נכתב במקור על ידי LikeANoob תכבד את מי שאני אוהב (; יש לך 10 שניות לבוא לסקייפ נכתב במקור על ידי Super Pippo אני באמת נוסטלגי.. יקטין בן כמה אתה כבר
נכתב במקור על ידי LikeANoob תכבד את מי שאני אוהב (; איזה סיבה יש לי לתת כבוד לעידו בי צוקי?
לילה טוב.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- לילה טוב. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקקקקקקק
נכתב במקור על ידי DaRkHeaveN יש לך 10 שניות לבוא לסקייפ יקטין בן כמה אתה כבר 13.. כמוך.. רק שאני בכיתה ח' ואתה בז'.. נכתב במקור על ידי LikeANoob תכבד את מי שאני אוהב (; אני מכבד מוזיקאים, ודייגייז וזמרים מזרחיים לא נכללים בזה..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי -Smoxer- לילה טוב. שמוקסר..בעד או נגד RHCP?
נכתב במקור על ידי Super Pippo 13.. כמוך.. רק שאני בכיתה ח' ואתה בז'.. אני מכבד מוזיקאים, ודייגייז וזמרים מזרחיים לא נכללים בזה.. ישמן תמיד הייתי יותר גדול ממך אני בן 14 עוד שניה 15 ובכיתה ט'
לילה טוב
נכתב במקור על ידי DaRkHeaveN ישמן תמיד הייתי יותר גדול ממך אני בן 14 עוד שניה 15 ובכיתה ט' באמת? נשבע שחשבתי שאתה בכיתה ז'..
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 17-10-2012 בשעה 22:19.
נכתב במקור על ידי .Californication איזה סיבה יש לי לתת כבוד לעידו בי צוקי? איזו סיבה יש לי לכבד את RHCP?
נכתב במקור על ידי LikeANoob איזו סיבה יש לי לכבד את RHCP? אתה רציני שואל את זה? רק על זה צריך לתת לך באן
נכתב במקור על ידי Super Pippo באמת? נשבע שחשבתי שאתה בכיתה ז'.. Fuck You !
נכתב במקור על ידי .Californication אתה רציני שואל את זה? רק על זה צריך לתת לך באן רד לכאפה .
נכתב במקור על ידי DaRkHeaveN Fuck You ! לא נכתב במקור על ידי LikeANoob איזו סיבה יש לי לכבד את RHCP? כי זאת אחת מלהקות הרוק הטובות בהיסטוריה.. רק אל תגיד לי שאתה לא מכיר את קווין! נכתב במקור על ידי .Californication אתה רציני שואל את זה? רק על זה צריך לתת לך באן עזוב, הוא ילד שלא מבין במוזיקה.. לא מבין בכלום..
נכתב במקור על ידי DaRkHeaveN Fuck You ! מה התנתקת מהסקייפ יא עקום
חוקי הפורום