נכתב במקור על ידי A kind of Magic לילה טוב לכם WHO ARE YOU?
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil WHO ARE YOU? סתם הייתי בעבר פה הרבה, פרשתי וחזרתי ככל הנראה חחח... ניהלתי במתבגרים ומתגברים...
נכתב במקור על ידי eriK עובדה מעניינת: תפוז הוא אחד הטעמים האהובים ביותר בעולם, אחרי שוקולד ווניל. תה לא יודע כמה זה מרתק אותי
נכתב במקור על ידי PureToxic תה לא יודע כמה זה מרתק אותי פתחתי סימסטר ב רוצה להצטרף?
נכתב במקור על ידי Sex Devil פתחתי סימסטר ב רוצה להצטרף? לא אתה לא מורה טוב
נכתב במקור על ידי PureToxic לא אתה לא מורה טוב לא כאילו אתה תלמיד מצטיין
נכתב במקור על ידי Sex Devil לא כאילו אתה תלמיד מצטיין אני תלמיד מצוין קיצר אחי מה החלק האפל של אטרף? אני אומר מירק או אשכולילה מה אתה חושב?
נכתב במקור על ידי PureToxic אני תלמיד מצוין קיצר אחי מה החלק האפל של אטרף? אני אומר מירק או אשכולילה מה אתה חושב? מה זה מירק
נכתב במקור על ידי Sex Devil מה זה מירק פרוש
נכתב במקור על ידי PureToxic פרוש אין לי דוקים עוד שניה הוצעתי לאח שלי עיין אז לקחו לי
נכתב במקור על ידי Sex Devil אין לי דוקים עוד שניה הוצעתי לאח שלי עיין אז לקחו לי טוב אם אתה עונה לי עלה שאלה הזאתי אני חוזר לבית ספר שלך למה כל הבנות הפוצעות והשמנות שהיו בכיתה ו פיתאום כוסיות?
נכתב במקור על ידי PureToxic טוב אם אתה עונה לי עלה שאלה הזאתי אני חוזר לבית ספר שלך למה כל הבנות הפוצעות והשמנות שהיו בכיתה ו פיתאום כוסיות? זה פשוט שאתה כלכך נואש שכל אחת נראת כוסית בשבילך
נכתב במקור על ידי Sex Devil זה פשוט שאתה כלכך נואש שכל אחת נראת כוסית בשבילך תגיד אחי גם לך עכשיו אטרף לא עבד?
מדבר סיני
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
בוקר טוב
חוקי הפורום