קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. The Power Of Trance by High illusion Vol. 5 (2005)
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 07-02-2006, 22:39
  2. Mario feat. Jadakiss & T.I. - Let Me Love You (Remix) (prod. by Scott Storch)
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-01-2006, 20:41
  3. בקשה לשיר..שם: Let me love you
    על ידי FireSide בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 19:59
  4. Frankie Goes to Hollywood - The Power of Love (Rob Searle Club Mix)
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 14:43
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

let me demonstrate you the power of looks in its pure form once again

ברירת מחדל let me demonstrate you the power of looks in its pure form once again

convicted serial killer, rapist and torturer. satanic worshiper, evil human.

3:55

נשים רבות אחת עם השניה כדי להזדיין איתו בכלא.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    בופון
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זאת לא קססה לבאנגים

נשים ימכרו את אמא שלהן לסין בחלקים רק כדי לדבר עם מישהו מהHIGH SOCIETY. לאדע איך הבחור הזה אבל האנשים שחוגגים בחיים האלה זה האלה שדאגו לתחת שלהם והגיעו למשהו. ככה יוצא מצב שחיילים שאיבדו ידיים ורגליים מקבלים סמוחטה לפרצוף וחיים מתחת לקו העוני בזמן שיש סרסורים וסוחרי סמים גדולים שחיים כמו מלכים. וסתם אנשים שגרמו למאות אנשים להתאבד בגלל דבר כזה או אחר (ראה ערך משפחת רוטשילד ומשפחת רוקפלר ואנשים ששולטים בכלכלה שלכם). אין אנשים שהתעשרו בלי שעשו משהו "לא מוסרי".

בזמן שיש אב ל4 ילדים שומר חוק שנלחם במלחמת לבנון ואיבד יד, רגל וביצה אמצעית, חי כמו עני מרוד בשכונת התקווה שלילדים אין מה לאכול ועוד בשיא חוצפתו דורש משהו. שמעתם אותו? הוא דורש. חחחחחחחחחחח דורש. לא דאג לחיים שלו ועוד מאשים את ביבי והטייקונים בפדיחות שלו...

למה? LMS .

LOOKS MATTERS
    MONEY BUYS HAPPINESS
    STATUS IS EVERYTHING

מי שלא דואג לעצמו ישרת את העליונים לנצח. החיים שלנו לא שווים יותר מדולר, ברחוב רוצחים אותך על פחות. מה שהופך אותך לאחד שיכול לעשות הכל מכלום זה הLMS שלך. אנחנו לא יותר מתתי אדם שמשרתים את הגזע העליון, אלא אם כן אנו הופכים לחלק ממנו אם אנחנו מקדישים את כל החיים שלנו לזה עם הידע הנכון.
    נערך לאחרונה על ידי electro and weed; 12-10-2012 בשעה 10:18.

ציטוט נכתב במקור על ידי electro and weed צפיה בהודעה
    נשים ימכרו את אמא שלהן לסין בחלקים רק כדי לדבר עם מישהו מהHIGH SOCIETY. לאדע איך הבחור הזה אבל האנשים שחוגגים בחיים האלה זה האלה שדאגו לתחת שלהם והגיעו למשהו. ככה יוצא מצב שחיילים שאיבדו ידיים ורגליים מקבלים סמוחטה לפרצוף וחיים מתחת לקו העוני בזמן שיש סרסורים וסוחרי סמים גדולים שחיים כמו מלכים. וסתם אנשים שגרמו למאות אנשים להתאבד בגלל דבר כזה או אחר (ראה ערך משפחת רוטשילד ומשפחת רוקפלר ואנשים ששולטים בכלכלה שלכם). אין אנשים שהתעשרו בלי שעשו משהו "לא מוסרי".

בזמן שיש אב ל4 ילדים שומר חוק שנלחם במלחמת לבנון ואיבד יד, רגל וביצה אמצעית, חי כמו עני מרוד בשכונת התקווה שלילדים אין מה לאכול ועוד בשיא חוצפתו דורש משהו. שמעתם אותו? הוא דורש. חחחחחחחחחחח דורש. לא דאג לחיים שלו ועוד מאשים את ביבי והטייקונים בפדיחות שלו...

למה? LMS .

LOOKS MATTERS
    MONEY BUYS HAPPINESS
    STATUS IS EVERYTHING

מי שלא דואג לעצמו ישרת את העליונים לנצח.
    אני לא מבין למה אתה לוקח דברים לכזאת קיצוניות.

