שמתי לב למשו..שאני רואה בין החברים שלי בין אנשים בין שיחות של כל קבוצת גברים בכל מקום..הנושא המרכזי בזמן האחרון שפשוט לא יורד: נשים..אנשים כל היום מדברים על כמה שקשה להם להשיג נשים, מה לעזאזל קורה במדינה הזאת?
ממתי נהיה כלכך קשה להשיג נשים?
שמתי לב למשו..שאני רואה בין החברים שלי בין אנשים בין שיחות של כל קבוצת גברים בכל מקום..הנושא המרכזי בזמן האחרון שפשוט לא יורד: נשים..אנשים כל היום מדברים על כמה שקשה להם להשיג נשים, מה לעזאזל קורה במדינה הזאת?
ממתי נהיה כלכך קשה להשיג נשים?
|
|
מאז שיגאל הגיע לעסק והבריח את כולן
מאז שהפסקנו לאכול מאכלים קשים והלסת שלנו נעשתה רכרוכית.
One Shot - One Kill
המשיכה והמשיכה לפתח, לא עצרה בזמן ועכשיו היא עקומה
לחופש יש תאריך:
23.10.15
FX P לא מתחיל להראות כמו שום דבר הוא אותו דבר כבר 100 אני נכנסתי בפעם האחרונה לפני איזה 3 ימים שהתחילו כאן הדיבורים על זה שאתם עושים שם בעיות
קיצר אותם ילדים בני 14 שלא עברו עדיין נשיקת רמזור של אמת או חובה של כיתה ה' שחושבים שלעשות נגים וIOI וכל השיט הזה שאנחנו מדברים עליו בשיא הציניות והסתלבט כאן הוא כל החיים שלהם שם בשיא הרצינות וזה עצוב והכי עצוב שהם לא מקשיבים לנו אז שיישארו בתולי כוס על הזין שלי
אני אישית כתבתי שם משהו שיא האמת ושיא החכמה ניסיתי לחבר אותם למציאות, היו איזה 3 שתמכו בי וכל השאר "בלהבללהבה אני חושב שאתה צודק אבל פיקאפ זה מה שיגרום לך לזיין בנות" כל החסרי ביטחון החנונים שפוחדים ממני אפילו שהם לא יודעים מי אני אני יכול להיות 1.60 גמד מכוער אבל הם עדיין מפחדים ומסכימים איתי "אתה צודק ב100% אחי אבל.........." ואז כותבים את הדעה שלהם
קיצר אין מה לעשות שם סתם אוננות מנטלית וריכוך לסת מיותר
לא שמעתי שום דיבור כזה..
ונבלות, אתם מפרסמים חרא תמונות באיכות גרועה של מיילי
תדעו לכם שזה חילול , והיא כוסית קדושה בכל הדתות.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
כל אחד פה יודע רק לבלבל תביצים..תאמת? אני לא יכול להגיד על אחד מפה שבאמת מזיין כי אין לזה שום הוכחות..מילא שמישו פה יבוא ויתן טענה נכונה ואמיתית אבל אתם יודעים לדבר רק בציניות כאילו אתם איזה משו..מה אתם מזיינים תמוח יותר מידי? OVERPOWER אתה מרים תאף יותר מידי גבוה אחשלי..
חוץ מלתת תמונות ולדבר בציניות מלבד RODNEY לא ראיתי פה תגובה אחת שאין בה איזה ציניות מטומטמת ועלובה
אנשים מראש באים בגישה של "קשה להכיר בחורות" וזה עושה להם את התהליך פי 5 יותר קשה.
זה כמו שאנשים שמאמינים שבהשקעות רק מפסידים, רוב הסיכוי שהם ימשיכו להפסיד כל החיים שלהם.
להדחיק מחשבות שמפריעות לפעילות השוטפת ומכניסה לנו רגשות כמו פחד/חוסר ביטחון, לחשוב חיובי ולא לקחת שום דבר ללב ולעשות פיל מעכבר.