קיצר הלכתי עם כמה חברים להסתובב בעזריאלי לעשות סארג' ואני רואה מרחוק HB9 פצצה אז כדי להוכיח לחברה שני לא AFC אלא PUA עשיתי קולד-אפרוץ'.
פתחתי עם רוטינת הקוביות ואני קולט שהיא עושה לי קוואליפאינג אז שלחתי לה IOI אבל פתאום היא עושה לי IOD אז עשיתי עם העיניים לחבר שיבוא לעשות AMOG! קיצר הוא נכנס לסט ובנינו רפורט בשביל להגיע לסגירה אבל אז הגיעה חברה של הHB9 היא משהו כמו UG3 עושה לי קוקבלוק הלא מנומסת הזו אז הבנתי שאני צריך לעבור משלב המשיכה לשלב הנוחות כדי להגיע לשלב השלישי האחרון והסופני שלב הפיתוי!
המטרה שלי היא כמובן להגיע לליי או FC בשבילכם בלי LMR כמובן. בכל מקרה אני והחבר המשכנו לעשות DHV ושלחנו נגים מפה עד להודעה חדשה הסושיאל פרוף (SP) שלנו שחק לשמיים! כל הזמן הקפדנו על קינו אבל הHB9 פשוט לא שמה עליי! אני לא מבין הכל לפי הספר!
אוף אפילו עשיתי קולד ריד שזה רוטינה שאני אומר לה איך היא באישיות ע"פ הידיים שלה אבל זה לא עבד... ): הפריים שלי היה כה חזזק אבל למה.. למה אלוהים זה לא עובד!? אולי כי יש לי לפעמים AA? או שהאינר - גיים שלי משפיע? אני גם משתמש במשפטי C&F כדי לוודא שאני מושך.
שמעתי על משהו שנקרא LMS אולי אני צריך ליישם את זה אפשר עזרה חברים טובים?





