|
|
האמת שלפני שאתה מגיע ל'רעיונות' איך לעוף מפה אתה צריך לגבש רעיון למה תעשה כשתעוף מפה.
הכל יפה וורוד בתיאוריה אבל מה תעשה ברגע שתגיע לשם?
אתה בן מה, 14-5-6? אתה לא חושב שקצת מוקדם מדי בשבילך להחליט החלטות כאלה כשאתה עדיין כלום וקוראים לך שום דבר?
תסיים בית ספר קודם כל ואז כבר תראה לאן אתה זורם.
גם אם נניח תתחתן עם מישהי כדי לקבל אזרחות, אתה צריך כסף, ולא מעט, בשביל כסף תצטרך לעבוד, ולא מעט.
תן לעצמך כאפה ותרד מהעץ שתיפסת עליו כי אתה מדבר שטויות.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
אז איך בגיל 14 וחצי אתה מתכנן משהו שתוכל לממש בעוד 10 שנים לכל הפחות?
אתה יודע כמה דברים יכולים לקרות בזמן הזה?
אתה צריך לסיים בצפר, צבא, נניח אם לא עשית צבא אתה צריך ללמוד. לימודי תעודה זה בערך שנה וגם אז אף אחד לא יקח אותך ברצינות בלי נסיון
תואר ראשון זה 3-4 שנים לפחות וגם הוא לא שווה כל כך אם אתה לא משלים לשני שזה עוד כמה שנים.
בקיצור ידידי אתה בוחש מים ומצפה שתצא לך קצפת.
זה יעבור לך עם הגיל כל הדיכאון הזה, הייתי נועל את הנושא הזה לטובתך אבל אני בטוח שלא תבין את הסיבה אז אני לא רוצה שתפגע.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
רק חשוב לי שבכל זאת תבין שאני לא מאשים אותך וחלילה לא אומר שאתה עוכר ישראל או משהו בסגנון,
אני פשוט אומר שהדברים שאתה מדבר עליהם ענקיים עליך בשלב הזה וחבל שאתה בכלל מתעסק עם זה וחושב על זה עכשיו.
תסתדר על עצמך, 'תטעם' קצת מהחיים ורק אז אתה תבין מה אתה באמת רוצה ואיך בדיוק תוכל להשיג את זה.
הורדות מוזיקה: