נכתב במקור על ידי .Californication עוד מעט 24 שעות אני לא מבין את הצחוקים שלכם .. ואני לא יודע מה פירוש השם שלך תגיד לי
לילה טוב!
נכתב במקור על ידי .Californication עוד מעט 24 שעות עוד מעט 24 שעות
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי ArieI לילה טוב! גם לך
נכתב במקור על ידי LikeANoob ואני לא יודע מה פירוש השם שלך תגיד לי RHCP
נערך לאחרונה על ידי -shaked-; 17-10-2012 בשעה 21:39.
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי LikeANoob אני לא מבין את הצחוקים שלכם .. ואני לא יודע מה פירוש השם שלך תגיד לי בדיחה פרטית שלי של אמיר ושל מקס,עזוב אתה לא תבין תחפש Californication בגוגל ותגיד לי אתה מה הפירוש
נכתב במקור על ידי .Californication בדיחה פרטית שלי של אמיר ושל מקס,עזוב אתה לא תבין תחפש Californication בגוגל ותגיד לי אתה מה הפירוש RHCP ? זאת לא הלהקה של הזקנים ? חחחחחחחחחח בת דודה שלי בת ה22 הייתה בהופעה שהם היו פה .
נכתב במקור על ידי LikeANoob RHCP ? זאת לא הלהקה של הזקנים ? חחחחחחחחחח בת דודה שלי בת ה22 הייתה בהופעה שהם היו פה . אם אתה מגיד את בת דודה שלך בת 22 "זקנה" אז נראה לי תה במצב קשה.
נכתב במקור על ידי LikeANoob RHCP ? זאת לא הלהקה של הזקנים ? חחחחחחחחחח בת דודה שלי בת ה22 הייתה בהופעה שהם היו פה . כמה טיפשות בתגובה אחת
נכתב במקור על ידי shine shoxs אם אתה מגיד את בת דודה שלך בת 22 "זקנה" אז נראה לי תה במצב קשה. אמרתי שבתדודה שלי זקנה ? איפה .. תצטט .. נכתב במקור על ידי .Californication כמה טיפשות בתגובה אחת אה ?
נכתב במקור על ידי .Californication כמה טיפשות בתגובה אחת אטרף הדרדר ברמת הIQ אני אומר לך.
נכתב במקור על ידי LikeANoob אמרתי שבתדודה שלי זקנה ? איפה .. תצטט .. אה ? זה שאתה ילד בכיתה ה' ששומע האנה מונטנה לא אומר שמוזיקה אמיתית זה של זקנים.
נכתב במקור על ידי shine shoxs אטרף הדרדר ברמת הIQ אני אומר לך. יואו שתוק ! נכתב במקור על ידי .Californication זה שאתה ילד בכיתה ה' ששומע האנה מונטנה לא אומר שמוזיקה אמיתית זה של זקנים. לאאאאאאאא .. לא התכוונתי שזה להקה שהזקנים שומעים יא גאון התכוונתי שזה להקה שהאנשים שם זקנים ? ככה שמעתי ..
נכתב במקור על ידי LikeANoob יואו שתוק ! לאאאאאאאא .. לא התכוונתי שזה להקה שהזקנים שומעים יא גאון התכוונתי שזה להקה שהאנשים שם זקנים ? ככה שמעתי .. בני 50 אני לא סגור אם זה עונה על ההגדרה של "זקנים"
נכתב במקור על ידי shine shoxs בני 50 אני לא סגור אם זה עונה על ההגדרה של "זקנים" זאת מין להקת רוק כזאת לא ? אני לא חושב שבני 50 עושים מוזיקת רוק .
חוקי הפורום