נכתב במקור על ידי Sex Devil וזה מעניין כי? נכתב במקור על ידי LikeANoob ל..? עוד שאלות? נכתב במקור על ידי shine shoxs מרגש. ואפילו מאוד! לא יפה לערוך.
נכתב במקור על ידי זוהר עוד שאלות? לא יפה לערוך. כן נשמה . ישלך סקייפ ?
נכתב במקור על ידי LikeANoob סוד אתה הולך לקבל באן היום
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display אתה הולך לקבל באן היום YEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Display אתה הולך לקבל באן היום מה עשיתי ?????
נכתב במקור על ידי זוהר עוד שאלות? לא יפה לערוך. כדאי לי להתחיל ללמוד Phyton? ותעשי ש.ב עוד משיעור 5 לא עשית :/
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי LikeANoob כן נשמה . ישלך סקייפ ? מצטערת אני לא נותנת את הסקייפ שלי לזרים
נכתב במקור על ידי זוהר מצטערת אני לא נותנת את הסקייפ שלי לזרים אני רק פדופיל בן 12
נכתב במקור על ידי זוהר מצטערת אני לא נותנת את הסקייפ שלי לזרים BURNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
כדאי לי להתחיל ללמוד Phyton?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- כדאי לי להתחיל ללמוד Phyton? יש לך תחת לשבת וללמוד את זה מההתחלה ועד הסוף?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- כדאי לי להתחיל ללמוד Phyton? כןןןןןןןןןןןן ברוררררררררררררררררררר רגע מה זה?
נכתב במקור על ידי Sex Devil YEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY אתם ממש שונאים אותו אה?
נכתב במקור על ידי Display אתם ממש שונאים אותו אה? YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
נכתב במקור על ידי זוהר יש לך תחת לשבת וללמוד את זה מההתחלה ועד הסוף? אם היה לי תחת ללמוד 7 שפות אז נראה לי שכן חח נכתב במקור על ידי Sex Devil כןןןןןןןןןןןן ברוררררררררררררררררררר רגע מה זה? שפה עילית, בדוק בגוגל. די דומה לשפת מכונה. לומדים את זה באוניברסיטה(פייטון).
חוקי הפורום