לא הייתי יהודי אף פעם
לא הייתי יהודי אף פעם
|
|
חבר'ה נמאס לי בשיא הרצינות כבר לנסות לשכנע כובעים להתחבר למציאות וממש כבר נשבר לי הזין מהם ..
הם רוצים שיחיו בבועה שהם הפרס והם יכולים להשיג כל אחת בעזרת נגים ומשפטים של מי משקר יותר, כל עוד במציאות שלנו הם הבתולים המכוערים ואני לא.
רק משפט אחד לנושא:
LMS: Looks matter. Money buys happiness. Status is everything.
מי שקרא את המשפט יותר מפעם אחת, ולא הבין אותו, אין לו עתיד בעולם הזה. בשיא הרצינות NO טרולינג.
כל החבר'ה של ה- LMS...צאו כבר מהבית ותעשו כסף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זיינתם פה תשכלללללל חלאס
תהיה בטוח שאנחנו עושים יותר כסף ממך להזכירך אתה הזה פה שחי על משכורת של סודני לא אנחנו
סתום תפה ותן הקשב לרס''ר טיילר
נערך לאחרונה על ידי electro and weed; 12-10-2012 בשעה 21:18.
אני דווקא מבין את טיילר,ומה שהוא אומר זה נכון.
אנחנו כולנו עבדים של המשפחות העשירות,ולמי שיש מספיק כסף הוא בו נגיד ״עבד״ אבל בדרגה שהוא מביא יותר כסף להם,אז באיזה שהוא מובן,לעשירים יש יותר אפשרויות.
אצלנו למשל במונטריאול,חלק מהפוליטיקאים וחלק מהאנשים שבטופ האנשים שיש להם שליטה על העיר,קשורים למאפיה. למה הם היו קשורים אליהם?כי הכל זה כסף.
אתה חושב שהעולם שלנו מתקדם לאין שהוא אבל הוא לא,הוא רק ממציא דרכים חדשות לעשות עוד כסף,וכל מה שנגד כסף,או כל מי שהולך נגד זה,נחשב למשוגע או ״נחות״.
יש גם צד טוב כמובן,כיום יש לנו יותר ממליון חברות בעולם שמטפלות ועוזרות לנו,ואם נצליח להביא יותר מודעות לאנשים,נעזור אחד לשני,אנחנו כולנו ביחד יכולים לשבור את המעגל הזה של כסף,כולנו ביחד>האנשים עם כוח וכסף.
בגדול,יש שתי אפשרויות שיקרו:
1-העולם ימשיך להתפתח לכיוון כסף,ומה שטיילר אמר יהפוך למציאות בסופו של דבר.
2-אנחנו נשבור את המעגל הזה,ומעמד כסף וכוח כבר לא ישנו שום דבר,כולנו נהפוך לרוחניים,ואנחנו נקיים את היעוד שהדורות שלנו איחלו לנו.
אנחנו נתעורר.
אין תקווה לאף אחד מכם. או שתשיגו חופש פיננסי או שתשעבדו את עצמכם לבעלי ההון.
אנשים רגילים הם לא יותר מעבדים לHIGH SOCIETY ואין להם מהות בחיים חוץ מלהיות כאלה והחיים שלהם לא שווים דולר.
זה נכון לעכשיו,אבל לדעתי כל הסיסטמה הזאת מתחילה להתפרק,אני שומע כמעט כל יום על חברות שמנסות לעזור במשהו באיזה שהוא חלק בעולם או שעושות מעשה טוב,לפניי כמה שנים,לא הייתי שומע את זה הרבה,היום אני שומע בכמויות על חברות שמנסות לשנות את העולם,מיליונים על גביי מיליונים של אנשים.
בקיצור,הזמן יראה את האמת ומה שבאמת יקרה.
זה כמו המחאה החברתית, אחרי כל החרא הזה המחירים רק עלו והעניים קיבלו יריקה עסיסית לפנים. אתם יכול למחות עד מחר זה לא מזיז לאף אחד. החיים שלהם יפים ושל העניים בזבל. והם כאלה רק כי הם לא יודעים לנהל את עצמם כלכלית.
אין להם תקווה. אתה מתאר לי אוטופיה כמו בסוף הסרט THRIVE וזה דבר שלא יכול להתקיים בטבע. זה כמו שתנסה להפוך אריה לצמחוני...אולי הוא יזרום אם זה אבל בסוף הוא יאכל אותך. אתה לא יכול לשנות את הטבע ואת הגורל של האנשים ככה, גם אם כל העולם לא מסכים עם זה. אז במקום רוטשילד מורגן וכל אלה יקומו משפחות חדשות שימצאו כבר איך לעשות כסף והמצב יחזור כמו שהיה. זה כמו שהקומוניסטים הפילו את המלוכה והמצב נשאר זהה.
נערך לאחרונה על ידי electro and weed; 12-10-2012 בשעה 22:08.
אז מה יהיה בלי כסף? איזה תחליף אחר לכלכלה יש לך?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017