אני בת 16 וחצי ויש לי 2 שאלות ..
1. קיבלתי מחזור בכיתה ח' ועדין הוא לא סדיר .. אין לי עדין תאריך קבוע.. זה נורמלי?
2. כמה ימים לפני שאני מקבלת מחזור יש להפרשות שלי ריח חזק מאוד וחריף .. אבל הם עדין שקופות.. זה גם נורמלי??
תודה לעוזרים♥♥
אני בת 16 וחצי ויש לי 2 שאלות ..
1. קיבלתי מחזור בכיתה ח' ועדין הוא לא סדיר .. אין לי עדין תאריך קבוע.. זה נורמלי?
2. כמה ימים לפני שאני מקבלת מחזור יש להפרשות שלי ריח חזק מאוד וחריף .. אבל הם עדין שקופות.. זה גם נורמלי??
תודה לעוזרים♥♥
|
|
כן מאמי זה קורה להרבה נערות בגילך , ובכללי לנשים ... זה בסדר רצוי שהמחזור יהיה סדיר אבל כל עוד הוא מגיע בסופו של דבר אז זה בסדר .
לגבי השאלה השנייה - כן זה גם נורמלי ריח חזק לא נתקלתי לפחות לא אצלי אבל יש בנות שיש להן ריח חזק .
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il
זה בסדר כל עוד הוא מגיע חחח
וכל אחת ואיך שהגוף שלה מגיב.. אצלך זה מגיב בצורה של ריח חזק וחריף ואצל אחרת בדרך אחרת חח..![]()
שני הדברים שציינת נורמלים לגמרי.
בשנתיים הראשונות של המחזור הוא עדיין לא סדיר, יש בנות שגם לאחר התקופה הזאת המחזור לא סדיר ואז אפשר לקחת גלולות נגד הריון שמסדירות אותו, אבל כרגע אין סיבה לדאגה.. חכי עוד קצת ואם לא מסתדר תמיד תדעי שיש אופציה לסדר אותו ולפנות לרופא נשים