים של ניו באלנס. מבחינתם זה גם יפה. אל תשכח שיש דבר כזה שנקרא חוש אופנה...

צריך קצת יותר "בשר". ההגדרות האלה כלליות מדי.
    והכוונה בגלח הייתה לאו דווקא לגלח. אלא לעובדה שהם לא מגוונים עם השיער ולא מנסים דברים יפים וחדשים. תספורת כמו של ZYZZ לדוגמא זה משו שיכול ממש להוסיף לך בכמה מהמקרים. וזה הרבה יותר יפה מסתם תספורת של ישראלי ממוצע. אולי לצבוע לצבע אחר? (בעיקר אם אתה ג'ינג'י, ג'ינג'ים זה מכוער)

אני פריק של מייקאוברים פשוט, יש לי קטע עם לקחת קיצוניות אחת ולהפוך אותה לקיצוניות שניה. אני ואיזה חבר עשינו את זה עם איזה אחד משיעמום, עכשיו הבנאדם השתנה 180 מעלות. מראה חיצוני בכמה מהמקרים יכול להפוך אותך מכלום לאחד שבחורות (כאלה שסניה והכובעים רק מאוננים עליהן) מתחילות איתו בפייס לבד. אני עד לכ''כ הרבה מקרים כאלה שאני פשוט לא יכול להתעלם מזה.

אחרי שינויים דרסטיים כאלה הבטחון שלך עולה לבד לשמיים. ועם זה באים המעגלים החברתיים והבחורות וזהו.

אבל לזה קוראים LMS ידידי או לפחות LMS תקין ולא החרטא של המתוסכלים בSHITTY ADVICE.
    לגבי החוש אופנה- ברור שאתה צריך טעם טוב כדי לדעת מה אתה לובש. אני לפחות אם אני מתלבט לגבי משהו אני שואל איזה ידידה עם טעם, אבל כמעט תמיד אני מסתכל במראה ואוהב את איך שאני נראה ואיך שאני לבוש.
    לגבי שיפור ביטחון על ידי שיפור מראה. על זה בדיוק דיברתי! לא הבאת שום דבר חדש, זה חלק מפיקאפ (בשבילי, יש אנשים שלוחים את זה למקומות לא בריאים, כמו בF X P, נקרעתי מצחוק מחלק מהאנשים שם). זה בדיוק מה שכתבתי קודם. אתה רק מראה שמה שאני אומר הוא נכון.

מורחקים
    שם פרטי
    LMS
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS matters.

הקטע הוא, שאתה אולי יודע את זה, אבל הם לא. זה כמו החנונים ביפה והחנון. תחשוב על זה ככה. חלקם אפילו אין להם ידידות זה הקטע העצוב!!! רוב האנשים שנכנסים לתחום הזה הם לא חבר'ה רגילים למרות שיש פה ושם כמה שהם סבבה אבל הרוב הוא בדיוק כזה. ואני שופט רק לפי רוב.

אם באמת מדבריים על מדריך שיתנו דוגמאות. להגיד "תתלבש יפה" זה רק משהו שמישהו עם חוש אופנה יכול להבין באמת. וזה לא ממש יעזור לכובע ממוצע. הם הרי בטוחים ש"להתלבש יפה" זה להיות עם פיקוק...

ואיפה בפיקאפ מדברים על מעגלים חברתיים? איפה בפיקאפ מדברים על מראה חיצוני? או לפחות מרחיבים על איך לעשות את זה ולא מזיינים תשכל? כי לא ראיתי "גורו" אחד שמטיף לזה. רק כאלה שאומרים אולי "תטפח את עצמך ותתלבש יפה" וזהו. שזה כללי מדי ולא עוזר וגם לא פרקטי. ועל מעגלים חברתיים אין בכלל מידע נכון ומדוייק. הם אפילו לא יודעים מזה מעגלים חברתיים.

מה שאתה מדבר עליו זה להיות טבעי. שזה רחוק שנות אור מלהיות פיקאפר. שנות אור אבל.
    נערך לאחרונה על ידי יש לי AA; 07-10-2012 בשעה 04:31.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

הקטע הוא, שאתה אולי יודע את זה, אבל הם לא. זה כמו החנונים ביפה והחנון. תחשוב על זה ככה. חלקם אפילו אין להם ידידות זה הקטע העצוב!!! רוב האנשים שנכנסים לתחום הזה הם לא חבר'ה רגילים למרות שיש פה ושם כמה שהם סבבה אבל הרוב הוא בדיוק כזה. ואני שופט רק לפי רוב.

אם באמת מדבריים על מדריך שיתנו דוגמאות. להגיד "תתלבש יפה" זה רק משהו שמישהו עם חוש אופנה יכול להבין באמת. וזה לא ממש יעזור לכובע ממוצע. הם הרי בטוחים ש"להתלבש יפה" זה להיות עם פיקוק...

