נכתב במקור על ידי .Californication חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניצחת רק בגלל שהלבן נכנס אחרי השחור,על ניצחונות כאלה לא מקבלים נק'. תנצח אותי באמת ותקבל לבן אחרי שחור? גזענות!
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- לבן אחרי שחור? גזענות! תמיד השחורים אחרונים! משחק גזעני! אפילו הצהובים לפניהם !
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil תמיד השחורים אחרונים! משחק גזעני! אפילו הצהובים לפניהם ! חוץ מהסימפסונים איזה עוד צהובים יש?
נכתב במקור על ידי DeadByApril 0.ם WIN IS WIN ושתדע שאני לא יודע לשחק חחחע פעם ראשונה אני מניאק אם זה משחק ראשון שלך.. נכתב במקור על ידי Sex Devil ככה מנהל עסינו עסק מתחמק מתשלום!?!?!!! ככה מנהל לא יודע לכתוב עשינו?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- חוץ מהסימפסונים איזה עוד צהובים יש? נו מה אתה מתקיל אותי עכשיו
נכתב במקור על ידי .Californication אני מניאק אם זה משחק ראשון שלך.. ככה מנהל לא יודע לכתוב עשינו? כנראה שאתה מאנייק,במחשב אני לא אוהב לשחק .. אבל במציאות אני משחק,וגם זה על הפנים חח,אני יצלם לך איך אני משחק אתה מת הקיצר הביא 20-30 נק',על הניצחון הלא חוקי הזה
קרדיט לFRENZY
מי בא חבית ספר לתכנות? (אפסיק לחפור שתבואו)
נערך לאחרונה על ידי -Smoxer-; 07-10-2012 בשעה 23:09.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- מי בא חבית ספר לתכנות? (אפסיק לחפור שתבואו) כמה תשלם לי בשביל שאני יבוא?
מי עושה מולי משחק אני ירושש אותו קצת?
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי Sex Devil כמה תשלם לי בשביל שאני יבוא? הדבר שתרוויח הכי הרבה זה ידע עצום כשתסיים. נכתב במקור על ידי shine shoxs מי עושה מולי משחק אני ירושש אותו קצת? ארושש*
נכתב במקור על ידי -Smoxer- הדבר שתרוויח הכי הרבה זה ידע עצום כשתסיים. ארושש* אני בא לבית ספר שלך XD תגיד לי אתה עמרי אמר מי שמנצח אותו 100 נק'.. עליו הוא הכניס את הכדור השחור,ואז הכדור הלבן גם נכנס,ואני ניצחתי... אז זה נחשב ניצחון או לא ?!
נכתב במקור על ידי זוהר אח שלי הפיל לי את האייפון - הוא היה בלי מגן ו... יש לי שפשוף משמאל למעלה. לא נותנים לאחים להתקרב לאייפון לילה טוב לכולם
נכתב במקור על ידי DeadByApril אני בא לבית ספר שלך XD תגיד לי אתה עמרי אמר מי שמנצח אותו 100 נק'.. עליו הוא הכניס את הכדור השחור,ואז הכדור הלבן גם נכנס,ואני ניצחתי... אז זה נחשב ניצחון או לא ?! קוראים לו עומרי ולי קוראים עמרי :/ זה מכפר ת׳מוח תלמדו איך קוראים לנו.. ותכין ש.ב..
נכתב במקור על ידי DeadByApril כנראה שאתה מאנייק,במחשב אני לא אוהב לשחק .. אבל במציאות אני משחק,וגם זה על הפנים חח,אני יצלם לך איך אני משחק אתה מת הקיצר הביא 20-30 נק',על הניצחון הלא חוקי הזה אני מוכן להביא לך 5 נק' על הלא ניצחון הזה
נכתב במקור על ידי .Californication אני מוכן להביא לך 5 נק' על הלא ניצחון הזה You Dont Know How To Lose Men I Dont Need Your Point
חוקי הפורום