מורחקים
    שם פרטי
    בופון
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זאת לא קססה לבאנגים

כי אין תקווה ל90% מהאנשים. בשבילי מי שלא מקושר לאנשים שיכולים לקדם אותך למצב שישך פול כסף (שבכסף הזה אפשר לקנות גם יופי לצורך העניין) הוא לא בן אדם ומעולם לא היה באמת חי. או לפחות אחד שלא מתכנן תוכנית איך להגיע לזה גם אם הוא ימות בדרך כי הוא מעדיף "להתפשר" על אישה וילדים ועבדות נצחית.

ככה זה שמחנכים אותך לאהבה ולחתונה ול"ערכים" שאני משתין עליהם שאפילו לא משפרים אותך אלא הורסים לך את החיים. כל מה שלא משפר אותך או נותן לך את מה שצריך ולא מביא הנאה, הוא מיותר.

אחרי שתראה מה הולך פה אתה תבין שאני לא ממציא. עוד 20 שנה העולם יראה בדיוק כמו שאני אומר. מעמד הביניים יעלם לחלוטין ואם היית עני אתה תשרת את העליונים שהכפילו את עצמם. אתם לא רואים את הדברים שאני ועוד אנשים רואים, זה עוד הבדל בין ה"עליונים" ל"נחותים". יש זווית ראייה שונה לחלוטין ואפילו החינוך בבית שונה. אני למשל קיבלתי חינוך שאף אחד שאני מכיר לא קיבל...חוץ מהאלה שדיברתי עליהם.
    נערך לאחרונה על ידי electro and weed; 12-10-2012 בשעה 10:25.

כי אין תקווה ל90% מהאנשים. בשבילי מי שלא מקושר לאנשים שיכולים לקדם אותך למצב שישך פול כסף (שבכסף הזה אפשר לקנות גם יופי לצורך העניין) הוא לא בן אדם ומעולם לא היה באמת חי. או לפחות אחד שלא מתכנן תוכנית איך להגיע לזה גם אם הוא ימות בדרך כי הוא מעדיף "להתפשר" על אישה וילדים ועבדות נצחית.

ככה זה שמחנכים אותך לאהבה ולחתונה ול"ערכים" שאני משתין עליהם שאפילו לא משפרים אותך אלא הורסים לך את החיים. כל מה שלא משפר אותך או נותן לך את מה שצריך ולא מביא הנאה, הוא מיותר.

אחרי שתראה מה הולך פה אתה תבין שאני לא ממציא. עוד 20 שנה העולם יראה בדיוק כמו שאני אומר. מעמד הביניים יעלם לחלוטין ואם היית עני אתה תשרת את העליונים שהכפילו את עצמם.
    יש בך המון שנאה, ואני לא מאשים אותך בזה כי זאת כנראה לא אשמתך שהחיים הובילו אותך לאן שהם הובילו אותך.

מורחקים
    שם פרטי
    בופון
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זאת לא קססה לבאנגים

אני לא שונא אף אחד. אני אומר את מה שאני רואה ואני בסה''כ כנה. מה אתה בא להגיד לי שזה לא נכון? שהעולם לא ככה? שרק מי שהיה "נחמד ושומר חוק ובנאדם טוב" הוא חי כמו מלך ושה"רעים" נענשים? בדיחה טובה...

אני שמעתי כאלה סיפורים שאתה לא תאמין. חלקם מהארץ, חלקם מחו''ל.

אחד מהארץ זה שאיזה עו''ד מפורסם ועשיר שדרס איזו רוסיה עם ילד קטן וקיבל על זה 9 חודשי מאסר וישב אולי 4 וחצי. אחד מכפר שמריהו נראה לי.
    ואחד מחו''ל שהוא בן של איזה מיליארדר שנהג שיכור באוטו, דרס למוות זקנה אחת והכניס לקומה אבא לילדים ויצא מזה...נקי!!!!!!!! כן כן!!!!!!! נקי! למה? כי ההם עניים מהכפר שלא שווים כלום, וההוא בן של מלך ודאגו "להעלים" את מה שצריך להעלים.. מי יצא נגד מישהו כזה?

בזמן שיש אנשים שתופרים להם תיקים של רצח, אונס ושוד על דברים שהם מעולם לא עשו וגם עם כל ההוכחות שבעולם הם יושבים כמו טטלה. למה? כי אין להם LMS מספיק גבוה. הם לא שווים יריקה. וזה מה שקורה. (רומן זדורוב זאת דוגמא מעולה)

תסתכל מה קורה סביבך ותראה מי האנשים שחוגגים ומי האנשים שאוכלים חרא.
    נערך לאחרונה על ידי electro and weed; 12-10-2012 בשעה 10:35.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

בזמן שיש אנשים שתופרים להם תיקים של רצח, אונס ושוד על דברים שהם מעולם לא עשו וגם עם כל ההוכחות שבעולם הם יושבים כמו טטלה. למה? כי אין להם LMS מספיק גבוה. הם לא שווים יריקה. וזה מה שקורה. (רומן זדורוב זאת דוגמא מעולה)
    א.
    http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/518/918.html
    הפאקינג אמת.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מורחקים
    שם פרטי
    בופון
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זאת לא קססה לבאנגים

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    הפאקינג אמת.
    חחחח מזכיר לי שכמה דוסים נכנסו לרמת אביב ג' והעיפו אותם בשניה ועשו על זה כזה רעש למרות שהם לא עשו שומדבר לא חוקי. סה''כ חפרו לאנשים עם התפילין שלהם אבל זה לא משהו פוגע ומסוכן.

