נכתב במקור על ידי LikeANoob לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מקקקקק מה אתה מספים ? חחח בשביל מה אתה צריך 75 ? בשביל להגיב בפורום כסף ברשת
נכתב במקור על ידי Sex Devil לא זוכר סקס דביל ? אתה חרמן היום ? אתה עלית גם לניהול ב איש משפחה ? מזל טוב אני עדיין לא בטורקיז תמליצו לי אשכול לפתוח ב COD משו מעניין
נכתב במקור על ידי Sex Devil לא זוכר אז תחפש לי אתה. נכתב במקור על ידי LikeANoob חרמן תעשה אתר פורנו של HTML אני? רק PHP!
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי itay33 בשביל להגיב בפורום כסף ברשת אתה רוצה לעשות סקאמים ? חח סתם די להספים ילד
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אז תחפש לי אתה. אני? רק PHP! וההבדל הוא ?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אז תחפש לי אתה. אני? רק PHP! אתה רוצה לראות תחפש
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי LikeANoob אתה רוצה לעשות סקאמים ? חח סתם די להספים ילד חח איזה סקאמים הכרתי את הנושא הזה דרך הפורום הזה
נכתב במקור על ידי LikeANoob וההבדל הוא ? ב PHP יש חיבור למסד <3 ועוד 1001 דברים שאין ב-HTML.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- ב PHP יש חיבור למסד <3 ועוד 1001 דברים שאין ב-HTML.
נכתב במקור על ידי Sex Devil אתה רוצה לראות תחפש אני גם יכול ? נכתב במקור על ידי -Smoxer- ב PHP יש חיבור למסד <3 ועוד 1001 דברים שאין ב-HTML. אההההההההההההההההההההההה !! נכוווווווווון זהההההההההה !!! רק שתדעו שוקל המילים חזר חחחחחחחח הילד המציק
סבבה
תמליצו עליי לניהול בCOD י'חזירים
נכתב במקור על ידי LikeANoob תמליצו עליי לניהול בCOD י'חזירים למה מגיע לך?
נכתב במקור על ידי Sex Devil למה מגיע לך? כי אני משקיע ואני רוצה טורקיז
נכתב במקור על ידי LikeANoob כי אני משקיע ואני רוצה טורקיז אתה פתחתה נושאים? מדריכים? משהו בסגנון?
חוקי הפורום