ואיפה בפיקאפ מדברים על מעגלים חברתיים? איפה בפיקאפ מדברים על מראה חיצוני? או לפחות מרחיבים על איך לעשות את זה ולא מזיינים תשכל? כי לא ראיתי "גורו" אחד שמטיף לזה. רק כאלה שאומרים אולי "תטפח את עצמך ותתלבש יפה" וזהו. שזה כללי מדי ולא עוזר וגם לא פרקטי. ועל מעגלים חברתיים אין בכלל מידע נכון ומדוייק. הם אפילו לא יודעים מזה מעגלים חברתיים.

מה שאתה מדבר עליו זה להיות טבעי. שזה רחוק שנות אור מלהיות פיקאפר. שנות אור אבל.
    שמע אנשים כאלה שואלים פה שאלות ומקבלים תשובות לעניין באמת שיחסית לF X P הזה שנכנסתי אליו עכשיו, אטרף זה אחד הפורומים הטובים בתחום. אנשים פה יודעים מה הם אומרים ואין הרבה חננות מאחורי מחשב בלי חברים. האמת שאם יהיה לי זמן וכוח לזה, אני אקח לי קצת זמן ואסביר בפורום השני קצת על פיקאפ באמת, כי זה באמת מוגזם שם.
    סתכל על תגובות של אנשים פה. אני כמעט לא רואה פה אנשים שמטיפים לך ללכת לסארג' כל היום או להתעסק בזה כל הזמן.

ואם אני זוכר נכון יש מושג שנקרא הוכחה חברתית (משהו כזה) בפיקאפ. זה מעגל חברתי לא?

מורחקים
    שם פרטי
    LMS
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS matters.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    שמע אנשים כאלה שואלים פה שאלות ומקבלים תשובות לעניין באמת שיחסית לF X P הזה שנכנסתי אליו עכשיו, אטרף זה אחד הפורומים הטובים בתחום. אנשים פה יודעים מה הם אומרים ואין הרבה חננות מאחורי מחשב בלי חברים. האמת שאם יהיה לי זמן וכוח לזה, אני אקח לי קצת זמן ואסביר בפורום השני קצת על פיקאפ באמת, כי זה באמת מוגזם שם.
    סתכל על תגובות של אנשים פה. אני כמעט לא רואה פה אנשים שמטיפים לך ללכת לסארג' כל היום או להתעסק בזה כל הזמן.

ואם אני זוכר נכון יש מושג שנקרא הוכחה חברתית (משהו כזה) בפיקאפ. זה מעגל חברתי לא?
    לא. זה סתם זיבול שכל של מיסטרי שלא קשור לכלום. כי גם המונח הזה סובב סביב סארג'ים.. זה לבוא ולדבר עם בנות כמו נזקק כדי ששאר הבנות "יראו" אותך איתן ויחשבו שזה המעגל החברתי שלך. אבל זה לא. לא קשה לזהות מי נדחף למעגל ומי חלק ממנו. ואם יש משהו שאנשים נורמלים שונאים, זה דוחפים. בעיקר דוחפים שלא יודעים לתקשר עם אנשים.

טבעיים לא עושים סארג'ים ולחלקם יש מה שאתם קוראים לו "AA משתק" אלא אם כן הוא מסטול מת...
    ובכ''ז זה לא מפריע להם להצליח...מעניין למה
    נערך לאחרונה על ידי יש לי AA; 07-10-2012 בשעה 04:45.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

לא. זה סתם זיבול שכל של מיסטרי שלא קשור לכלום. כי גם המונח הזה סובב סביב סארג'ים.. זה לבוא ולדבר עם בנות כמו נזקק כדי ששאר הבנות "יראו" אותך איתן ויחשבו שזה המעגל החברתי שלך. אבל זה לא. לא קשה לזהות מי נדחף למעגל ומי חלק ממנו. ואם יש משהו שאנשים נורמלים שונאים, זה דוחפים. בעיקר דוחפים שלא יודעים לתקשר עם אנשים.

טבעיים לא עושים סארג'ים ולחלקם יש מה שאתם קוראים לו "AA משתק" אלא אם כן הוא מסטול מת...
    ובכ''ז זה לא מפריע להם להצליח...מעניין למה
    האמת סליחה על הבורות אני לא יודע או זוכר מזה אומר AA, אבל לא משנה טעיתי יכול להיות שזה לא מה שזה אומר.
    בקיצור העניין הוא שיש אנשים שלקחו את פיקאפ לדברים מגעילים ולא בריאים (וגם לדרך להתעשר). אבל פה מרבית האנשים הגיוניים וידעים מה טוב ומה לא.

מורחקים
    שם פרטי
    LMS
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS matters.

AA זה פחד גישה.

וכי פה כנראה עשיתי תעבודה שלי. היעד הבא - F X P. או פורום אחר של כובעים. WISH ME LUCK.
    למרות שהזמן שלי די נגמר, לא כל החיים אתה יכול לשבת מול המחשב ולעשות טרולינג ולצחוק.

