אני רוצה להציג פה שלושה סרטונים מיו-טיוב, כל הסרטונים האלה שייכים ל- Simple Pickup, אלה חבר'ה שאני פשוט מעריץ בגלל שהם מתחילים עם בנות בדיוק באותו הצורה שאני מתחיל עם בנות, צורה שנקראת "לשים זין" על כל חוקי הפיקאפ ופשוט להתחיל עם בנות.
בסרטון הזה רואים את שלושת הבחורים, כל אחד עם בחורה, שניים מהבחורות נראות ממש טוב, ואחת נראת פחות. אבל לעניינו, שלשות הבחורים לא נראים הכי טוב בעולם, הם נראים פשוט סבבה, הם מטופחים, הם מתלבשים אחלה (חולצה מכופתרת וג'ינס) וגם מדברים עם המון בטחון,
אחלה דוגמא להראות שלא צריך כל כך הרבה יופי כדי להצליח עם נשים:
סתם בשביל הצחוקים, וכדי שתראו שאפילו אחרי שמורידים לך את המכנסיים באמצע שאתה מתחיל עם בחורה, אתה עדיין יכול להוציא מספר מהבחורה...
בסרטון הזה הם פשוט מפרסמים את עצמם, אבל זה לא מזיז לאף אחד תזין. תשימו לב שהם פשוט אומרים מה שבא להם, לא איכפת להם אם הבחורה תדחה אותם, לא איכפת להם מזה שבהתחלה הבחורה דוחה אותם כשהם מנסים לנשק..הם פשוט מנסים שוב!
והכי חשוב- כמו שכבר אמרתי, שלושתם לא חתיכים, לא דוגמנים ולא מליונרים, הם נראים אחלה, מדברים בגובה העיניים והם מתנהגים בצורה ממש כייפית:
ועוד סרטון אחד אחרון שאני רוצה לשתף-
פה הג'ייסון הזה פשוט תופס בחורה ומנשק אותה בזמן שחבר שלו מנסה לקחת את החברה שלו שהיא בעצם לא רוצה שחברה שלה תהנה, אז היא מנסה כל הזמן לקחת את חברה שלה ממנו, אז החבר ההוא מנסה לתפוס אותה ולעזור כדי שג'ייסון יוכל להנות.
הקטע המגניב פה, שג'ייסון אומר שכל עוד שהבחורה ממשיכה לחייך, אין סיבה לא להמשיך לנסות להשיג אותה...עובדה שהיא מנסה לדחות אותו כשהוא מדבר איתה והיא מנסה להגיד לו שהיא בדרך כלל לא מדברת ככה עם גברים..ואז הוא אומר לה שהיא סתם מבלבלת תמח והוא פשוט ממשיך לנשק אותה, והיא זורמת:
תהנו, ושיהיה לכולם שבוע טוב![]()

ציטוט ההודעה