אעצב לכם סמלון כזה, אפשר בצבעים אחרים, סגנונות או PSD.
לראשון ב-5 אם כן תעצב לי אחד של Y.B בידיוק כמו הH שלא יהיה לך הרבה עבודה ואחרי זה אני מאמין שאני יקח עוד אם ארצה
נערך לאחרונה על ידי Yehuda44; 08-10-2012 בשעה 01:07.
זה לא סמלון.. ואם אני קונה אתה משנה לי את הצבע של הרקע? או את הצבעים בכלל?
נכתב במקור על ידי זוהר זה לא סמלון.. ואם אני קונה אתה משנה לי את הצבע של הרקע? או את הצבעים בכלל? כן, בהחלט אפשר. ואני מעצב מתחיל, אני לא ממש מבין אם זה סמלון או לא נכתב במקור על ידי Yehuda44 לראשון ב-5 אם כן תעצב לי אחד של Y.B בידיוק כמו הH שלא יהיה לך הרבה עבודה ואחרי זה אני מאמין שאני יקח עוד אם ארצה שלח פרטים בפרטי
נכתב במקור על ידי Hit כן, בהחלט אפשר. ואני מעצב מתחיל, אני לא ממש מבין אם זה סמלון או לא שלח פרטים בפרטי קיבלתה אחי לפרטי תאשר ואני ישלח לך נקודות
נכתב במקור על ידי Hit אעצב לכם סמלון כזה, אפשר בצבעים אחרים, סגנונות או PSD. אתה מקטין את זה לגודל שאני אוכל להכניס את זה בתור אווטר?
".It always seems Impossible until it's done"
נכתב במקור על ידי ExcluSive אתה מקטין את זה לגודל שאני אוכל להכניס את זה בתור אווטר? יש לך אתרים להקטנת תמונות. כמו כן, תוכל להסתכל בפרופיל שלי ולהגיד אם הגודל תקין לדעתך.
נכתב במקור על ידי ExcluSive אתה מקטין את זה לגודל שאני אוכל להכניס את זה בתור אווטר? אני אקטין לך את זה בחינם
נכתב במקור על ידי Hit יש לך אתרים להקטנת תמונות.כמו כן, תוכל להסתכל בפרופיל שלי ולהגיד אם הגודל תקין לדעתך. תוכל לענות לי בפרטי?
נכתב במקור על ידי Yehuda44 תוכל לענות לי בפרטי? אני אעשה את זה מחר, פשוט הפוטושופ לא עבד לי היום בגלל שלא היה לי Serial Key וניקו הביא לי, מחר אעשה לכולם. ערב טוב.
חוקי הפורום