היי, פורומיסטים!
לפני כמה חודשים פתחתי אשכול (http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=861350) על כמה שאני מסכנה ומכוערת ושאין לי חבר...
אז זהו, שזה השתנה לגמרי!
קצצתי שיער (עוזר), שיניתי גישה, גבהתי קצת ו- וואלה! עכשיו אנשים מגיעים אליי כדי להתייעץ בנושאי מיניות וזוגיות, ולא אני אליהם!
התחלתי להתלבש איך שבא לי, הצלחתי לטפל בפצעונים וקניתי חזיות נורמליות. בנוסף, יצאתי מהארון בפני כמה חברים ממש קרובים (אני ביסקסואלית)
צדקת. התחלתי להאמין בעצמי והשתחררתי, ועכשיו אנשים מתחילים איתי כל שבוע בערך, למרות שיש לי חבר..
צדקת ועוד איך. היה לי ידיד, והיינו ידידים בערך שלושה חודשים ואז הוא הציע לי חברות... עכשיו אני לא לבד, אבל דווקא אחרי שהוא הציע לי אנשים מתחילים איתי (וכבר התחילו איתי לא רק גברים- שתי לסביות וטרנסג'נדר התחילו איתי בכנס מד''ב ופנטסיה בו הייתי לא מזמן..)
פשוט עשיתי, בפעם הראשונה בחיי, מה שרציתי לעשות. השתחררתי, התבגרתי, נהייתי פתוחה וזורמת יותר..
הבנות אומרות לי שאני "חברמנית וזורמת", וש"זאת הסיבה שבנים אוהבים אותך", וש"יש לך יותר ידידים משיש לי נעליים" (אמרה אחת שיש לה אוסף שלם)..
והאמת היא שנכנסתי לפורום כדי לומר תודה למשתמשים שהגיבו באשכול במטומטם ההוא שכתבתי אז ונתנו לי מוטיבציה, וכדי להשוויץ בכך שעכשיו אני באמת שלמה עם עצמי, ואולי אנשים לא מסכימים עם הדעות שלי בעיוורון, אבל אני גם לא רוצה את זה. אני מעדיפה בהרבה שיכבדו את הדעה שלי..
סליחה אם זה לא עניין אתכם בשיט...

ציטוט ההודעה