צריך מתישהו להקריב את החיים חסרי התועלת שלך לטובת הLMS כדי לחיות כמו קינג בגיל 30
    נערך לאחרונה על ידי יש לי AA; 07-10-2012 בשעה 05:05.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

AA זה פחד גישה.

וכי פה כנראה עשיתי תעבודה שלי. היעד הבא - F X P. או פורום אחר של כובעים. WISH ME LUCK.
    למרות שהזמן שלי די נגמר, לא כל החיים אתה יכול לשבת מול המחשב ולעשות טרולינג ולצחוק.

צריך מתישהו להקריב את החיים חסרי התועלת שלך לטובת הLMS כדי לחיות כמו קינג בגיל 30
    ברור שלא. האמת שאני נראלי אכנס לשם למה המצב שם באמת לא ככ טוב. אני עדיין לא מסכים עם הגישה שלך לגמרי, ואני עדיין אומר מה שאני מאמין בו.
    אני לא חושב שיש לך עוד משהו לחפש באטרף, מכל הלב. לא שאכפת לי שתישאר, אתה מצחיק אותי ומדי פעם אומר דברים חכמים. הבעיה שלך שאתה גם מקצין וגם מבלבל אנשים. רק אל תשכח לכתוב איזה שיר מדי פעם.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    פיקאפ. LMS. אותו דבר, מילים שונות, (אולי חוץ מהחלק של כסף). לפחות בשבילי. להיות עם סטטוס טוב, ביטחון עצמי, טיפוח, והתנהגות נכונה (שנובעת מהנ"ל)- משמע להצליח עם בנות
    זה כל הקטע.
    שאם אני נראה טוב אני לא צריך ביטחון הוא יבוא לבד או שגם אם הוא לא יבוא הבנות עדיין יבוא.
    להבדיל מהפיקאפ שאתה יכול ללמד קוף איך להתחיל עם בנות בעזריאלי עם פוווווווווווול ביטחון והוא עדיין יגמור עם יד ימין שלו בבית..

אחי LMS זה לא על ביטחון או התנהגות נכונה או אופי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:53.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    והנה ההוכחה שאתה מכוער
    אם איי פעם אתה חושב שתצליח להראות טוב אז תבין שאתה עדיין תשאר חנון בלי בטחון ולא משנה גם אם תראה כמו בראד פיט.
    אני זוכר שהיו ילדים בבצפר שלי שהיו נראים טוב מאוד אפילו אבל היו מסתובבים אם האנשים הפחות "מקובלים" בילדות ואז הם נתקעו במקום הזה.
    ולא משנה כמה יפים הם היו לא היה להם בטחון והם נשארו חנונים חסרי חברים....אני לא מניאק אבל זה מה שזה היה.
    מצטער אחי אבל אם באמת תרצה לעשות שינוי ואני לא מדבר על פיקאפ. אלא שינוי אמיתי שיגרום לך להרגיש כל כך אמיתי לעצמך וכל כך בשליטה והבטחון זה חלק מהעניין אבל הוא פשוט נספח של הבנה עצמית וכנות עצמית, פשוט תשאל כי בגלל שלא מצאת תשובות פה הפיקאפ ואולי עוד מקומות שחיפשת אז בחרת ללכת בדרך הזאת כי אתה לא מצליח להבין את העולם ואתה נשאר במקום שלך חסר ההצלחה. כמה שיותר מהר תגיע להבנה הזאת של הדברים יותר מהר תתחיל לצמוח וברצינות. לא כל השטויות האלה שאתה משכנע את עצמך כדי לא לבכות בלילה.
    אתה פשוט לא מוותר אה ממשיך לשחק אותה פסיכולוג WANNABE ,
    אהבתי שהוספת את הסמיילי אחרי "ההוכחה שאתה מכוער".
    אז סבבה נסכם את זה ככה. אני מכוער. אתה החתיך.
    נעשה לך טוב על הלב, אבל במציאות אתה תשפיל ראש ליד אנשים כמוני כדי שלא נצטרך לראות את החצ'קונים שבולטים לך מהאף.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:53.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    זה כל הקטע.
    שאם אני נראה טוב אני לא צריך ביטחון הוא יבוא לבד או שגם אם הוא לא יבוא הבנות עדיין יבוא.
    להבדיל מהפיקאפ שאתה יכול ללמד קוף איך להתחיל עם בנות בעזריאלי עם פוווווווווווול ביטחון והוא עדיין יגמור עם יד ימין שלו בבית..

אחי LMS זה לא על ביטחון או התנהגות נכונה או אופי.
    רוצה לעשות מזה ראשי תיבות? אז לא LMS, הייתי קורא לזה LCS. מראה (טיפוח עצמי), Character (אופי מושך, ביטחון עצמי, מיניות, מגע וכו'), וסטטוס.
    על כסף אני לא מדבר כי הוא יביא לך לייפסטייל אבל זה ברור ואין מה להכניס את זה.
    פיקאפ לא אומר לך להתחיל עם 1000 בחורות בעזריאלי.
    צא מזה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,431 | הודעות: 8,205,024 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect