קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. The One Ring 3D Screensaver v1.0
    על ידי Fury בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-03-2013, 00:50
  2. ABBA Gold: Greatest Hits Full CD All-In-One
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 07:42
  3. Conjure One - Extraordinary Ways (2005)
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 07:38
  4. Prefuse 73 - One Word Extinguisher (2003)
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 07:00
  5. Ill Nino - One Nation Underground
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 13:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

בעיות ובאגים בHTC One X

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ברירת מחדל בעיות ובאגים בHTC One X

אז ככה, כבר נסגרתי על סדרת הHTC One X, אחרי התלבטות קשה וארוכה בינה לבין האייפון 5 והגלקסי 3.
    כבר הגעתי להתלבטות הפחות גדולה של האם לקנות את הHOX או לחכות לHOX PLUS, כשהנטייה הייתה קצת לHOX הרגיל.

אבל אז שמעתי שבHOX יש באגים ותקיעות, וגם דברים חומרתיים כמו WIFIF לא תקין ובועות כתומות וכל החרא הזה, ושלמלא אנשים תוך 3 חודשים בערך המכשיר כבר נהרס או התקלקל, וזה הרס לי הכל.
    אז רציתי לדעת האם את כל הבעיות והבאגים האלה יתקנו עם הזמן עם העדכונים, האם כל הקטע של החומריים זה נכון, אשמח לדעה של מישהו עם ניסיון ועם המכשיר. בנוסף רציתי לדעת האם לגלקסי 3 ולאייפון 5 יש פחות בעיות כאלה (לגבי האייפון 5, אני לא מדבר על הכמה האלה שרצים עכשיו בכל העלם, כי ככה זה תמיד עם כל אייפון במעט החודשים הראשונים שלו, אני מדבר על אחרי שיגיע לארץ אחרי שכל אלו ייפתרו. בגלל זאני יודע שאתם לא מגדי עתידות, אתם יכולים פשוט להתייחס ל4S ו4 כדי לתת לי דעה על האייפון 5 בנושא)
    ודבר אחרון שרציתי זה - האם עם הביטוח שאני מקבל לשנה עם הHOX מחנות פרטית, ייתקנו לי בחינם את כל הבעיות האלה, ואם, נגיד בתום השנה של האחראיות, לא היו בעיות חומרתיות, או שהיו והם תוקנו, מה הסיכויים שהHOX יתקלקל, ובאמת לא יהיה לי לאן לפנות חוץ ממעבדת שלוקחות כנראה אייזה 700 שקל בשביל התיקון (אם זה יותר או פחות אשמח שתעדכנו אותי)

זה הכל מצטער על החפירה, אני ממש אשמח אם תענו על כל השאלות שלי, או לפחות רובם =]
    לי יש מלא זמן וכוח לקרוא את מה שתכתבו לי ואני מודה לכם על כל מילה שקראתם ועל כל מילה שתשקיעו בתגובה =]

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

פעם הבאה באנדרואיד! אזהרה אחרונה!!!

אני יכול להגיד לך שיש לי חבר שהמלצתי לו על ה-1X והוא מרוצה ממנו ולא יכול לעזוב אותו!!
    אני מכיר גם מישהו שקנה SGS 3 ורוצה להחליף ל-1X...
    אני לא שמעתי על שום תקלה, יש מכשירים פגומים, בדיוק כמו כל המכשירים הפגומים של חברות אחרות, זה לא דבר כ"כ נפוץ, כדאי שקודם כל תבדוק אותו ולא מומלץ להזמין מכשיר מהאינטרנט אלא אם כן זה אתר אמין שגם יספק לך תמיכה בעת מכשיר פגום (כמו Ebay).

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי כיפה בוי צפיה בהודעה
    פעם הבאה באנדרואיד! אזהרה אחרונה!!!

אני יכול להגיד לך שיש לי חבר שהמלצתי לו על ה-1X והוא מרוצה ממנו ולא יכול לעזוב אותו!!
    אני מכיר גם מישהו שקנה SGS 3 ורוצה להחליף ל-1X...
    אני לא שמעתי על שום תקלה, יש מכשירים פגומים, בדיוק כמו כל המכשירים הפגומים של חברות אחרות, זה לא דבר כ"כ נפוץ, כדאי שקודם כל תבדוק אותו ולא מומלץ להזמין מכשיר מהאינטרנט אלא אם כן זה אתר אמין שגם יספק לך תמיכה בעת מכשיר פגום (כמו Ebay).
    הבנתי תודה, אני מתכוון לקנות את הHOX בכל זאת מLCDeal. אני לא מאמין שאני נוסע עד לפתח תקווה בשביל הפרש של 450 ש"ח בסה"כ...
    אשמח בינתיים שהאשכול לא יינעל כדי לשמוע תגובות נוספות.
    ואני ממש מצטער מכל ליבי, אבל ממש קשה לי לדעת איפה אני פותח את האשכול, ואיזה הקדמה אני שם ואיזה כותרת. באמת יוצא מצב שאני יושב 10 דקות שלמות ופשוט חושב איפה אני פותח את האשכול ומה הקידומת שלי כי אני פשוט לא יודע באיזה מקרה מה אני עושה...
    אני מבין שטעיתי אבל אני לא יודע איך ולמה טעיתי, ולכן אני כנראה יטעה שוב וזה ממש מעצבן, איך אני ידע להזהר להבא ולפתוח במקום הנכון בפשטות בלי לשבור את הראש? תודה רבה על העזרה, מחכה לשמוע תגובה, עד שאני יקבל אחת אני לא יפתח שום אשכול, אפילו שיש לי כמה חשובים, כדי לא להסתכן בעבירה על החוקים =]
    נערך לאחרונה על ידי avinoam134; 09-10-2012 בשעה 10:26.

משתמש כבוד האוואטר של Chaos.
    לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ
    כל פעם שאני בשירותים אני חושב על כל האנשים שאמרו לי שלא יצא ממני כלום

ציטוט נכתב במקור על ידי avinoam134 צפיה בהודעה
    הבנתי תודה, אני מתכוון לקנות את הHOX בכל זאת מLCDeal. אני לא מאמין שאני נוסע עד לפתח תקווה בשביל הפרש של 450 ש"ח בסה"כ...
    אשמח בינתיים שהאשכול לא יינעל כדי לשמוע תגובות נוספות.
    ואני ממש מצטער מכל ליבי, אבל ממש קשה לי לדעת איפה אני פותח את האשכול, ואיזה הקדמה אני שם ואיזה כותרת. באמת יוצא מצב שאני יושב 10 דקות שלמות ופשוט חושב איפה אני פותח את האשכול ומה הקידומת שלי כי אני פשוט לא יודע באיזה מקרה מה אני עושה...
    אני מבין שטעיתי אבל אני לא יודע איך ולמה טעיתי, ולכן אני כנראה יטעה שוב וזה ממש מעצבן, איך אני ידע להזהר להבא ולפתוח במקום הנכון בפשטות בלי לשבור את הראש? תודה רבה על העזרה, מחכה לשמוע תגובה, עד שאני יקבל אחת אני לא יפתח שום אשכול, אפילו שיש לי כמה חשובים, כדי לא להסתכן בעבירה על החוקים =]
    לרוב החנויות האלה יש משלוח חינם או דואר שליחים בתוספת תשלום, אז יש לך עוד 400 שקל בכיס ומכשיר שעוד יומיים מגיע אליך הביתה...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Chaos. צפיה בהודעה
    לרוב החנויות האלה יש משלוח חינם או דואר שליחים בתוספת תשלום, אז יש לך עוד 400 שקל בכיס ומכשיר שעוד יומיים מגיע אליך הביתה...
    אבל לא צריך לפתוח את המכשיר במקום? לבדוק שאין בעיות שהכל רץ בסדר? שאין איזה אפליקציות לבדוק שלא סתם עבדו עליי שזה כן מכשיר חדש מהקופסה, ולא מכשיר שהחליפו למישהו אחר בגלל שהיה בו באגים, תיקנו את הבאגים (כמובן שלא 100% כי אף פעם זה לא אפרי) והכניסו לקופסה...?
    ולא צריך לבדוק מה הסריאל וכל מיני?

ויש לי עוד שאלה. איפה כדאי לי לקנות - בELINE, או בLCDEAL?
    שתיהם מביאים לי מחיר מצויין ושתיהם אותו מרחק ממני אבל אני מתלבט...
    לLCDEAL יש פחות חוות דעת כלומר החנות לא ממש מוכרת ואולי פחות אמינה או מוצלחת, אבל לELINE יש ממוצע דירוג של החנות וחווית קנייה נמוך יותר, ובLCDEAL כל החוות דעת הם 5 כוכבים מלאים שמתארים חווית קנייה מושלמת, מלבד 3 חוות דעת, שאחת מהם קיבלה מכשיר ישן, והם הודו בזה, ולך תדע איזה עוד אנשים קיבלו מהם יד שנייה ופשוט לא הרגישו, אפילו שהם פשוט אמרו שהמכשיר היה אחרי תיקון, מיועד לאחד הקונים שהתקלקל לו והפעיל אחראיות, ופשוט לפי טעות אנוש שקורה פעם ב... היא קיבלה את היד שנייה שלו...

אשמח אם תכנס לזאפ ותשווה את החנויות כדי לעזור לי - אני קונה או היום או יום ראשון ואני צריך את זה דחוף!

משתמש כבוד האוואטר של Chaos.
    לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ
    כל פעם שאני בשירותים אני חושב על כל האנשים שאמרו לי שלא יצא ממני כלום

אני יודע שאיליין מעולים, לגבי LCDeal אני לא מכיר...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,465 | הודעות: 8,174,052 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect