מה הנזקים בלעשן את זה?
שמעתי שזה יכול לגרום לחרדות ולמחלות נפש זה נכון?
מה הנזקים בלעשן את זה?
שמעתי שזה יכול לגרום לחרדות ולמחלות נפש זה נכון?
|
|
זה הכול מופק מאותו צמח הקנאביס ההבדל בין גראס \ חשיש \ מריחואנה הוא ריכוז ה THC שהוא החומר הפסיכו אקטיבי
גראס ומריחואנה מכילים HTC נמוך 1 - 3 אחוז
חשיש מכיל בערך 10 אחוז (אני לא בטוח)
החומר HTC הוא זה הגורם לתופעות כגון חרדה ,מצבי רוח וכו...
אני יכול לספר לך על מקרה קרוב של חבר שלי שעישן סם ממשפחת הקנאביס (לא זוכר את השם) בכמויות גדולות עד שבסוף הוא חטף התקף חרדה קשה והיה בטוח שיש לו התקף לב הוא התקשר לאמבולנס שלקח אותו למיון ושם ראו שיש לו התקף חרדה לצערי לקח לו כמה חודשיים לצאת מהתקף החרדה הזה מכיוון שהוא היה בטוח שבאמת היה לו התקף לב!
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
התקף חרדה ושכחה.
אבל אם אתה לא מעשן כבד של זה לא נראה לי שיהיה לך משהו.
לא שאני ממליץ לעשן את השטויות האלה, אבל אם אתה כבר מעשן תעשן רק ירוק.
כל השאר זה כימיקלים וזה לא בריא וגם מזיק.
זההפורום הטוב ביותר . תודה לך !
בצריכה ע"י עישון, זה יכול לגרום לסרטן אם מעשנים את זה הרבה (כמו כל דבר שתעשן, אין שום דבר מיוחד בחום/ירוק שעושה את זה מסוכן יותר מדברים אחרים שמעשנים, אם כבר להיפך). בצריכה אחרת זה לא יכול לגרום לשום נזקים. מעולם לא תועד אדם שמת מצריכת קנאביס. בקשר לחרדות/מחלות נפש- זה גורם את זה רק לאנשים שנוטים גם ככה לחרדות ומחלות נפש (בין אם זה גנטי או בין אם זה רדום אצלם). אנשים כאלו, גם אם לא יצרכו קנאביס, זה רק עניין של זמן עד שתתפתח אצלם חרדה/מחלת נפש, וזה יכול לקרות מעשרות טריגרים אחרים, לאו דווקא מצריכת קנאביס.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 08-10-2012 בשעה 19:06.
פשוט תתעלם מכל מה שנאמר באשכול עד ההודעה שמעלי.
נערך לאחרונה על ידי AND; 09-10-2012 בשעה 03:12.
אין נזקים משמעותיים בהנחה שאתה מעשן בכמות קטנה.
מעצב גראפי לכל מטרה.
הכל עניין של מינון...לא סתם משתמשים בקנאביס כבר אלפי שנים בתור תרופה..אבל יש להציב לעצמך גבול..
אני מתעניייין מאוד להיות כאן. תודה לך !
או שאתה מגזים או שחבר שלך בעל נטיה עצומה למחלות נפש. או שהוא עישן משהו אחר ואלוהים יודע מה זה היה (כנראה כימי) לי בעצמי קרה מה שאמרת מהרבה הרבה חום (רק שלא לקחו אותי לבית חולים אלא חברים אמרו שאני בסרט רע ואכלתי חתיכת כאפה מהחומר). כן, זה לא היה נעים, זה היה מפחיד, הרגשתי שאני מת וחי תוך כדי, החושים התעוותו לי אחושרמוטה (ראיתי צלילים למשל) תוך כדי הזיות קלות והרגשתי שהגוף שלי "נסחט" כמו שסוחטים סמרטוט אבל לא התחרפנתי למשך חודשיים.
אחרי יומיים שלוש הייתי כמו חדש. מעבר לזה זה כבר תסמינים למחלות נפש רדומות שזה עניין של זמן עד שהן יתפרצו.
נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 25-10-2012 בשעה 03:34.
יש שאומרים שזה מביא סרטן כמובן, שיכחה, אימפוטנציה, אסמטה, מחלות לב, אבנים בכליות, התקפי חרדה, הזיות ועוד המון..