נכתב במקור על ידי DeadByApril לא אמרתי כלום..על זה XD שאפו לך על העבודה,וכתבתי סיקור יותר ארוך מי זהחחע בלונדינית : איי לאב יו ילד : איי לאב יו מוור בלונדינית : יא טמבל לא קוראים לי מוור ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי -Smoxer- בוא תרשום אתה כזה הרבה נכתב במקור על ידי זוהר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח באתי לידידה ביציאה של החיים...שאלי איזה
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Michael לילה טוב פשש מי מגיב פה? לילה טוב נכתב במקור על ידי זוהר השיעורים של השיעורים שהוא נותן ממש קלים, אם אני זוכרת נכון זה היה ככה: שעור ראשון- קוד HTML: <!DOCOTYPE HTML><html><head><title>Hello World</title></head><body></body></html> שיעור שני- קוד HTML: <!DOCOTYPE HTML><html><head><title>Hello World</title></head><body><b><i>כל הזכויות שמורות לפורום אטרף ©</i></b></body> </html> ושיעור שלישי- קוד HTML: <!DOCOTYPE HTML><html><head><title>Hello World</title></head><body dir="rtl"><span style="font-weight: bold; text-decoration: underline"><i>כל הזכויות שמורות לפורום אטרף ©</span></i></body></html> הוא יעתיק שיעורי בית הוא עדיין לא עשה חח
<!DOCOTYPE HTML><html><head><title>Hello World</title></head><body></body></html>
<!DOCOTYPE HTML><html><head><title>Hello World</title></head><body><b><i>כל הזכויות שמורות לפורום אטרף ©</i></b></body> </html>
<!DOCOTYPE HTML><html><head><title>Hello World</title></head><body dir="rtl"><span style="font-weight: bold; text-decoration: underline"><i>כל הזכויות שמורות לפורום אטרף ©</span></i></body></html>
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי Michael לילה טוב נכתב במקור על ידי DeadByApril חחחחחחחחחחחחח באתי לידידה ביציאה של החיים...שאלי איזה פרט.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- פשש מי מגיב פה? לילה טוב הוא יעתיק שיעורי בית הוא עדיין לא עשה חח אז אל תחשיב לו.
אני רואה שאוהבים לצטט אותי אה
מתוך: כלכליסט ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען
נכתב במקור על ידי זוהר אז אל תחשיב לו. אני אוריד נקודות במבחן
נכתב במקור על ידי Michael אני רואה שאוהבים לצטט אותי אה בשביל הפרנציפ.
נכתב במקור על ידי Michael אני רואה שאוהבים לצטט אותי אה אוהבים אותך חח בונא אתה אחראי עליי חודש וקצת ועדיין לא השתתפת בבית ספר? (אחפור עד שתשתתף)
נכתב במקור על ידי -Smoxer- פרט. אני אשכרה כבר שעה וחצי מדבר איתה על השופינג שהיא עשתה אז כשהיא קצת יותר מידי חפרה שאלתי אותה את רעבה? לא חיכיתי לתשובה ואמרתי תאכלי ניתוק וניתקתי
נכתב במקור על ידי DeadByApril אני אשכרה כבר שעה וחצי מדבר איתה על השופינג שהיא עשתה אז כשהיא קצת יותר מידי חפרה שאלתי אותה את רעבה? לא חיכיתי לתשובה ואמרתי תאכלי ניתוק וניתקתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מפגר XD
נכתב במקור על ידי -Smoxer- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מפגר XD ופה נקטע ידידות של שנה וחצי,אני חושב חחחע נראה מה היא חושבת XD
נכתב במקור על ידי DeadByApril אני אשכרה כבר שעה וחצי מדבר איתה על השופינג שהיא עשתה אז כשהיא קצת יותר מידי חפרה שאלתי אותה את רעבה? לא חיכיתי לתשובה ואמרתי תאכלי ניתוק וניתקתי אתה בן אדם רע.
נכתב במקור על ידי זוהר אתה בן אדם רע. בואי נמחק לו את ההודעה!
נכתב במקור על ידי -Smoxer- בואי נמחק לו את ההודעה! זה נוגד את החוקים!
חוקי הפורום