נכתב במקור על ידי shine shoxs כאילו אתה המנהל פה. שב שב בשקט. לי אתה מרשה להגיד?
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
קיצור תנו לי להגיע ל75 פורום של חרמנים XD
נכתב במקור על ידי itay33 קיצור תנו לי להגיע ל75 פורום של חרמנים XD באלי שתגיע ל75 ואז אני יימחוק לך את כול ההודעות עם קובי היה מרשה לי....
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי itay33 קיצור תנו לי להגיע ל75 פורום של חרמנים XD פרנציפ אני אדיר שיעשו כך איפוס מונה.
נכתב במקור על ידי Sex Devil אשך שמאלי ממצב? ואללה מכירים בחורות וזה נכתב במקור על ידי -Smoxer- סקס.זאת מהות החיים זה לא ספאם. זה מילה בסלע שמשה הוציא ממנה מים נכתב במקור על ידי shine shoxs כאילו אתה המנהל פה. שב שב בשקט. שתוק הוא מנהל פה !
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי -Smoxer- פרנציפ אני אדיר שיעשו כך איפוס מונה.
טוב שלא תהרגו אותי גם
חבורה של קוקסינלים! זה מה שאנחנו.
נכתב במקור על ידי itay33 טוב שלא תהרגו אותי גם תתן כתובת והכל יסתדר נכתב במקור על ידי -Smoxer- חבורה של קוקסינלים! זה מה שאנחנו.
נכתב במקור על ידי DeadByApril ואללה מכירים בחורות וזה זה מילה בסלע שמשה הוציא ממנה מים שתוק הוא מנהל פה ! אני המנהל פה אם לא שמת לב!!!!!!!!!!!!!
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי Sex Devil תתן כתובת והכל יסתדר איזו עונה את הכי אוהב? קיץ חורף סתיו או אביב?
אני לא מאמין
נכתב במקור על ידי itay33 אני לא מאמין תלמד ממני, העלאתי היום 60 הודעות למונה.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- תלמד ממני, העלאתי היום 60 הודעות למונה. ואני 36 לייקים וסופר
נכתב במקור על ידי -Smoxer- תלמד ממני, העלאתי היום 60 הודעות למונה. קרוב אליך.. 50 בערך
חוקי הפורום