אבל שיש סודנים שמסתובבים עם אולרים בגודל של היד שלהם ומחפשים לרצוח וסוחרים בסמים, אותם זה לא מעניין כי הסודנים "פליטים מסכנים" למרות שהם חלק מאיזה עסק שמגלגל הרבה הרבה כסף. להכנס לפה דרך הבדואי עולה להם כ5000 דולר לראש אם אנלא טועה. מאיפה להם כסף כזה??? מאיפה??? יש אנשים שאין להם מה לאכול והפליטים ה"מסכנים" משלמים למבריחי זונות ומבריחי סמים סכומים כאלה בשביל להסתנן לפה באופן לא חוקי...

פליטים בתחת שלי.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

חחחח מזכיר לי שכמה דוסים נכנסו לרמת אביב ג' והעיפו אותם בשניה ועשו על זה כזה רעש למרות שהם לא עשו שומדבר לא חוקי. סה''כ חפרו לאנשים עם התפילין שלהם אבל זה לא משהו פוגע ומסוכן.

אבל שיש סודנים שמסתובבים עם אולרים בגודל של היד שלהם ומחפשים לרצוח וסוחרים בסמים, אותם זה לא מעניין כי הסודנים "פליטים מסכנים" למרות שהם חלק מאיזה עסק שמגלגל הרבה הרבה כסף. להכנס לפה דרך הבדואי עולה להם כ5000 דולר לראש אם אנלא טועה. מאיפה להם כסף כזה??? מאיפה??? יש אנשים שאין להם מה לאכול והפליטים ה"מסכנים" משלמים למבריחי זונות ומבריחי סמים סכומים כאלה בשביל להסתנן לפה באופן לא חוקי...

פליטים בתחת שלי.
    טיילר זה אתה ?

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

5000 דולר כן אה?
    מאיפה הכסף הזה?
    הסודני הממוצע חי יותר טוב מהישראלי הממוצע.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

5000 דולר כן אה?
    מאיפה הכסף הזה?
    הסודני הממוצע חי יותר טוב מהישראלי הממוצע.
    איאיאי תגזים עוד ...
    אחי יש בתל אביב סודנים גוססים איזה חיים יותר טוב...

מורחקים
    שם פרטי
    בופון
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זאת לא קססה לבאנגים

עדיין, תחשוב שכל אחד שם שילם פאקינג 5000 דולר למבריחים האלה. גוססים או לא, זה כמות כסף לא קטנה יחסית למעמד ה"עוני" שלהם. זה פאקינג 20 אלף שקל ועוד לראש. הם נכנסים לפה במשפחות הכושונים האלה...זה יוצא כמו משכורת של מנכ''ל. אז "פליטים" זה סיפורי פוגי.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    איאיאי תגזים עוד ...
    אחי יש בתל אביב סודנים גוססים איזה חיים יותר טוב...
    בנאדם גוסס מתחנן ל5 שקל.
    איזה בנאדם גוסס מביא 20 אלף לראש + תחשוב שהם לא מביאים אחד אחד אלא במשפחות?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

פליטים בתחת שלי.

אתה מטומטם, מדבר פה על זה שהתקשורת לא מראה דברים אבל כותב זיון שכל כזה? תסתכל בבקשה על אחת התוכניות של אמנון לוי עשה תוכנית על הדבר הזה של ההברחות, תבין שגם אתה מושפע ממה שהתקשרות רוצה להראות לך במקום לחשוב בהגיון.

הם לא שום חלק בעסק שמגלגל כסף כי אף אחד לא יתן להם לעבוד + תתן להם לעבוד, אתה תקבל קנס 20 אלף שקל מתנה ממדינת ישראל.

בנאדם גוסס מתחנן ל5 שקל.
    איזה בנאדם גוסס מביא 20 אלף לראש + תחשוב שהם לא מביאים אחד אחד אלא במשפחות?
    גם אתה תסתכל על איזה התוכנית, מביאים פה מספרים אבל בלי גיבוי לזה.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

טיילר הייתה יהודי לפני שהתאסלמתה?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,945 | הודעות: 8,203,538 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect